NAHIT ژورنالیست ژورنالیستبرترین ارسال کننده ماه حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,384 پسندها پسندها 4,970 امتیازها امتیازها 378 سکه 5,477 دیروز ساعت 14:22 #351 سعی در جبرانش میکنم بهت تیکه بندازن
کامیشا ژورنالیست ژورنالیست نوشتهها نوشتهها 1,366 پسندها پسندها 1,453 امتیازها امتیازها 223 سکه 421 دیروز ساعت 16:13 #352 جوابی نمیدم گوشی نداشته باشی تو یه شهری که فاصله داره با شهرتون و یادشون رفته باشن بیان دنبالت؟
NAHIT ژورنالیست ژورنالیستبرترین ارسال کننده ماه حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,384 پسندها پسندها 4,970 امتیازها امتیازها 378 سکه 5,477 دیروز ساعت 16:16 #353 گوشی از یکی میگیرم اگه یک جایی گیر میکردی، و میخواستی به یکی زنگ بزنی(اون یک نفر کی بود)
سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است. مدیر رسمی تالار سرگرمی+ آزمایشی اخبار پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار کاربر VIP تیمتعیینسطح رمانخـور نویسنده افتخاری مدال فرشته زمینی vip ارزشمند پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 4,365 پسندها پسندها 17,095 امتیازها امتیازها 728 سکه 9,305 امروز در 08:30 #354 NAHIT گفت: گوشی از یکی میگیرم اگه یک جایی گیر میکردی، و میخواستی به یکی زنگ بزنی(اون یک نفر کی بود) کلیک کنید تا گسترش یابد... بابام اگر یه مشت آویزون دورت بودن چکار میکردی
NAHIT گفت: گوشی از یکی میگیرم اگه یک جایی گیر میکردی، و میخواستی به یکی زنگ بزنی(اون یک نفر کی بود) کلیک کنید تا گسترش یابد... بابام اگر یه مشت آویزون دورت بودن چکار میکردی
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر حرفه ای کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 5,167 پسندها پسندها 2,890 امتیازها امتیازها 378 سکه 869 امروز در 10:59 #355 به خودم شک میکردم.. اگه اون افراد از جنس مخالف بود احتمالا یه سواستفاده هایی دارم از روانشون میکنم اگه یه چی کلی تر احتمالا سبک شخصیتی دارم که خدمات زیاد به دیگران میدم که باید ببینی علت چیه اگه یع عالمه درس تلنبار داشته باشی و زمانت کم باشه؟
به خودم شک میکردم.. اگه اون افراد از جنس مخالف بود احتمالا یه سواستفاده هایی دارم از روانشون میکنم اگه یه چی کلی تر احتمالا سبک شخصیتی دارم که خدمات زیاد به دیگران میدم که باید ببینی علت چیه اگه یع عالمه درس تلنبار داشته باشی و زمانت کم باشه؟