مرهم ربکا لیلیت خونآشـام فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 284 پسندها پسندها 859 امتیازها امتیازها 133 پنجشنبه ساعت 15:56 #1 هو المحبوب با توجه با این که مشاعره معمولی بیشتر به حروفی مثل ( م ن د ت ...) ختم میشه ؛ مشاعره با حروف تعیینی جذابیت استفاده از باقی حروف کم کاربرد در مشاعره رو دوچندان میکنه 22 خرداد 1404
هو المحبوب با توجه با این که مشاعره معمولی بیشتر به حروفی مثل ( م ن د ت ...) ختم میشه ؛ مشاعره با حروف تعیینی جذابیت استفاده از باقی حروف کم کاربرد در مشاعره رو دوچندان میکنه 22 خرداد 1404
مرهم ربکا لیلیت خونآشـام فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 284 پسندها پسندها 859 امتیازها امتیازها 133 پنجشنبه ساعت 15:57 #2 چندی است از تو غافلم ای زندگی ببخش چنگی نمیزنی به دل این روز ها تو هم ... ف لطفا
!!AMINKHAN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 254 پسندها پسندها 698 امتیازها امتیازها 93 پنجشنبه ساعت 16:45 #3 فدا ڪردم دل و جان را ، به پاے جانِ جانانم ، ندانستم ڪه جنس مفت ،ندانند قدر چندانش حرف ی
مرهم ربکا لیلیت خونآشـام فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 284 پسندها پسندها 859 امتیازها امتیازها 133 پنجشنبه ساعت 17:00 #4 یک روز به شیدایی، در زلفِ تو آویزم زان دو ل*بِ شیرینت، صد شور برانگیزم پ لطفا
!!AMINKHAN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 254 پسندها پسندها 698 امتیازها امتیازها 93 پنجشنبه ساعت 17:05 #5 پا به پا کردم و جان کندم و گفتم آخر "دوستَت دارم" و گفتی:نظر لطف شماست! حرف ظ
مرهم ربکا لیلیت خونآشـام فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 284 پسندها پسندها 859 امتیازها امتیازها 133 پنجشنبه ساعت 17:11 #6 ظهر و عصر و بلبل و گلزار یکیست معشوقه و عشق و عاشق و یار یکیست هرچند درون خانه را می نگرم خود دایره و نقطه پرگار یکیست.. + چه قشنگ ...... ش لطفا
ظهر و عصر و بلبل و گلزار یکیست معشوقه و عشق و عاشق و یار یکیست هرچند درون خانه را می نگرم خود دایره و نقطه پرگار یکیست.. + چه قشنگ ...... ش لطفا