نظارت همراه رمان استریوتایپ | ناظر:malihe

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Blu moon
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام ۲ پارت جدید
درود، بررسی شد!
نکاتی که ویرایش کردم بلد شده!
و نکاتی هم هستند که باید یه توضیحی بدم:
❌تقریبا مطمئن بودم لیلا خودش را نکشته بود. لیلا اهل تسلیم شدن نبود، حتی دنبال انتقام هم بود، من مطمئن بودم
توی این پاراگراف بود خیلی تکرار شده. برای به حداقل رسوندن این تکرار پیشنهادم اینه:
✅ تقریباً مطمئن بودم که لیلا خودک*شی نکرده. او تسلیم‌پذیر نبود و فکر انتقام در سر داشت.

مطمئن بودم دوبار تکرار شده، بازم برای اینکه روش تاکید بشه:
✅ حالا من یقین داشتم که لیلا خودک*شی نکرده، او هیچ‌وقت اهل تسلیم شدن نبود و حتی به انتقام فکر می‌کرد.
نوشته شده بود:«دفتر وکالت سهراب شپهری»
باید از گیومه یا پرانتز استفاده کنید.
درواقع به او پناه ببرم.
❌درواقع پناه به او ببرم
✅درواقع به او پناه ببرم
پله‌ها را با قدم‌هایی تند پایین رفتم. انگار اگر بیشتر می‌ماندم، چیزی درونم فرو می‌ریخت. پله‌ها را با عجله پایین می‌رفتم.
این‌جا بازم تکرار پایین رفتن از پله داریم. یا یکیش حذف بشه یا ویراییش کن یکم جذاب‌تر بشه.
مانع ادامه دادنش دادم:
✅مانع ادامه دادنش شدم:
قدم به جلو براداشتم گذاشتم
✅قدم به جلو برداشتم:
یا
✅قدم به جلو گذاشتم:
مرگ خانواده‌ام… همه‌چیز، چند ساله که می‌خوام باهات صحبت کنم، ولی حرف‌هام مثل حناق توی گلوم گیر کرده.
اینجا هم همه چیز تکرار شده بود، یکیش رو حذف کردم ✅ولی حرف‌هام جایگزین شد.
ناخن‌هایم را توی دور فنجان قهوه
✅یا از توی یا از دور استفاده کن
سعی کردم کمی سربسته سخن بگویم.
❌کمی در بسته سخن بگویم
✅کمی سربسته سخن بگویم
سعی کنید افعال رو در پایان به کار ببرید.
❌رفتی سرکار؟
✅ سرکار رفتی؟
این‌ مهره‌ها برای دستبند اون دخترس، تو وسایل کس دیگه‌ای پیداش کردم. کسی که انگیزه کشتنش و هم داشته. این می‌تونه مدرک باشه؟
این‌جا هم اون تکرار شده بود. برای روان‌تر شدن اصلاحش کردم متن اصلی شما:
❌- این‌ مهره‌ها برای دستبند اون دخترس، من اونا رو تو وسایل کس دیگه‌ای پیدا کردم. کسی که انگیزه کشتن اونو هم داشته. این می‌تونه مدرک باشه؟
سعی کنید تا جایی که ممکنه از ضمایر متصل بیشتر استفاده کنید.

آخرین ویرایش:
سلام مرسی واقعا از اینکه این ایرادات تکرار کلمه رو برام قرمز میکنی باعث میشه خودم اصلاحشون کنم و بهترینو جایگزنش کنم 💝

یک پارت دگر

عقب
بالا پایین