مشاوره مشاوره ارتقای قلم و توصیفات

SAD BALLERINASAD BALLERINA عضو تأیید شده است.

مدیر ارشد دپارتمان کتاب
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد بخش
منتقد ادبی
مـدرس
مترجم
داور آکادمی
2,785
پسندها
پسندها
4,032
امتیازها
امتیازها
328

نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند اما مشاورین، پیمانکاران رمان، داستان و آثار مهم می باشند!

* نویسنده عزیز لطفا با مشاور خود نهایت همکاری را داشته باشید.

* در صورتی که با مشاور همکاری نکنید و مشاور گزارش دهد، رمان شما تا زمان ارتقا، قفل خواهد شد.

درخواست کننده: @Mayar
مشاور: @مینِرا

|مدیریت بخش کتاب|​

آخرین ویرایش:
سلام وقت بخیر،
برای بهتر شدن قلم و توصیفات چیکار باید بکنم؟

سلام وقت بخیر،
خب بستگی داره. لطفاً به این چند تا سوال جواب بده:
مشکل توصیفاتت چیه؟
خودت حس می‌کنی مشکل داری یا منتقد گفته مشکل داری؟
توصیفاتت از چه جن*سی هستن؟ فضاسازی یا شخصیت پردازی یا هر دو؟

سلام وقت بخیر،
مشکل توصیفاتت چیه؟

مشکل توصیفاتت چیه؟
سلام عزیزم راستش من خودم تازه کارم ناظرم گفت توصیفاتم باید بهتر بشه.( هر دو هم فضاسازی و هم شخصیت پردازی)

سلام عزیزم راستش من خودم تازه کارم ناظرم گفت توصیفاتم باید بهتر بشه.( هر دو هم فضاسازی و هم شخصیت پردازی)
خیلی خب متوجه شدم. می‌تونی لینک رمانت رو برام بفرستی؟

عزیزم مشکلی پیش اومده که جواب نمیدی؟

بفرمایید اینم لینک رمان

بفرمایید اینم لینک رمان
من رمانت رو خوندم و ازش هم خوشم اومد. و در مورد توصیفات و فضاسازیش یه چیزی فهمیدم. مشکل رمانت این نیست که فضاسازیش بده، مشکلش اینه که فضاسازیش کمه. به عنوان مثال در مورد اتاق مایا و دوستاش ما فقط می‌دونیم که دو تا تخت دو طبقه داره یا در مورد فضای اردوگاه عملاً هیچی نمی‌دونیم. به نظرم باید رمانت رو بر اساس توصیفات باز نویسی کنی. هنوز هم زیاد طولانی نشده وقتش رو داری. حالا اگر باز هم مشکل داری بهم بگو تا با هم رفعش کنیم و هر جای داستان که به مشکل خوردی بهم بگو.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: malihe
من رمانت رو خوندم و ازش هم خوشم اومد. و در مورد توصیفات و فضاسازیش یه چیزی فهمیدم. مشکل رمانت این نیست که فضاسازیش بده، مشکلش اینه که فضاسازیش کمه. به عنوان مثال در مورد اتاق مایا و دوستاش ما فقط می‌دونیم که دو تا تخت دو طبقه داره یا در مورد فضای اردوگاه عملاً هیچی نمی‌دونیم. به نظرم باید رمانت رو بر اساس توصیفات باز نویسی کنی. هنوز هم زیاد طولانی نشده وقتش رو داری. حالا اگر باز هم مشکل داری بهم بگو تا با هم رفعش کنیم و هر جای داستان که به مشکل خوردی بهم بگو.
باشه چشم ممنون از راهنماییت عزیزم❤

باز هم اگر مشکلی بود بگو حتماً. من حداقل تا پایان رمانت باهات هستم 8c6227_25l4t-icon12

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mayar
عقب
بالا پایین