یکی از چیزهایی که خیلی باهاش درگیریم اینه که:
فردا چی بپزم؟
و بعد میخوابیم، صبح بلند میشیم و دوباره میگیم
خب چی بپزم؟
و همش سردرگم هستیم و اعصابمون به خاطر این موضوع خورده و بعد نزدیک شام و نهار میشه و هولهولکی یه چیزی میخوایم درست کنیم.
برای رفع این مشکل یه چالش ۴۰ روزه گذاشتم که یکم آرامش بگیریم.
این چالش مال همه است.
از زمانی که شروع میکنی به مدت ۴۰ روز موظفی هر شب بیای و اعلام کنی که فردا چی میخوای بپزی.
میتونی عکس غذات رو در لینک زیر قرار بدی

سلام دوستان و کاربرای عزیز و همراه
میخواهیم عکس غذاهایی رو که خودتون درست کردین رو اینجا بذاریم
حالا غذا ، دسر ، کیک و ..... و هر چیزی که خوشمزه اس و خودتون درست کردید
جهت هرگونه نقل و نظر دهی لطفا از تاپیک خانواده کافه نویسندگان استفاده کنید
منتظر عکساتون هستیم

و توضیح غذایی درست میکنی در لینک زیر.
تاپیک قبلی بخاطر وضعیت انجمن ارسالیهاش صفر و به بایگانی منتقل شد!
تو این تاپیک از هنرنماییهاتون توی آشپزخونه رونمایی میکنید و دستور پختش رو هم قرار میدین تا ما هم یه فیضی ببریم-2-37-
•عکس حتما از خودتون باشه که اگه نباشه کفگیر به دست میام سراغتون:buitre:
•میتونید غذا یا دسر یا هرچی که درست کردین رو هم به یه شخصی تقدیم کنید تا اون بنده خدا نگاه کنه و معدهش آه بکشه35.gif
•حتما هم نباید چلو مرغ و گوشت بره باشه عشقا، شما حتی اگه یه شیر گرم کردی با کیک خوردی هنر کردی، عکس بگیر بزار اینجا بهت افتخار...
حالا مثال میزنم:
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴
نهار: پلو عدس
شام: سوپ
یا
روز اول
پلو عدس
پنجشنبه ۱۵ آبان
شب اول
نهار جوجه بخارپز
شام آش
جمعه
شب دوم
شامی با سیب زمینی
شب سوم

ناهار: خوراک مرغ و لوبیا سبز با برنج

شام: کوکوی عدس و سبزیجات با ماست
شب چهارم
همچنان مرغ رو داریم
شب ۵
کوکو
شب ۶
ناهار فردا: خوراک گوشت و لوبیا سبز با برنج
دلایل عالی بودن: پروتئینی، بدون سرخکردن زیاد، سیرکننده و مناسب بچه
مواد لازم:
گوشت تکهای یا چرخکرده، لوبیا سبز، پیاز، گوجه، کمی سیبزمینی، کمی روغن زیتون
طرز تهیه:
1. پیاز رو خرد کن و با یه قاشق روغن زیتون تفت بده.
2. گوشت رو اضافه کن، کمی آب بریز و نیمپز کن.
3. گوجه رندهشده، لوبیا سبز و سیبزمینی خردشده رو اضافه کن، بگذار با حرارت ملایم بپزه تا مواد نرم بشن و سس خوشعطری درست بشه.
4. برای خودت آخر سر کمی نمک و ادویه ملایم بزن؛ غذای بچه رو قبل از اون جدا کن و نرمترش کن.
5. با برنج
ساده یا بلغور سرو کن.
مال دیروز ۷
اسپاگتی ایتالیایی
۸
دلمه سبزیجات در سرآشپز پاپیون
برنج را بشویید و با نمک در حدود 3 تا 4 ساعت قبل در آب بخیسانید.برنج را در آب جوش بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد. سپس آن را آبکش کنید.لپه را بشویید و در یک ...
sarashpazpapion.com
مواد لازم برای۹ نفر
بزرگترین شبکه اجتماعی آشپزی ایران
sarashpazpapion.com
بادمجان دلمه ای ۲ عدد
کدو ۲ عدد
فلفل دلمه ای سبز و قرمز ۴ عدد
گوجه فرنگی درشت ۲ عدد
پیاز خرد شده ۱ عدد
روغن ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
لپه پخته ۱/۲ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
تره ،جعفری ، شوید ، ریحان ، مرزه و ترخون ۶ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- برنج را بشویید و با نمک در حدود 3 تا 4 ساعت قبل در آب بخیسانید.
۲- برنج را در آب جوش بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد. سپس آن را آبکش کنید.
۳- لپه را بشویید و در یک قابلمه همراه با کمی آب بگذارید تا بپزد. لپه ها را از آب خارج کنید.
۴- در یک تابه، پیاز را با نصف پیمانه روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
۵- گوشت را در پیاز سرخ کنید. کمی زردچوبه، نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید. آن را کنار بگذارید.
۶- در یک کاسه، گوشت، لپه و برنج آبکش شده را با هم مخلوط کنید.
۷- سبزیهای دلمه را خرد کرده و به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید.
۸- سر فلفل دلمهای، گوجه فرنگیها، کدو و بادمجانها را ببرید و داخل آنها را به دقت خالی کنید.
۹- از مواد آماده شده در داخل فلفل دلمهای، گوجه فرنگی، کدو و بادمجانها بریزید و درب آنها به صورت کلاه بر روی آنها بگذارید.
۱۰- در یک قابلمه بزرگ، روی حرارت رب گوجه فرنگی را در نصف پیمانه روغن باقیمانده تفت دهید و آب را اضافه کنید و بگذارید تا آب به جوش آید.
۱۱- حرارت را کم کنید. دلمههای آماده شده را به آرامی درون قابلمه به صورت ایستاده بگذارید به طوری که مواد داخل آنها بیرون نریزد.
۱۲- به مدت 30 تا 40 دقیقه روی حرارت ملایم، بگذارید تا دلمهها بخوبی بپزند و آماده شوند.
۱۳- دلمه سبزیجات را در ظرف مناسبی سرو کنید و از مواد رب بر روی آن بریزید.
منبع :سرآشپز پاپیون
وبسایت :
بزرگترین شبکه اجتماعی آشپزی ایران
sarashpazpapion.com
۹
اکبر جوجه