مشاوره مشاوره‌ی توصیفات

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع مینِرا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چرا خیلی هم به سادگی قابل حله. اگه به این زودی قراره نا امید شی تیم مشاوره این جا چکاره‌ست پس؟
نه بابا ناامید کجا بود خودم خیلی وقته سعی میکنم یاد بگیرم وقتی حس میکنم یاد گرفتم باز به مشکل میخورم دیگه گفتم بیام کمک بگیرم Dandoon -53-؟"_}

نه بابا ناامید کجا بود خودم خیلی وقته سعی میکنم یاد بگیرم وقتی حس میکنم یاد گرفتم باز به مشکل میخورم دیگه گفتم بیام کمک بگیرم Dandoon -53-؟"_}
خوب کاری کردی. مطمئن باش این جا هر کاری لازم بشه برای ارتقای رمانت انجام میدیم. 7np5_laie_100

• rose
واکنش‌ها[ی پسندها]: marym
قربانت خیلی ممنونم

مثالی که زدم بنظرت خوبه برای توصیف؟
خب راستش یه سری ایرادات داره. برای مشاوره‌ی ایرادات نگارشی تو مشاور جدا داری پس از اون می‌گذریم. حتی اگر جملاتت رو جدا شده از هم در نظر بگیریم مثالت دو تا ایراد داره. اولیش اینه که خیلی خشک توصیف می‌کنی (وقتی رمانت رو بخونم اینو مفصل بهت توضیح میدم)
دومیش هم اینه که یه سری چیزهای خیلی مهم رو فقط با یه جمله میگی و رد میشی. مثلاً آتش را برافروخت یعنی چی؟ یعنی اتاق رو آتیش زد یا آتشدانی فانوسی شومینه‌ای چیزی رو روشن کرد؟

• Like
خب راستش یه سری ایرادات داره. برای مشاوره‌ی ایرادات نگارشی تو مشاور جدا داری پس از اون می‌گذریم. حتی اگر جملاتت رو جدا شده از هم در نظر بگیریم مثالت دو تا ایراد داره. اولیش اینه که خیلی خشک توصیف می‌کنی (وقتی رمانت رو بخونم اینو مفصل بهت توضیح میدم)
دومیش هم اینه که یه سری چیزهای خیلی مهم رو فقط با یه جمله میگی و رد میشی. مثلاً آتش را برافروخت یعنی چی؟ یعنی اتاق رو آتیش زد یا آتشدانی فانوسی شومینه‌ای چیزی رو روشن کرد؟
منظورت از خشک چیه؟ منم این حس دارم

الان فهمیدم پشت هر یه توصیف یه سوالی میاد به ذهن خواننده باید توصیف شفاف باشه نه گنگ و نه انتظار داشته باشم خواننده بیاد با خواندن یک متن خودش این معما رو حل کنه درست میگم

منظور از خشک در وسط توصیفات از مکان از احساسات کارکتر بگیم؟

منظور از خشک در وسط توصیفات از مکان از احساسات کارکتر بگیم؟
نه. می‌دونی من قبل از خوندن رمانت خیلی دقیق نمی‌تونم بگم ولی بذار چند تا از آموزه‌های نقد رو در این زمینه در اختیارت بذارم.

• Like
نه. می‌دونی من قبل از خوندن رمانت خیلی دقیق نمی‌تونم بگم ولی بذار چند تا از آموزه‌های نقد رو در این زمینه در اختیارت بذارم.
فقط سوالات که در ذهنم هست اگه جواب بگیرم فکر کنم مشکلم حل بشه

توصیف تو چیزی بین توصیف گل درشت و توصیف قطاریه. یعنی چندتا المان ظاهری مکان رو پشت سر هم ردیف کردی و توصیف رو غلفتی گذاشتی کف دست مخاطب. مخاطب نیاز داره موقع خوندن رمان احساس کنه تو اون فضاست نه این که فقط بشنوه و در نهایت هم یه تصور تار و ناواضح از مکان مذکور داشته باشه.
مثلاً این چیزی که من می‌نویسم رو ببین:

عقب
بالا پایین