Tiam.R
مدیررسمی تالارنظارت+آزمایشی تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
ناظر ارشد آثار
ناظر اثـر
تدوینگر
تیمتعیینسطح
تیمسوشالمدیا
نویسنده نوقلـم
برترین ارسال کننده ماه
نویسنده عزیز، از اینکه انجمن کافه نویسندگان را برای ارتقای قلم خود و انتشار آثار ارزشمندتان انتخاب کردید، نهایت تشکر را داریم.
لطفا پس از هر پارت گذاری در تاپیک نظارت اعلام کنید. تعداد مجاز پارت در روز 10 پارت می باشد. در غیر این صورت جریمه خواهید شد.
انتظار میرود نسبت به گفتههای ناظر توجه کافی داشته باشید، همچنین بایستی بعد از گذشت تعداد مشخصی پارت با اصول نگارشی آشنایی کافی داشته و از داشتن ایرادهای مکرر خودداری کنید
از دادن اسپم و چت بی مربوط جدا خودداری کنید
نویسنده: @Nargess86
ناظر: @ حسین یحیائی
لینک اثر:
لطفا پس از هر پارت گذاری در تاپیک نظارت اعلام کنید. تعداد مجاز پارت در روز 10 پارت می باشد. در غیر این صورت جریمه خواهید شد.
انتظار میرود نسبت به گفتههای ناظر توجه کافی داشته باشید، همچنین بایستی بعد از گذشت تعداد مشخصی پارت با اصول نگارشی آشنایی کافی داشته و از داشتن ایرادهای مکرر خودداری کنید
از دادن اسپم و چت بی مربوط جدا خودداری کنید
نویسنده: @Nargess86
ناظر: @ حسین یحیائی
لینک اثر:
نام رمان :
گادیم (جلد دوم ساکت نمینشیند)
نام نویسنده:
سیده نرگس مرادی خانقاه.
ژانر رمان:
جنایی، پلیسی، معمایی.
ناظر:
@حسین یحیائی
خلاصه:
من قاتلی ملقب به گادیم هستم. وقتیکه میخواهی فردی باشی که دستت برای خطرناکترین کار یعنی خون ریختن نشود، این است که آدم اجبارت میکند که به چنین قتلی بزرگ دست بزنی. آنها بودند که مرا تبدیل به قاتلی بیرحم و حرفهای کردند. آنها بودند که احساس مرا به خوفناکترین احساس دنیا ترجیح دادند. حالا با این چنین وضع هیبتی، مأموری زیرک آمده است که شاهد تنها رقیبام در این زمینه است. او است که دشمن روزهایم شده است. او است که میخواهم تا خرخره گلوی او را...
گادیم (جلد دوم ساکت نمینشیند)
نام نویسنده:
سیده نرگس مرادی خانقاه.
ژانر رمان:
جنایی، پلیسی، معمایی.
ناظر:
@حسین یحیائی
خلاصه:
من قاتلی ملقب به گادیم هستم. وقتیکه میخواهی فردی باشی که دستت برای خطرناکترین کار یعنی خون ریختن نشود، این است که آدم اجبارت میکند که به چنین قتلی بزرگ دست بزنی. آنها بودند که مرا تبدیل به قاتلی بیرحم و حرفهای کردند. آنها بودند که احساس مرا به خوفناکترین احساس دنیا ترجیح دادند. حالا با این چنین وضع هیبتی، مأموری زیرک آمده است که شاهد تنها رقیبام در این زمینه است. او است که دشمن روزهایم شده است. او است که میخواهم تا خرخره گلوی او را...
- Nargess86
- انجمن ادبی کافه نویسندگان تالار رمان تایپ رمان آنلاین
- پاسخها: 1
- تالار: رمانهای درحال تایپ