سلام نویسنده عزیز❤️
امیدوارم که همکاری خوبی با هم داشته باشیم.
خلاصه:
خلاصه رمان زیبا بود و به شخصه لذت بردم. اشکالات خاصی هم نداشت به جز موارد زیر👇
گاهی زندگی، با مرگ آغاز میشود...❌
۱. زندگی با مرگ آغاز میشود یک جملهاست و ویرگول بعد از زندگی لحن خوانش رو بهم میزنه. از ویرگول زمانی استفاده میشه که نیاز به مکث باشه.
۲. پایان سه نقطه فاصله گذاشته میشه و یک نقطه برای اتمام جمله.[ سه نقطه+فاصله+نقطه پایانی]
پس شکل درست جمله میشه این⬅️
(گاهی، زندگی با مرگ آغاز میشود... .✅)
اما چیزی ورای کلمات در این روایت بیدار میشود…❌
۱. باز هم همون مشکل سه نقطه وجود داره.
در نتیجه شکل درست جمله میشه⬅️
(اما چیزی ورای کلمات در این روایت بیدار میشود… . ✅)
مقدمه:
زیبا بود و با ژانرها مطابقت داشت؛ اما مشکلاتی در رابطه با نیم فاصلهها و علائم نگارشی وجود داشت که براتون مینویسم.
۱.
نیم فاصلهها: افعالی که با «می»«نمی» شروع میشوند، نیم فاصله میگیرند.(افعال چهارحرفی استثنا هستند و تنها فعل «میزد» نیمفاصله میگیره.)، کلماتی که با «ها» جمع میشن، ضمیرهای چسبان و پسوند فعلها، کلماتی که با «بی» شروع میشن و همینطور کلمات دو بخشی نیم فاصله میگیرن.«ی» و «ای» با نیم فاصله به کلمات میچسبن.
حالا اشکالات شما👇
نمی نویسی❌(نمینویسی✅)
می نویسی❌(مینویسی✅)
دریک صفحه❌(در یک صفحه✅)
آن ها❌(آنها✅)
انسانهایی اند ❌(انسانهاییاند✅ انسانهایی هستند✅)
داشته اند.❌(داشتهاند✅)
آنجا❌(آنجا✅)
رهایی ست.❌(رهایی است. ✅رهاییست. ✅)
کافه ای❌(کافهای✅)
جمله ای❌(جملهای✅)
مارا❌(ما را✅)
زمزمه ای❌(زمزمهای✅)
اشکالات نگارشی: از اونجایی که بحث علائم نگارشی خیلی طولانیه، من فقط اشکالاتتون رو مینویسم و توضیح کوتاهی راجع بهش میدم.
" کلارا، ویکتور " و دخترشان❌(بهتره اینطور نوشته بشه⬅️کلارا، ویکتور و دخترشان✅)
باشند.
اما برای من❌(وقتی جمله با حرفی مثل «اما» یا «ولی» به جمله بعد وصل میشه، نقطه نمیاد بلکه نقطه ویرگول میاد. پس⬅️ باشند؛ اما برای من✅)
نکردند، اما❌(همون مشکل بالا⬅️ نکردند؛ اما✅)
انتظار، و رهایی ❌(قبل از حروف ربط «و» «که» «یا» «تا» هیچ علامتی نمیاد؛ پس⬅️ انتظار و رهایی✅)
قلبت بود؛
بدان که❌(وسط جمله اینتر خورده همچنین بعد از بود مکث داریم پس ویرگول بهتره. ⬅️ قلبت بود، بدان که✅)
بوده....❌(همون مشکل سه نقطه پایان جمله. ⬅️ بوده... . ✅)
بود، تا❌(همون مشکل حروف ربط⬅️ بود تا✅)
نکات دستوری:
نماندن.❌(نماندن در واقع مصدره⬅️نماندند. ✅)
دوست داشتن را یادگرفتند، با تمام زخم هایشان.❌(فعل باید آخر جمله باشه پس⬅️ با وجود تمام زخمهایشان، دوست داشتن را یاد گرفتند. ✅)
پس از ویرایش اطلاع بدید♥
قلمتون مانا🌱
@زهرا سلطانزاده