در حال تایپ دلنوشته عشق ابدی | اثری از آشوب

ChaosChaos عضو تأیید شده است.

مدیر ارشد دپارتمان ادبیات + منتقد شعر
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
منتقد
منتقد ادبی
تیم تگ
کپیـست
نویسنده افتخاری
شاعـر
584
پسندها
پسندها
3,152
امتیازها
امتیازها
258
سکه
1,936
«بنام شاعر زندگی»

do.php

نام دلنویس: سحر راد (ملقب به آشوب)
نام دلنوشته: عشق ابدی
ژانر: عاشقانه، اجتماعی
دیباچه:
اینجا نه بودرومه، نه دوربین‌ها روشنه و نه جایزه‌ای در کاره اما یه چیزی هست که اونا ندارن…
عشقی که ساده و بامزه‌ هست و از ته دل میاد.
این نوشته‌ها نه برای رقابتن، نه برای قضاوت؛ فقط دلنوشته‌هایی‌ان با طعم خالص عشق و کمی شیطنت؛
به اسم عشق ابدی.

پ.ن: این دلنوشته توسط نویسنده، الهام گرفته از برنامه عشق ابدی می‌باشد. لطفا در خواندن آن صبوری به خرج دهید و نویسنده را از نظراتتان بی‌بهره نگذارید.

•○°●‌| به نام خالق واژگان ‌|●°○•°

do.php

نویسندگان گرامی صمیمانه از انتخاب انجمن کافه نویسندگان برای ارائه آثار ارزشمندتان متشکریم!

پیش از شروع تایپ آثار ادبی خود، قوانین و نحوه ی تایپ آثار ادبی در"انجمن کافه نویسندگان" با دقت مطالعه کنید.

شما می‌توانید پس از 10 پست درخواست جلد بدهید.

پس از گذشت حداقل 15 پست از دل‌نوشته، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست نقد دل‌نوشته بدهید. توجه داشته باشید که دل‌نوشته‌های تگ‌دار نقد نخواهند شد و در صورت تمایل به درخواست نقد، قبل از درخواست تگ این کار را انجام بدهید.

پس از 15 پست میتوانید برای تعیین سطح اثر ادبی خود درخواست تگ بدهید.

همچنین پس از ارسال 20 پست پایان اثر ادبی خود را اعلام کنید تا رسیدگی های لازم نیز انجام شود..

اگر بنا به هر دلیلی قصد ادامه دادن اثر ادبی خود را ندارید می توانید درخواست انتقال به متروکه بدهید تا منتقل شود..

‌‌
○● قلمتان سبز و ماندگار●○

«مدیریت تالار ادبیات»

شنیدم میگن عشق ابدی توی ویلاهای لوکس ترکیه شروع میشه، با نور آفتاب، استخر و جایزه‌های دلاری.
اما عشق ابدی من؟
از همون کوچه‌ی خاکی با یه نگاه دزدکی و
یه لبخند نصفه‌نیمه، شروع شد.
توی برنامه، رقابت می‌کنن که کی می‌مونه و کی حذف می‌شه ولی من عاشق اون لحظه‌هام که تو قهر می‌کنی و بعد از ده دقیقه خودت میای آشتی… .
اونجا هیچ‌کس حذف نمیشه.
آدما برای دوربین‌ها عاشق می‌شن، برای لایک و بازدید.
من اما برای دل تو…
حتی وقتی توی اینستاگرام آنلاین نمیشی ولی دلم مطمئنه هنوز هستی.

عشق ابدی نه جایزه می‌خواد نه مجری!
عشق ابدی یعنی وقتی اینترنت قطعه، هنوزم بخندی و بگی: «بیا وردلم بشین! دور هم حرف بزنیم قربونت برم…».

عقب
بالا پایین