آلفای خاکستریآلفای خاکستری عضو تأیید شده است. مدیر تالار اخبار + تالار موسیقی + گوینده آزمایشی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,049 پسندها پسندها 3,204 امتیازها امتیازها 328 سکه 569 7/12/25 #1 °•●°●•° به نام خالق موسیقی متن زندگی °•●°●•° ◇◇◆ آنجا که کلمات کم می آورند، موسیقی به سخن میآید! “هانس کریستین اندرسون” این تاپیک جهت قرارگیری آهنگهای قفلی @(SINA) ، ایجاد شده است! لُطفا از ارسال اسپم و هرزنامه در تاپیک خودداری فرمایید. با تشکر | مدیریت تالار موسیقی |
°•●°●•° به نام خالق موسیقی متن زندگی °•●°●•° ◇◇◆ آنجا که کلمات کم می آورند، موسیقی به سخن میآید! “هانس کریستین اندرسون” این تاپیک جهت قرارگیری آهنگهای قفلی @(SINA) ، ایجاد شده است! لُطفا از ارسال اسپم و هرزنامه در تاپیک خودداری فرمایید. با تشکر | مدیریت تالار موسیقی |
(SINA) ویراستار ویراستار کپیـست رمانخـور نویسنده نوقلـم پرسنل کافهنـادری محبوب نوشتهها نوشتهها 776 پسندها پسندها 3,454 امتیازها امتیازها 338 سکه 1,626 7/13/25 #2 به داد من برس هوا هوای خاطرات اوست...
(SINA) ویراستار ویراستار کپیـست رمانخـور نویسنده نوقلـم پرسنل کافهنـادری محبوب نوشتهها نوشتهها 776 پسندها پسندها 3,454 امتیازها امتیازها 338 سکه 1,626 7/14/25 #3 من کــه به تو رو میزنم تنها به شوق دیدن تو
(SINA) ویراستار ویراستار کپیـست رمانخـور نویسنده نوقلـم پرسنل کافهنـادری محبوب نوشتهها نوشتهها 776 پسندها پسندها 3,454 امتیازها امتیازها 338 سکه 1,626 7/23/25 #4 ولی من هر کاری کردم تورو از یاد نمیبردم... به یاد دنیای گیم: