سونی مدیر آزعلوموفناوری+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,981 پسندها پسندها 18,766 امتیازها امتیازها 678 سکه 6,070 دیروز ساعت 04:36 #1 گفتگوی موثر از مهارتهای ارتباطیست. در گفتگوی امن زن و شوهری (انعکاس یا همان بازخورد است)
سونی مدیر آزعلوموفناوری+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,981 پسندها پسندها 18,766 امتیازها امتیازها 678 سکه 6,070 دیروز ساعت 04:37 #2 ⚜با گفتن یک جمله کوتاه که با “من” آغاز میشود گفتگو را آغاز میکنیم. مثلا من وقتی میبینم، از همه زحماتی که برای تهیه شام صرف میکنم، قدردانی نمیکنی، از آشپزی لذت نمیبرم. همسرمان باید جمله ما را دوباره تکرار کند و از ما بپرسد که آیا درست متوجه منظورمان شده است یا نه
⚜با گفتن یک جمله کوتاه که با “من” آغاز میشود گفتگو را آغاز میکنیم. مثلا من وقتی میبینم، از همه زحماتی که برای تهیه شام صرف میکنم، قدردانی نمیکنی، از آشپزی لذت نمیبرم. همسرمان باید جمله ما را دوباره تکرار کند و از ما بپرسد که آیا درست متوجه منظورمان شده است یا نه
سونی مدیر آزعلوموفناوری+آز رادیو+شایعهنویس+آز تدوینگر پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ژورنالیست رمانخـور گوینده تیمسوشالمدیا مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,981 پسندها پسندها 18,766 امتیازها امتیازها 678 سکه 6,070 دیروز ساعت 04:37 #3 مثلا میگوید : به این دلیل که تو زحمت زیادی میکشی تا شام درست کنی و از اینکه قدردانی خود را نشان نمیدهم دیگر نمیتوانی از پختن شام لذت ببری درست است؟ این روند “بازخورد” برای این است که همسرمان به درستی متوجه منظورمان شود
مثلا میگوید : به این دلیل که تو زحمت زیادی میکشی تا شام درست کنی و از اینکه قدردانی خود را نشان نمیدهم دیگر نمیتوانی از پختن شام لذت ببری درست است؟ این روند “بازخورد” برای این است که همسرمان به درستی متوجه منظورمان شود