اختصاصی پاتوق سریالی

انتخاب سریال

• مجموع رای دهندگان
    13

M I R A S

کاربر حــامی
کاربر انجمن
1,419
پسندها
پسندها
5,572
امتیازها
امتیازها
388
سکه
-49,987,058
سلام سلام خدمت تک تکتون
خب از اون جایی که خودم عاشق سریال دیدنم؛
گفتم یه تاپیک بزنم تا با دوستانی که مثل من هستن،
یه پاتوق سریال داشته باشیم.
هر بار سه سریال معرفی میشه و از بین اونا یکی رو همزمان با هم شروع به دیدن می‌کنیم.

واسه شروع، خودم سه تا سریال جدید رو انتخاب کردم اما شما هم می‌تونید پیشنهاد بدید.
در صورت پیشنهاد فقط اسم و مشخصات کلی سریال رو به شخصی بنده بفرستید.

جهت شرکت در پاتوق سریالی، اینجا اعلام آمادگی کنید.

آخرین ویرایش:
سریال اول:
چاقوی پُر تکاپو

جنایی، درام، هیجان انگیز
۲۰۲۵
سریال چاقوی بی قرار Hyper Knife محصول کشور کره جنوبی و در ژانر سریال کره ای می‌باشد و به کارگردانی در سال 2025 ساخته شده است. در سریال چاقوی بی قرار بازیگرانی چون Park Eun-bin، Sul Kyung-gu، Yoon Chan-young و... به ایفای نقش پرداخته اند.

داستان سریال

در سریال چاقوی بی قرار : جراح مغز و اعصابی که مجوز خودش را از دست داده، در خفا جراحی های غیرقانونی انجام می دهد و وقتی با استاد سابقش روبرو می شود، زخم های قدیمی سر باز می کنند و بازی خطرناکی بر سر قدرت و انتقام در می گیرد.

سربال دوم:
سئول نانوشته‌ی ما

عاشقانه، بلوغ
۲۰۲۵

خلاصه داستان

Our Unwritten Seoul به فارسی سئول نانوشته‌ی ما یک درام رمانتیک کره‌ای به کارگردانی پارک شین-وو است که در سال 2025 پخش شد. داستان Our Unwritten Seoul یا سئول نانوشته‌ی ما درباره دو خواهر دوقلوی همسان با زندگی‌های متضاد است که جای خود را عوض می‌کنند و در این فرآیند، خود و عشق را بازمی‌یابند. سریال با ترکیبی از طنز، احساس و هویت، به موضوعاتی مانند خودشناسی و روابط می‌پردازد. خلاصه داستان Our Unwritt...

سریال سوم:
سوپرنچرال

اکشن، ماجراجویی، درام، ترسناک، فراطبیعی، خیال‌پردازی، رمز گونه

۲۰۰۵ تا ۲۰۲۰
خلاصه داستان:
در سریال سوپرنچرال Supernatural هنگامی که یک زن به شکلی مرموز بر اثر یک رویداد ماورایی می‌میرد، شوهر و پسرانش در حالی که با موجودات ماورایی مختلف مبارزه می‌کنند، ماموریتی را برای کشف حقیقت آغاز کرده و…

نظرسنجی به مدت چهار الی پنج روز باز خواهد ماند و سریالی که بیشترین رای رو اورده باشد، مهمان خانه‌های ما خواهد شد.

اعلام امادگیییی ناناس odat_et3d_jc_ghey

منم اعلام آمادگی می‌کنم ولی فکر کنم یکم عقب بمونم از بقیه

با سلام
اعلام آمادگی

دوستان لطفا تو این تاپیک اعلام آمادگی کنید:

خب خب خب
برای تاخیر پیش اومده عذر میخوام؛

حالا وقت شروع اولین پاتوق سریالیه و طبق رای گیری سربال سئول نانوشته ما انتخاب شد.

از امروز شروع می‌کنیم و هر روز یک قسمت می‌بینیم.
اینم لینک تاپیک برای صحبت آزاد درباره سریال و دور هم حرف زدن:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marym
عقب
بالا پایین