نقدانه سری ۴۵ |Cheat

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

نازلـینازلـی عضو تأیید شده است.

مدیر کل انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر کل انجمن
فرشته زمینی
7,537
پسندها
پسندها
21,678
امتیازها
امتیازها
918
سکه
1,079
|به نام او |
سری چهل و پنجم نقدانه با حضور
@CheatCheat عضو تأیید شده است.

do.php

تا حالا شده از برخورد مدیران نسبت به خودتون ناراحت بشید؟

انتقاد کنید و یا مشکلی رو بهشون گوشزد کنید و برخورد خوبی باهاتون نداشته باشند؟

کاری رو بهشون بسپرید و یادشون بره و مسئولیت کاری که بر عهده دارن رو پذیرا نباشن؟

اینجا؛
نقدانه‌ست!

شما از
مدیران کل، معاونت، سرپرستان، مدیران ،ارشدها
طراح‌ها
ناظران
و تمامی ِ افرادی که
دارای رنگ و رنک
هستن،
در را*بطه با طرز برخورد، اخلاق، حس مسئولیت‌پذیری شخص و یا فعالیت‌هاشون در انجمن برای پیشرفت و تصحیح کردن اخلاقشون نظر میدین و نقد می‌کنید.
توجه:
بی‌احترامی، توهین، تیکه و هرگونه حرفی که باعث رنجش شخص شود، ممنوع!
نقد‌های خود را در کمال آرامش و احترام بیان کنید در غیر اینصورت برخورد خواهد شد.

آخرین ویرایش:

آیناز..

فعال، خوش‌فکر و استاد ایده‌های جدید، مهربون، رک و راست، با همه مثل خودشون رفتار می‌کنه و دیگه؟ بیشتر منطقی فکر می‌کنه تا احساسی

منطقی
رک
فعال
به نظرم بعضی وقتا تو برقراری ارتباط دوستانه و شخصی خجالتی:/
خیال باف
با مهارت
سرگرمی خیلی دوست داره فکر کنم
و به نظرم یک قسمت هایی زیاد درگیر حاشیه میشه یعنی یه چیزایی که مهم نیست مهم میکنه برای خودش

آیناز
بسیار فعال
مخِ ایده های ناب
مهربون ولی گاهاً ترسناک
رک
رک
رک
گاهی هم غیر منطقی

سلام.
تا جایی که من شناخت دارم، مغز خلاق و متفاوتی نسبت به مابقی هم سن هاشون داره و قلمشونم تا جایی که خوندم، متفاوت و با سبک‌های عجیب بوده.
سبک‌هایی که بزرگان ادبیات استفاده کردن و خب این خودش یک نوع هنره راه اونها رو ادامه دادن!
چیزی که خیلی از نویسنده های الان اون رو نمیدونن...
بابت برخورد هم من زیاد برخوردی با ایشون نداشتم در حد چندین بار چت توی گروه نویسنده ها
درکل دختر خوب و موفقی هستن 💗

آیناز جان یک دختر خیلی با استعداد، پر از اطلاعات، کاریزماتیک، خوش‌برخورد البته یکم جدی،کلا می‌دونه کجا چطور برخورد کنه. من تاحالا ندیدم وسط شوخی‌ها ضدحال بزنه. ولی اگه بحث عقیده باشه چون واقعا شخصیت پُر و پیچیده‌ای داره بنظرم هر کسی نمی‌تونه راحت به دایره‌ی دوستاش وارد بشه... . ایده‌های جذاب و پرمعنی داره و برای اجراشون تلاش می‌کنه. به عنوان یک مدرس انتظار داره مشارکت داشته باشی و اگه سوال چرت و پرت ازش بپرسی عصبانی میشه!
من هیچ رفتار بدی ازشون ندیدم و امیدوارم همیشه موفق باشن!"}__-2

درود.
نقد خاصی نیست.
از زحماتی که به عنوان مدیر برای بهتر شدن این انجمن کشیدین تشکر می‌کنم و براتون آرزوی موفقیت بیشتری دارم.

آیناز یه دختر با استعداد، ایده‌پرداز، با عقیده‌های جالب و در جای خودش منطقی، هنرمند و نویسنده‌ی جذاب
و از طرف دیگه یه دوست خیلی خوب، پایه و باحاله.
خلاصه که خیلی پایتم دختر smilies

طرز برخورد: منطقی
اخلاق: کمی تند
حس مسئولیت‌پذیری: زیاد
فعالیت‌هاشون در انجمن برای پیشرفت: خلاقانه و حرفه‌ای
من کلا از زمان مصاحبه‌ی داوری میشناسمشون و نظراتم در حد آشنایی یکی دوماهه‌ست ولی یه نکته هست که بنظرم اگه خانوم تابش بهش دقت کنن، دیسیپلینشون حرفه‌ای تر میشه: بهتره کمالگرایی و اغراق در بعضی موارد رو کنترل کنن.
در کل خانوم تابش فرد کاربلدی هستن که ۱۰ هیچ نسبت به بقیه‌ی هم سن و سالاشون جلوترن.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا پایین