در متن شما، مشکل ناسازگاری لحن هست. جوری که از یک دراکولا انتظار میره و توصیفاتی که از لحن و غرور او شده، با این جمله که کمی عامیانه است، همخوانی نداره. مثل اینکه یه پادشاه در یک دربار رسمی به جای این که بگه:آلور… تو خوب میدونی هیچ حرکتی بدون حساب و کتاب من نیست. من هر دشمنی رو سر وقتش له میکنم.
ارباب، این کار شما همه رو مات کرده. جادوگرا دیگه هیچ رمقی برای برگشت ندارن، خفاشای خیانتکارم که محو شدن. حالا فقط یه قدم مونده… فقط یه فرمان از شما.
نمیداد. دراکولا با لحن آرام اما سرشار از غرور گفت:
- حالا دنیا آمادهست که وارث منو ببینه… ولی به وقتش.
آلور سر تکان داد و لبخندی زیرکانه بر ل*ب نشاند، در حالی که شعف خونآلود در دخمه پیچیده بود.
ارباب بزرگ… با این نقشه هم از شر اون خفاشای خائن خلاص شدین هم دشمنای قدیمی جادوگر رو به زانو درآوردین… و تازه، ارباب جوونمون لوسین حالا آمادهست که وارث شما بشه.
هیراشما... من از نقشه پدرم خبر نداشتم. خودت دیدی منم بازیچه بودم. اون منو همونطور فریب داد که تو رو.
نگاهش بالا رفت و برای لحظهای چشم در چشم هیراشما شد.
ـ حالا میفهمم… همهچیز از همون اول یه نقشه بود. آوردن تو توسط تیسازن، اون کتاب لعنتی، همه… فقط برای این بود که پدرم انتقامشو بگیره. منم مثل تو یه قربانی بودم تا اون به هدفش برسه.
بنده متوجه شدم که این سبک بخشی از طراحی شماست. اشاره هم کردم که این موضوع کامالا سلیقهای، اصلا هم نگفتم که سهوا این رو انتخاب کردید. وجهه هنری که انتخاب کردید هم قابل درکه شاید به جای یه دراکولای عصبانی یه دراکولای بنفش کارتونیه. شاید بتونید بیشتر راجب این برداشت مدرن و خاصتون در رمان توضیح بدید. یا توصیفاتتون رو عمیقتر کنید.ممنون از بازخورد شما. این اثر در ژانر حماسی تعریف نمیشود و انتخاب لحن و دیالوگها برای شخصیتها از جمله دراکولا عامدانه و مطابق با برداشت مدرن و خاص این روایت است. بنابراین تغییر در این زمینه مطابق با vision هنری این پروژه نیست.
این چیزی که از شما انتظار میره. به عنوان کسی که صاحب چندین اثر، لازم به توضیحات اضافی برای بنده نیست و منم دقیقاً همین رو گفتم.منم متوجه شدم شما شخص فرهیخته و آگاهی هستین، به خاطر همین جوابتون رو دادم، در غیر این صورت به یک ایموجی اکتفا می کردم ♡
نیاز به توضیح در نقد انجام میشه و دلیلی برای عنوانش به ناظر حس نشده!
توصیفات لازم بیان شده، این سبک مدرنیته بخواد عمیق بیان بشه نیاز به بیش از هفتاد روز لازم داره، و بنده البته چون گمان کردم این سایت از آگاهی بیش از نسل context داره، دست به قلم بردم.
اما متاسفانه...!
ممنون اما بنده بیشتر از جذب جذابیت دنبال انتشار و تقابل بودم نه به رخ کشیدن استعداد!
یقین دارم شما بیش از آنکه باید... در باید های خودتون گم شدین دوست عزیز تر از جانم ♡