همگانی بیا اینور بازارررر

مَمّد

نویسنده نوقلم ادبیات
نویسنده نوقلـم
491
پسندها
پسندها
5,960
امتیازها
امتیازها
318
سکه
1,379
خب سلام

نظر مثبتتون چیه یه داستان دسته جمعی بنویسیم هممون، منتها مدلش با داستانایی که تا الان هست، مثل همین تاپیک داستان گروهی و اینا فرق داشته باشه؟

مثلا اینجوری:
داستان درباره یه سرزمین کوچیکه، مثلا یه روستا با اهالیش،
بعد اهالی روستا ماها(کاربران انجمن) هستیم.
بعد قرعه کشی می‌کنیم یا حالا به صورت دلخواه، فرقی نداره.
اسم هر کی به هر شخصی افتاد، اون شخص باید از زبون اون یکی بنویسه، مثلا قرعه کشی شده، شخص A افتاده به من، یعنی من توی داستان باید از زبون اون شخص A داستانو بنویسم و اسم منم به هر کی افتاد اون باید از زبون من بنویسه داستانو.
و اینجوری ماجرای روستا رو پیش میبریم و طنزیش اینجاست که چون شخصیت یکی دیگه دستمون هست، می‌تونیم کرم بریزیم و کارای بامزه کنیم و کلی کار میشه کرد.

یه سری قانون هم داره، شخصیتا هر ماه عوض بشن، مثلا همون شخص A که گفتم، شخصیتش مثلا افتاده بود به من، ماه دیگه یکی دیگه باید بنویستش و همین طور برای بقیه هم همینه.

قانون بعدیش:
می‌تونیم توی اون دوره یه ماهه برای هر کی یه محدودیت بداریم، مثلا به من میگین حق ندارم توی داستانم از کلمه‌ی "است" استفاده کنم، یا مثلا باید برای کاراکتری که دارم می‌نویسم، فلان اتفاق بیفته و غیره و خیلی دستورای جالب دیگه‌ای هم میشه داد که بامزه تر بشه.

اها اینم بگم؛ هر کی داستانش رو می‌نویسه، در تعداد خطی که مشخص کردیم، بعد سر ماه می‌فرستیم توی تاپیک، یعنی اینجوری می‌شه که داستان یه روستاس مثلا و هر ماه از زبون همه شخصیتا یه داستان پیش میره و جالبه، یعنی اینجوری نیست که همه با هم یه داستانو بنویسیم که قاطی بشه و بعد از دوتا پست دلمون رو بزنه و بیخیال شیم.

لطفا، اگه می‌خواین توی این ایده مشارکت کنین، توی این تاپیک اعلام آمادگی کنین، تا آخر هفته فرصت دارین
در پایان هفته، تاپیک داستان زده میشه و فقط کسانی که اعلام آمادگی کرده بودن می‌تونن شرکت کنن.
قرعه کشی‌ها و چالش‌های داستنمون هم توی همین تاپیک و بعد از بسته شدن فرصت اعلام آمادگی انجام میشه.

عقب
بالا پایین