Blu moon مدیر تالار نظارت آثار پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر اثـر مشاور نوشتهها نوشتهها 278 پسندها پسندها 527 امتیازها امتیازها 93 سکه 537 7/1/25 #21 با سلام ناظر جدید شما: @blue lady
blue lady طراح آزمایشی وبتون ناظر اثـر ویراستار نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 207 پسندها پسندها 521 امتیازها امتیازها 93 سکه 427 7/1/25 #22 سلام عزیزم تا پارت چند رمانت رو ناظر قبلی چک کردن؟
Z ZeinabHdm طراح وبتون+گوینده آزمایشی منتقد طـراح تیم تگ نویسنده افتخاری نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 301 پسندها پسندها 1,913 امتیازها امتیازها 183 سکه 644 7/2/25 #23 توی همین تاپیک گفتند
blue lady طراح آزمایشی وبتون ناظر اثـر ویراستار نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 207 پسندها پسندها 521 امتیازها امتیازها 93 سکه 427 7/6/25 #24 سلام من چند پارتت رو مطالعه کردم ایراد خاصی نداشت فقط چندتا ایراد جزئی به چشم میخورد مثل رعایت نکردن نیم فاصله ها مثال: میکند میکند در خیلی جا ها هم اشکال علایم نگارشی داری که باید درست کنی برای مثال از؛ خیلی جا ها به صورت اشتباه استفاده کردی...
سلام من چند پارتت رو مطالعه کردم ایراد خاصی نداشت فقط چندتا ایراد جزئی به چشم میخورد مثل رعایت نکردن نیم فاصله ها مثال: میکند میکند در خیلی جا ها هم اشکال علایم نگارشی داری که باید درست کنی برای مثال از؛ خیلی جا ها به صورت اشتباه استفاده کردی...
Z ZeinabHdm طراح وبتون+گوینده آزمایشی منتقد طـراح تیم تگ نویسنده افتخاری نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 301 پسندها پسندها 1,913 امتیازها امتیازها 183 سکه 644 7/6/25 #25 اوکی از اول اصلاح میکنم
Blu moon مدیر تالار نظارت آثار پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر اثـر مشاور نوشتهها نوشتهها 278 پسندها پسندها 527 امتیازها امتیازها 93 سکه 537 یکشنبه ساعت 15:24 #26 @ZeinabHdm با سلام و درود خدمت شما نویسنده عزیز از آخرین پارت گذاری رمان شما چند وقتی گذشته قصد ادامه دادن ندارید؟
@ZeinabHdm با سلام و درود خدمت شما نویسنده عزیز از آخرین پارت گذاری رمان شما چند وقتی گذشته قصد ادامه دادن ندارید؟
Z ZeinabHdm طراح وبتون+گوینده آزمایشی منتقد طـراح تیم تگ نویسنده افتخاری نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 301 پسندها پسندها 1,913 امتیازها امتیازها 183 سکه 644 یکشنبه ساعت 15:46 #27 سلام رمان مژدار تمام شده و من دارم کارهای اصلاح نهایی، نقد و تگ رمان رو انجام میدهم.
Blu moon مدیر تالار نظارت آثار پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر اثـر مشاور نوشتهها نوشتهها 278 پسندها پسندها 527 امتیازها امتیازها 93 سکه 537 یکشنبه ساعت 16:52 #28 ZeinabHdm گفت: سلام رمان مژدار تمام شده و من دارم کارهای اصلاح نهایی، نقد و تگ رمان رو انجام میدهم. کلیک کنید تا گسترش یابد... پس رمان تکمیل شده است ؟
ZeinabHdm گفت: سلام رمان مژدار تمام شده و من دارم کارهای اصلاح نهایی، نقد و تگ رمان رو انجام میدهم. کلیک کنید تا گسترش یابد... پس رمان تکمیل شده است ؟