چالش 😴 خواب عمیق😴

به راحتی میخوابی؟

  • بله

    رای: 2 40.0%
  • خیر

    رای: 3 60.0%

  • مجموع رای دهندگان
    5
۷۵
📚🖋️۲
 
آب ترشی خوشمزه نبود

۱۶
توپک کدو و نخود در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۵ نفر
مواد اصلی
کدو سبز ۳ عدد
نخود پخته ۲ لیوان
فلفل دلمه ای ۱ عدد
آرد ۱ لیوان
نمک یک ونیم قاشق چای خوری
فلفل سبز ۱ عدد
زیره ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
سیر ۱ حبه
شوید تازه ۱ پیمانه
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- درغذاساز نخود پخته شده و سیر را بریزید و مخلوط کنید
۲- سپس کدو ها را بشویید و آن ها را رنده کنید و با فشرده کردن آب آن ها را بگیرید ( دقت کنید آب نداشته باشد )
۳- در یک کاسه کدو ها نخود پخته شده و ادویه اضافه کنید
۴- فلفل و شوید تازه را هم به مواد اضافه کنید
۵- آرد را کم کم اضافه کنید و شروع به ورز زدن کنید تا وقتی که شروع به شکل گرفتن کرد
۶- آن ها را به هر شکلی که دوست دارید درست کنید و در یک ظرف دربسته بزارید
۷- داخل فریزر تا ۱۵ دقیقه بگذارید
۸- در مرحله آخر آن ها را در روغن سرخ کنید به طوری که در روغن شناور باشند

سایر نکات
میتو از هر نوع آردی که دارید استفاده کنید .
برای میان وعده بچه ها هم خوشمزس هم مقوی .
میتونید این توپک ها رو با هرسسی که دوست دارید نوش جان کنید .

منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
۷۸
🖋️ ۶
🫁
🙏🏻
حلیم بلغور گندم در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۴ نفر
بلغور گندم ۲ پیمانه
مرغ (بی استخوان و قسمت سینه) ۵۰۰ گرم
پیاز (نگینی شده) ۱ پیمانه
گوجه فرنگی ۳ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
روغن ۱/۴ پیمانه
نمک به مقدار لازم
ادویه (شامل زردچوبه ، زیره و فلفل سیاه) ۱/۲ قاشق غذا خوری
جعفری ( برای تزیین) به مقدار لازم
پیاز (سرخ شده و برای تزیین) به مقدار لازم
کره ۲ قاشق غذا خوری
گرد لیمو به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- ابتدا بلغور را به مدت یک ساعت خیس كنید.پیاز ریز شده را با روغن تفت داده، سپس مرغ را به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا آب مرغ کشیده شود.
۲- نمک، زردچوبه، زیره، فلفل سیاه، گوجه فرنگی نگینی شده و رب گوجه را اضافه کرده، 5 دقیقه تفت دهید و بعد حرارت را كم كنید.
۳- بعد از صاف کردن بلغور آن را با 2 پیمانه آب به مواد اضافه کنید و به مدت 2 ساعت با حرارت ملایم بگذارید بپزد.هر 30 دقیقه مواد حلیم را با قاشق بزرگ هم بزنید تا ته نگیرد.
۴- بعد از پختن مرغ و بلغور مواد را در مخلوط‌كن بریزید تا یك‌دست شود.پیاز را در کره تفت داده با گرد لیمو عمانی اضافه کنید.حلیم را در ظرف كشیده و با جعفری خرد شده تزیین كنید.

سایر نکات
غلظت این نوع حلیم زیاد است . در ماه رمضان از غذاهای اصلی سفره افطار در کشورهای عربی و خلیج فارس می‌باشد.

منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
۸۰
🖋️۸
🫁📚👩🏻‍🎨
کوکوی شیرین قزوینی در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۵ نفر
روغن مایع و نمک به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
آب و گلاب ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
سیب زمینی متوسط ۵ عدد

طرز تهیه
۱- سیب‌زمینی‌ها را پخته و زمانی که هنوز گرم هستند، چرخ‌کرده یا به صورت ریز رنده می‌کنیم.
۲- در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را هم زده، دو قاشق از شکر را به آن اضافه کرده، روغن و نمک را نیز به همراه سیب‌زمینی‌ها به آن افزوده و با هم مخلوط می‌کنیم.
۳- روغن را درون تابه ریخته و وقتی کمی داغ شد مایه کوکو را در آن می‌ریزیم، وقتی که خودش را گرفت آن را بر می‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شده و طلایی شود.
۴- شکر، آب، گلاب و زعفران را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی دیگر روی حرارت می‌گذاریم و وقتی چند جوش خورد آن را روی کوکوهای آماده شده، ریخته و اجازه می‌دهیم تا با حرارت کم به خورد مواد برود، سپس آن را سرو می‌کنیم.

سایر نکات
کوکوی شیرین یکی از چندین غذای سنتی و محلی قزوینی‌هاست.

منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
۸۲

🖋️۱۱
📚🫁
آبگوشت بزباش در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۴ نفر
فلفل سیاه به مقدار لازم
گوشت ۴۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سبزی (شامل تره ، جعفری ، شنبلیله) ۲۰۰ گرم
لوبیا سفید یا لوبیا قرمز ۱ فنجان
سیب زمینی ۳ عدد
زردچوبه به مقدار لازم
لیمو عمانی ۳ عدد
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- ظرفی مناسب انتخاب كرده و مقداری از دنبه گوشت را جدا كرده و روی حرارت قرار دهید تا آب شود.
۲- سپس پیاز را به 2 یا 4 قطعه تقسیم كرده و داخل دنبه انداخته و كمی تفت دهید.
۳- سپس ادویه و گوشت را به مواد اضافه كرده و مدتی آنها را تفت دهید و لوبیا سفید را به آنها اضافه كنید.
۴- مقداری آب به مواد اضافه كنید و آنها را روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و سپس حرارت را ملایم كرده و اجازه دهید غذا خوب بپزد و جا بیفتد.
۵- پس از گذشت 3 ساعت و پخته شدن مواد در ظرفی جدا گانه سبزی ها را ساطوری كنید و با مقداری روغن آنها را خوب سرخ كنید و به غذا اضافه كنید
۶- در این زمان لیمو عمانی های شسته و هسته گرفته را هم به غذا اضافه كنید ، در اواخر پخت غذا سیب زمینی را اضافه کنید و پس از نیم ساعت غذا را برای سرو آماده كنید.

سایر نکات
لوبیا را از شب قبل خیس كرده و آب آن را حد اقل 3 مرتبه عوض كنید تا نفخ آن گرفته شود.

منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
عقب
بالا پایین