حدیثه خانم مدیر آزمایشی تالار جامعه وفرهنگ+ نویسنده نوقلم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 735 پسندها پسندها 40,367 امتیازها امتیازها 1,008 سکه 2,956 9/17/25 #41 خدایا شکرت که باز هم به خیر ختمش کردی
سمانه مدیر تالارتصویر وتالار ادبیات عمومی+گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار رمانخـور مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری محبوب خلاقیت پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 1,649 پسندها پسندها 5,433 امتیازها امتیازها 388 سکه 2,575 9/17/25 #42 خدایاشکرت که بالاخره تموم شد
سارا مرتضوی نویسنده افتخاری تیم تگ رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 2,801 پسندها پسندها 11,043 امتیازها امتیازها 523 سکه 9,153 9/17/25 #43 خدایا شکرت که بهترین اتفاقات افتاد
حدیثه خانم مدیر آزمایشی تالار جامعه وفرهنگ+ نویسنده نوقلم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 735 پسندها پسندها 40,367 امتیازها امتیازها 1,008 سکه 2,956 9/18/25 #44 خدایا شکرت که هوامو داری
حدیثه خانم مدیر آزمایشی تالار جامعه وفرهنگ+ نویسنده نوقلم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 735 پسندها پسندها 40,367 امتیازها امتیازها 1,008 سکه 2,956 پنجشنبه ساعت 18:30 #45 خدایا شکرت که به من قدرت تفکر دادی. خدایا شکرت که میتونم درس بخونم :»
علی یزدانی کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 13 پسندها پسندها 88 امتیازها امتیازها 13 سکه 244 دیروز ساعت 21:17 #46 الهی ب امید تو ک تنها منبع خیر ،هستی ،نعمت، حیات ،عافیت و نوری خدایا تنها تورا می پرستم وتنهای تنها از تو یاری می جویم. خدایا بارالها از تو بی نهایت متشکرم برای ارامشی ک به من میدی برای اطمینان قلبی ک بهت دارم خداوندا من در هر لحظه تسلیم توام واین نگاه لطف تو به من ست تورا بارها وبارها شکر تا بی نهابت شکر.
الهی ب امید تو ک تنها منبع خیر ،هستی ،نعمت، حیات ،عافیت و نوری خدایا تنها تورا می پرستم وتنهای تنها از تو یاری می جویم. خدایا بارالها از تو بی نهایت متشکرم برای ارامشی ک به من میدی برای اطمینان قلبی ک بهت دارم خداوندا من در هر لحظه تسلیم توام واین نگاه لطف تو به من ست تورا بارها وبارها شکر تا بی نهابت شکر.