به کافه نویسندگان خوش آمدید

با خواندن و نوشتن رشد کنید و به آینده متفاوتی فکر کنید.در کوچه پس کوچه‌های هفت شهر نوشتن با ما باشید

ترسناک نظر شما درمُورد فیلم‌های ترسناکی که دیدید🌚

سایهـ سٰـارسایهـ سٰـار عضو تأیید شده است.

مدیر تالار ادبیات تخصصی + ناظر ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
ناظر ارشد آثار
نویسنده رسمی ادبیات
پرسنل کافه‌نـادری
تاریخ ثبت‌نام
7/25/21
پسندها
21,418
امتیازها
813
سکه
1,063
خب، از اسم تاپیک پیداست...
می‌تونید راجع به فیلمی که اخیرا تماشا کردید، نظرتون رو ثبت کنید و به کاربرای دیگه پیشنهادش بدید🌚

• نویسنده موضوع
خب اولین نظر رو خودم میدم. ترسناک ایرانی تابه حال ندیده بودم، اما گفتم شاید بد نباشه این یه بار رو ببینم!
و سودابه رو نگاه کردم. آنچنان ترسناک نیست، برای مبتدی‌ها خوبه و می‌ترسونه، البته پشت تمام حقایق یه چیز دیگه‌ست و درکل میشه گفت خوبه... بیشتر میشه استرس‌زاست تا ترسناک!

• نویسنده موضوع
و البته سجین خیلی من رو ترسوند... البته چون رسم و رسوماتشون شبیه ما بود هم بی تاثیر نیست!
با فیلم‌های دیگه هم ترسیدم، اما خب سجین یه چیز دیگه بود!
پیشنهاد میکنم اگه ندیدید نگاهش کنید حتما☠️

برای اولین بار تصمیم گرفتم فیلم سینمایی ایرانی نگاه کنم و کاش نگاه نمیکردم
ویلای تسخیر شده فقط عنوانش بوی ترس و ارواح میداد. خیلی مزخرف بود. اصلا ترسناک نبود از قضا یه گربه رو میکشن و تو ویلا دفنش میکنن اینم یه روح یهویی شب میاد..که نشونش نمیدن فقط جیغ و پشت سرهم جیغ میکشیدن😂

• نویسنده موضوع
برای اولین بار تصمیم گرفتم فیلم سینمایی ایرانی نگاه کنم و کاش نگاه نمیکردم
ویلای تسخیر شده فقط عنوانش بوی ترس و ارواح میداد. خیلی مزخرف بود. اصلا ترسناک نبود از قضا یه گربه رو میکشن و تو ویلا دفنش میکنن اینم یه روح یهویی شب میاد..که نشونش نمیدن فقط جیغ و پشت سرهم جیغ میکشیدن😂
آخه بلد نیستن فتوشاپ کنن و نشون بدن((:

من فقط یه چیزی رو متوجه نشدم
اینکه چرا تو خونه‌ای که ۶۰ نفر توش به طرز وحشیانه‌ای کشته شدن ، یه خونواده‌ی شاد باید برن بین کلی خونه‌ی خوشگل، اون خونه‌ای رو اجاره کنن e03627_25hh2y-154fs232528mad2\{}|"

• نویسنده موضوع
من فقط یه چیزی رو متوجه نشدم
اینکه چرا تو خونه‌ای که ۶۰ نفر توش به طرز وحشیانه‌ای کشته شدن ، یه خونواده‌ی شاد باید برن بین کلی خونه‌ی خوشگل، اون خونه‌ای رو اجاره کنن e03627_25hh2y-154fs232528mad2\{}|"
کدوم فیلم؟

خیلین خب
مثلا تو چند قسمت سریال سوپرنچرال خونه های قدیمی رو ارزونن میخرن ولی می بینن کلی آدم توش مردن
یا حبس خانگی ۲۰۱۴
و معمولی ترینش هم کورالینPopcorn
جالبش همون قتل‌هاست، تو خونه‌ای که کلی آدم کشته میشن همه خونواده ها میرن اونجا رو می گیرن

بالا