🔵 نکته در اینجا نیاز به زمان هست تا تو واکنش مرا در رابطه بعد از طی زمان لازم ببینی و صدایم را بشنوی؛
مثلا اگر زمان طی شود تو از من دلیلی که میشنوی این خواهد بود که من گوشیام را جا گذاشته بودم و این توضیح کاملا صادقانه است.
🟢 تو با خودت شروع به مکالمه ذهنی میکنی. میگویی :
چرا تلفن مرا جواب نداد؟
یعنی میس کال مرا ندید؟!
حتما آن روز که به خانهاش رفتم از من دلخور شده!
من که حرفی به او نزدم!
شاید وقتی به او گفتم چاق شدهای او ناراحت شده!
شاید از اینکه مرغ را با دست خوردم ناراحت شد.
🟢 اصلا من از اول میدانستم که با این دختر نباید معاشرت کنم. باید همان روز رابطهام را با او قطع میکردم. این دختر نمیفهمد که من کاری نکردم. من که منظوری نداشتم. واقعا این موجود غیر قابل تحمل است.
🟢باید زودتر از اینها میفهمیدم و او را از زندگیام بیرون میکردم. هرگز حاضر نیستم قیافه و شکل و شمایلش را ببینم. من چقدر بدبختم. من که برای تولدش آن میهمانی را راه انداختم و...
🟢 در ضمن به یاد داشته باشیم که مکالمه ذهنی معمولا حاوی بار منفی از انرژی است که این انرژی منفی هم ما را آزار میدهد و هم بر روی رابطه سالم تاثیر منفی میگذارد. و طرف مقابل ناخودآگاه در مسیر افکار منفی ما قدم بر میدارد و چه بسا در پارهای از موارد کلید بازیها در اینجا خورده میشود و...
🟢 با طرف مقابل از جایگاه بالغ وارد مکالمه بشویم و هر آنچه که در ذهن داریم با وی به شکل محترمانه و به دور از فضای احساس (این مکانی-این زمانی) مطرح کنیم.