سلام ۲ پارت جدید
آخرین ویرایش:
درود، بررسی شد!سلام ۲ پارت جدید
توی این پاراگراف بود خیلی تکرار شده. برای به حداقل رسوندن این تکرار پیشنهادم اینه:تقریبا مطمئن بودم لیلا خودش را نکشته بود. لیلا اهل تسلیم شدن نبود، حتی دنبال انتقام هم بود، من مطمئن بودم
باید از گیومه یا پرانتز استفاده کنید.نوشته شده بود:«دفتر وکالت سهراب شپهری»
درواقع به او پناه ببرم.
اینجا بازم تکرار پایین رفتن از پله داریم. یا یکیش حذف بشه یا ویراییش کن یکم جذابتر بشه.پلهها را با قدمهایی تند پایین رفتم. انگار اگر بیشتر میماندم، چیزی درونم فرو میریخت. پلهها را با عجله پایین میرفتم.
مانع ادامه دادنش دادم:
قدم به جلو براداشتم گذاشتم
اینجا هم همه چیز تکرار شده بود، یکیش رو حذف کردممرگ خانوادهام… همهچیز، چند ساله که میخوام باهات صحبت کنم، ولی حرفهام مثل حناق توی گلوم گیر کرده.
ناخنهایم را توی دور فنجان قهوه
سعی کردم کمی سربسته سخن بگویم.
سعی کنید افعال رو در پایان به کار ببرید.سرکار رفتی؟
اینجا هم اون تکرار شده بود. برای روانتر شدن اصلاحش کردم متن اصلی شما:این مهرهها برای دستبند اون دخترس، تو وسایل کس دیگهای پیداش کردم. کسی که انگیزه کشتنش و هم داشته. این میتونه مدرک باشه؟
سعی کنید تا جایی که ممکنه از ضمایر متصل بیشتر استفاده کنید.- این مهرهها برای دستبند اون دخترس، من اونا رو تو وسایل کس دیگهای پیدا کردم. کسی که انگیزه کشتن اونو هم داشته. این میتونه مدرک باشه؟
قربونت، اصلاحیاتت رو دیدم واقعا عالی بود.سلام مرسی واقعا از اینکه این ایرادات تکرار کلمه رو برام قرمز میکنی باعث میشه خودم اصلاحشون کنم و بهترینو جایگزنش کنم
یک پارت دگر
به نظر این قسمت رو یکم بیشتر توصیف کن، مثلا بگو که کجا نشسته بود دستاش رو روی شکم قلاب کرده بود یا روی زانو؟ و این که اولین چیزی که به چشم دختره خورده بنظرم اگه رنگ چشمها باشه بهتره. یعنی فکوس روی رنگ چشم باشه:او با پیراهن مشکی و شلوار طوسی نشسته بود، انگشتهایش بههم قلاب، رنگ چشمهایش تیره و نافذتر از همیشه به نظر میرسید،
دقایقی بعد تاکسی به مقصد رسیدم.
از اتاق کنار صدای رها و سهیل میاومد؛ جیغ و خندههای بازی رها روانم را آرام میکرد. هنوز نفسم جا نیفتاده بود که شهریار را دیدم.