اخبار اتهام تجاوز و آدم‌ربایی؛ ماجرای جنجالی پژمان جمشیدی

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع امین141
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

دوسش داری

• بله

رای: 6 85.7%
  • خیر

رای: 1 14.3%

• مجموع رای دهندگان
    7
خیلی‌ها هنوز فکر می‌کنن تجاوز یعنی یه آدم نیاز جنسیش رو نمی‌تونه کنترل کنه. ولی علم و تحقیقات روانشناسی چیز دیگه‌ای نشون می‌ده. تجاوز همیشه درباره‌ی قدرت، کنترل و سلطه بوده، نه صرفاً «لذت جن*سی».
مطالعات مختلف روی متجاوزان نشون داده که خشم نسبت به زنان، تمایل به تسلط، و نیاز به کنترل دیگران، قوی‌ترین انگیزه‌هاست. وقتی یه نفر قربانی رو مورد تجاوز قرار می‌ده، دنبال این نیست که فقط «رضایت جن*سی» خودش رو برطرف کنه؛ بلکه دنبال اینه که کسی رو تحقیر کنه، جایگاه خودش رو مهم نشون بده و قدرتش رو اثبات کنه.
جن*سیّت ممکنه ظاهر قضیه باشه، ولی هدف اصلی نیست. تجاوز ابزاریه برای سلطه، ابزاری برای نشان دادن قدرت، و وسیله‌ای برای اعمال خشونت و کنترل. همین باعث می‌شه قربانی همیشه در موقعیتی باشه که هیچ راه دفاعی نداره، و کسی که تجاوز می‌کنه، نه فقط «میل جن*سی» بلکه میل به سلطه و جبران خشم یا حقارت خودش رو دنبال می‌کنه.
پس وقتی صحبت از تجاوز می‌کنیم، باید بفهمیم که مسئله صرفاً فیزیولوژی یا «نیاز جن*سی» نیست؛ مسئله، قدرت است، کنترل است و تحقیر. و هر بار که این اتفاق می‌افته، قربانی نه فقط جسمش، بلکه امنیت و آزادی‌اش هم مورد تجاوز قرار می‌گیره.

پس لطفا تجاوز به یک زن رو انقدر ساده جلوه ندید که اره دختره اخاذی کرده.
من هنوزم نمیگم پژمان جمشیدی این کار رو کرده یا نه چون اگر نظر من مهم بود من قاضی بودم و این برای شما هم صدق میکنه.
اما اینکه طرف فوتبالیسته بازیگره رئیس جمهوره و هر سمت دیگه ای که داره دلیل نمیشه که ذهنش مریض نباشه و این کار حیوانانه رو انجام نده!!!!
عنکبوت مقدس رو دیدید؟
در سراسر دنیا هزاران رئیس جمهور و دولت مردانی هستند که پدوفیلن!
فکر میکنید شرایط برطرف کردن میل جن*سی برای یه دولت مرد مهیا تره یا یه بازیگر؟
انقدر زن ستیز نباشید
چطور وقتی کتایون ریاحی امد اعلام کرد که بهش تجاوز شده هیچکسی نگفت وای کتایون ریاحی راست میگه؟
اقای جمشیدی بازیگر خوب سینمان و من به شخصه طرفدار ایشونم و قصد ندارم بگم ایشون حتما این کار رو کرده
اما نمیتونم با اطمینان هم بگم نکرده.

من نمیگم که اون این کار رو کرده یا نه ولی یکم مطالعه کنید یا پرونده های دیگه رو ببینید
تجاوز از نیاز جن*سی نمیاد از حس قدرت میاد
ببینیدمسائل باهم قاطی نکنید.تو جامعه ما حس قدرت مختص ی افراد سیاسی خاص.حتی خود طرف که عروسی دخترش منتشر شد هم از قدرت که مد نظرشماست برخوردارنیست.چه برسه به یک بازیگر...قطعا اگر رابطه جن*سی هم درکار باشه نمیشه اسمش تجاوز گذاشت.چون شک نکنید دختر20ساله بار اول خونه طرف نمیره و یکپیش زمینه ای داره..نکته بعدی من پژمان فوتبالیست کامل یادم شاید سن شما قد نده ولی هیچ حاشیه ای تو زندگی حرفه ایش نداشت.من هم مثل شما نمیخوام قضاوت کنم ولی هیچ قدرتی شامل حال اینا نیست

اگه برنگرده که من خیلی روحیم بهم میریزه چون دلم میخواد باور کنم اینا شایعه ان3in_sisi3

قطعا برمیگرده..به طور یقین برمیگرده..اینقدر مطئن هستم که با قاطعیت میگم
در صورتی برمیگرده که مطمئن باشه خطری تهدیدش نمیکنه

پ.ن: مگه چند ساله هستی که به این و اون میگی شاید سن شما قد نده ؟ آیا smilies

ببینیدمسائل باهم قاطی نکنید.تو جامعه ما حس قدرت مختص ی افراد سیاسی خاص.حتی خود طرف که عروسی دخترش منتشر شد هم از قدرت که مد نظرشماست برخوردارنیست.چه برسه به یک بازیگر...قطعا اگر رابطه جن*سی هم درکار باشه نمیشه اسمش تجاوز گذاشت.چون شک نکنید دختر20ساله بار اول خونه طرف نمیره و یکپیش زمینه ای داره..نکته بعدی من پژمان فوتبالیست کامل یادم شاید سن شما قد نده ولی هیچ حاشیه ای تو زندگی حرفه ایش نداشت.من هم مثل شما نمیخوام قضاوت کنم ولی هیچ قدرتی شامل حال اینا نیست
ببینید اقا شما از قدرتی که من میگم اشتباه برداشت کردید
قدرت به منظور اینکه اره من یه کشور یا استان یا شهر رو دارم و روش ریاست میکنم نیست.
قدرت به منظور اینکه من میتونم به بدن تو به عقاید و باور تو به جسم تو به اموال تو دست درازی کنم و تو هیچ دفاعی از خودت نداری و من از این حس بیچارگی تو احساس قدرت میکنم.

گفتم که راجب ایشون حرف نمیزنم اما هر چیزی ممکنه
تجاوز کاری نیست که بشه سرسری و زیر سبیلی ردش کرد
تجاوز حتی اتهامشم سنگینه.

و اینم در نظر داشته باشید کسی که رفته و گفته به من تجاوز شده(بازم میگم روی صحبتم فقط این پرونده نیست)بار ها در خودش مرده و زنده شده تا تونسته به زبون بیاره.
شما به زور یه کیف رو ازتون میگیرن داغون میشید چه برسه به اینکه به زور عفت سلامتی و جسم خودتون رو ازتون بگیرن

تو جامعه ما همه دنبال قدرت و همه حس قدرت میکنن
من نسبت به کوچکتر از خودم
تو نسبت به من
بزرگتر از شما نسبت به شما
برای مثال قدرت کسی مثل پژمان جمشیدی سرشناس بودنشه
همین که کسی باور نمیکنه
راحت می تونه اون بانو رو تهدید کنه و بگه برو بگو من چندین ساله بدون حاشیه م فکر میکنی کسی باورت میکنه؟تموم این کشور طرفدار منن کی به حرف تو گوش میده؟ تهشم با یه گونی پول دهن رسانه و این و اون رو میبینده
اینم یه فرضیه ست

عقب
بالا پایین