صبح با یه حال بد پاشدم
به خاطر خوابی که دیدم
البته دلدرد هم بی تاثیر نبود
خواب میدیدم هنوز دنبالشن ، کلی چک دیگه هم دست بقیه داره و سرگردونه ، نمیدونه چیکار کنه
از اونور داداشم هی بدو بدو میکرد و هرکاری میکردن باز از یه جای دیگه داستان جدید سرمون میومد
از خواب پاشدم چند لحظه خوشحال بودم خوابه ولی دیدم اوضاعم تعریفی نداره :) همون خوابس منتها نه در اون حد اغراق شده . کاش همه این اتفاقات خواب بود .
رفتم سراغ گوشیم ، هیچ چتی نبود ، هیچ پیامی ، بهتر حوصله هیشکیم ندارم .
بخصوص وقتی بقیه هم حال نداشته باشن ، از آویزون شدن بدم میاد
اینستا رو باز کردم همه چیزا تکراری اسکرول کردن بیخود .
دلم میخواد پاکش کنم ، یه نفسی به خودم بدم .
البته نه فقط اون بلکه همه سوشال مدیا ها رو .
حیف که به خاطر کار و گره خوردنشون با زندگی نمیشه .
شایدم برای یه هفته کردم ! نمیدونم .
گوشی قدیمیمو باز کردم رفتم تو اسکرین شاتا . چقددد اسکرین داشتم !
وقت تمیز کاری بود . از لباسای مختلف بگیر تا جینگیل پینگیلیای مختلف و چت های مختلف و صورت حساب اسکرین گرفته بودم .
رسیدم به یه سری اسکرین چت های خیلی قدیمی ! از اونایی که خاطرن و نمیخوای یادت بره و میخوای همیشه داشته باشیش ، چون میخوای خودتو عذاب بدی .
یاد گرفتم که بهتره یه سری خاطرات و یادگاریو فراموش کنی و بندازیش دور . نزدیک ۴ سال بود دلم نمیومد این چتا رو پاک کنم ولی بالاخره کردم . بالاخره ادمایی که از زندگیت رفتن رو باید فراموش کنی .
چنتا اسکرین از انجمنی که سالها توش بودم نگه داشنه بودم یادگاری ، حتی اونام پاک کردم
چرا باید از کسایی که دیگه هیچ جای زندگیم نیستن انقد خاطره نگه دارم ؟ :)
خلاصه همه رو پاک کردم و الان هم خودم سبکم هم گوشیم
خلاصه توصیه میکنم گوشیتونم دم عیدی تمیز کاری کنین ؛)
به خاطر خوابی که دیدم
البته دلدرد هم بی تاثیر نبود
خواب میدیدم هنوز دنبالشن ، کلی چک دیگه هم دست بقیه داره و سرگردونه ، نمیدونه چیکار کنه
از اونور داداشم هی بدو بدو میکرد و هرکاری میکردن باز از یه جای دیگه داستان جدید سرمون میومد
از خواب پاشدم چند لحظه خوشحال بودم خوابه ولی دیدم اوضاعم تعریفی نداره :) همون خوابس منتها نه در اون حد اغراق شده . کاش همه این اتفاقات خواب بود .
رفتم سراغ گوشیم ، هیچ چتی نبود ، هیچ پیامی ، بهتر حوصله هیشکیم ندارم .
بخصوص وقتی بقیه هم حال نداشته باشن ، از آویزون شدن بدم میاد
اینستا رو باز کردم همه چیزا تکراری اسکرول کردن بیخود .
دلم میخواد پاکش کنم ، یه نفسی به خودم بدم .
البته نه فقط اون بلکه همه سوشال مدیا ها رو .
حیف که به خاطر کار و گره خوردنشون با زندگی نمیشه .
شایدم برای یه هفته کردم ! نمیدونم .
گوشی قدیمیمو باز کردم رفتم تو اسکرین شاتا . چقددد اسکرین داشتم !
وقت تمیز کاری بود . از لباسای مختلف بگیر تا جینگیل پینگیلیای مختلف و چت های مختلف و صورت حساب اسکرین گرفته بودم .
رسیدم به یه سری اسکرین چت های خیلی قدیمی ! از اونایی که خاطرن و نمیخوای یادت بره و میخوای همیشه داشته باشیش ، چون میخوای خودتو عذاب بدی .
یاد گرفتم که بهتره یه سری خاطرات و یادگاریو فراموش کنی و بندازیش دور . نزدیک ۴ سال بود دلم نمیومد این چتا رو پاک کنم ولی بالاخره کردم . بالاخره ادمایی که از زندگیت رفتن رو باید فراموش کنی .
چنتا اسکرین از انجمنی که سالها توش بودم نگه داشنه بودم یادگاری ، حتی اونام پاک کردم
چرا باید از کسایی که دیگه هیچ جای زندگیم نیستن انقد خاطره نگه دارم ؟ :)
خلاصه همه رو پاک کردم و الان هم خودم سبکم هم گوشیم
خلاصه توصیه میکنم گوشیتونم دم عیدی تمیز کاری کنین ؛)