بازی شرح پرونده| راز اتاق تاریک

دلارامـــ!

مدیر آزمایشی تالار سرگرمی + مترجم آزمایشی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
ناظر ارشد آثار
ناظر اثـر
رمان‌خـور
مقام‌دار آزمایشی
427
پسندها
پسندها
1,362
امتیازها
امتیازها
153
سکه
2,312
تیتر خبر:
دختری که ارواح را با کلمات نقاشی می‌کرد؛اکنون روحش مهمان آسمان شد.

جنازه‌ی سارا ملک‌زاده، نویسنده ۲۷ ساله کتاب‌های فانتزی، پشت میز، در اتاق کارش پیدا شد. پلیس محلی در مورد قتل این دختر چنین می‌گوید که او بر اثر مسمومیت به قتل رسیده است. آنها هیچ اثری از قاتل، به جز یک اثر انگشت، نیافتند؛ اما تیم کارآگاهان سایه قول داده‌اند اقدامات لازم را انجام داده، قاتل را یافته و او را به اشد مجازات برسانند.​

• گزارش پلیس محلی به تیم کارآگاهان سایه:
فردی از دکه تلفن عمومی تماس گرفته و به پلیس اطلاع داده دختری جوان در خانه خود به قتل رسیده است. او پس از دادن آدرس و محل زندگی مقتول، با گفتن ناسزا به دلیل پرسیده شدن اسمش توسط مامور پلیس، تلفن را قطع کرده و به تماس پایان داده است.
همچنین پلیس محلی در مورد صحنه جرم این چنین شرح می‌دهد که زمانی که تیم پلیس به صحنه جرم رسیدند ندا کریمی در حال خروج از خانه بوده است. وقتی با پلیس روبرو می‌شود سعی می‌کند به سمت پشت بام فرار کند اما فرار او موفق نبوده.
• یکی از سربازان می‌گوید لیوانی روی میز افتاده و آبش روی میز ریخته بود.
• ماموری دیگر در مورد اثر انگشتی که روی دستگیره در وجود دارد به کارآگاهان اطلاع می‌دهد.
یکی از اعضای تیم کارآگاهان سایه متوجه خراشی روی دست و گردن سارا ملک‌زاده می‌شود که پس از بررسی گزارش می‌شود، قبل از مرگ، مقتول با کسی دچار ضرب و شتم شده است. اما دلیل مرگ، مسمومیت با دارویی سمی که داخل لیوان آب ریخته شده، است.

• مدارک:
• یادداشتی عجیب در میان برگه‌های کاری سارا ملک‌زاده:
« من همیشه در مورد ارواح می‌نوشتم اما حالا یکی از آنها که بسیار ترسناک است مقابلم می‌بینم. حالا می‌فهمم تمام افرادی که در اطراف من زندگی می‌کنند، همچون روح کینه‌ای و غیر قابل اعتماد هستند. پشیمانم از اینکه رازهای زندگیم را به ارواحی گفتم که از پشت به من چاقو زدند.
همیشه فکر می‌کردم آنها افرادی مهربان و بسیار دل نازک هستند اما حالا همین افراد مرا برای خواستن حقم به مرگ تهدید می‌کنند.

پیامک‌های تلفن و ایمیل سارا ملک‌زاده:
مکالمه اول
ـ آخرین پیام: ۱ روز پیش
نام مخاطب رفیق همیشگی امیر.
امیر: فردا پایه‌ای بریم بیرون؟
سارا: اوکی - ساعت ۷ بیا جای همیشگی- کارت دارم.
مکالمه دوم - آخرین پیام: ۴ ساعت پیش
نام مخاطب: ندا فضوله
ندا: خانوم - این چه وضعشه؟ - کرایه خونه که ندادی - سر و صدای خودت و رفیقات هم کل ساختمون رو برداشته - که دیگه داری مجبورم می‌کنی که باهات برخورد کنم.
سارا: سلام خانم کریمی جان خوبین؟ - الان بیرونم، اجازه بده بیام خونه حرف بزنیم.
ندا: تا شب اگه کرایه رو پرداخت نکنی خونه رو تخلیه می‌کنم.
مکالمه سوم
- آخرین پیام: ۲ روز پیش
نام مخاطب: مهتاب زیبا
مهتاب: خجالت نمی‌کشی؟ - من دختر خالتم! میفهمی؟
سارا: منم همین فکر رو می‌کردم- اما تو تمام زندگی من رو نابود کردی- دیگه بهم پیام نده.
ایمیل شماره ۱
اخرین پیام: یک هفته پیش
نام مخاطب: رضا نصیری
سارا: چرا باهام این کار رو کردی من فقط در مورد علاقم هت گفتم ازت خواهش می‌کنم فردا بیا ببینمت.

اخرین تماس از طرف رضا نصیری، ۲ ساعت قبل از وقوع جرم بوده است.

باقی مدارک در روز دوم بازی، در اختیار کارآگاهان قرار داده خواهد شد.

مظنونین پرونده:
نام:مشخصات ظاهری:نسبت با مقتول:دلیل اتهام:
امیر فتحی
  • ۲۸ ساله
  • متولد شیراز
  • ساکن تهران
بور_ قد بلند_ چشم‌های کشیده_ دست‌های کشیده و اندام ورزشیرفیق 8 ساله‌ی مقتول_ هم‌دانشگاهی نزدیکی به مقتول_ اعتماد مقتول به وی_ پیامک آخر
ندا کریمی
  • ۴۰ ساله
  • متولد کرج
  • بیوه
  • ساکن تهران
زنی با صورت چروکیده_ موهای سفید_ چشم آبی_ پوست گندمیصاحب‌خانه_ همسایه طبقه دومعصبانیت از دست سارا به دلیل پرداخت نکردن اجاره و تهدید او
رضا نصیری
  • ۳۱ ساله
  • اهل تهران
چشم و ابرو مشکی_ عینکی_ ته ریش و موهای جو گندمیرئیس انتشاراتی که سارا ملک‌زاده با آن همکاری می‌کند.رقابت‌کاری
مهتاب کرمی
  • ۲۵ ساله
  • اصل اصفهان
  • دانشجوی روانشناسی
  • به دلیل تعطیلات میان ترم، بین تهران و اصفهان در رفت و آمد است.
یک چشم مصنوعی_ بینی عمل شده_ موهای بلنددخترخاله‌ی مقتولحسادت- دلایل عاطفی

عقب
بالا پایین