نه بابا ناامید کجا بود خودم خیلی وقته سعی میکنم یاد بگیرم وقتی حس میکنم یاد گرفتم باز به مشکل میخورم دیگه گفتم بیام کمک بگیرمچرا خیلی هم به سادگی قابل حله. اگه به این زودی قراره نا امید شی تیم مشاوره این جا چکارهست پس؟

نه بابا ناامید کجا بود خودم خیلی وقته سعی میکنم یاد بگیرم وقتی حس میکنم یاد گرفتم باز به مشکل میخورم دیگه گفتم بیام کمک بگیرمچرا خیلی هم به سادگی قابل حله. اگه به این زودی قراره نا امید شی تیم مشاوره این جا چکارهست پس؟
خوب کاری کردی. مطمئن باش این جا هر کاری لازم بشه برای ارتقای رمانت انجام میدیم.نه بابا ناامید کجا بود خودم خیلی وقته سعی میکنم یاد بگیرم وقتی حس میکنم یاد گرفتم باز به مشکل میخورم دیگه گفتم بیام کمک بگیرم![]()
![]()
قربانت خیلی ممنونمخوب کاری کردی. مطمئن باش این جا هر کاری لازم بشه برای ارتقای رمانت انجام میدیم.![]()
خب راستش یه سری ایرادات داره. برای مشاورهی ایرادات نگارشی تو مشاور جدا داری پس از اون میگذریم. حتی اگر جملاتت رو جدا شده از هم در نظر بگیریم مثالت دو تا ایراد داره. اولیش اینه که خیلی خشک توصیف میکنی (وقتی رمانت رو بخونم اینو مفصل بهت توضیح میدم)قربانت خیلی ممنونم
مثالی که زدم بنظرت خوبه برای توصیف؟
منظورت از خشک چیه؟ منم این حس دارمخب راستش یه سری ایرادات داره. برای مشاورهی ایرادات نگارشی تو مشاور جدا داری پس از اون میگذریم. حتی اگر جملاتت رو جدا شده از هم در نظر بگیریم مثالت دو تا ایراد داره. اولیش اینه که خیلی خشک توصیف میکنی (وقتی رمانت رو بخونم اینو مفصل بهت توضیح میدم)
دومیش هم اینه که یه سری چیزهای خیلی مهم رو فقط با یه جمله میگی و رد میشی. مثلاً آتش را برافروخت یعنی چی؟ یعنی اتاق رو آتیش زد یا آتشدانی فانوسی شومینهای چیزی رو روشن کرد؟
نه. میدونی من قبل از خوندن رمانت خیلی دقیق نمیتونم بگم ولی بذار چند تا از آموزههای نقد رو در این زمینه در اختیارت بذارم.منظور از خشک در وسط توصیفات از مکان از احساسات کارکتر بگیم؟
خودمم منتقدمنه. میدونی من قبل از خوندن رمانت خیلی دقیق نمیتونم بگم ولی بذار چند تا از آموزههای نقد رو در این زمینه در اختیارت بذارم.
فقط سوالات که در ذهنم هست اگه جواب بگیرم فکر کنم مشکلم حل بشهنه. میدونی من قبل از خوندن رمانت خیلی دقیق نمیتونم بگم ولی بذار چند تا از آموزههای نقد رو در این زمینه در اختیارت بذارم.