همگانی شـــفـــتـــه | طرز تهیه انواع غذاها

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع سونی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نون تست 🍞
📌مواد لازم :
۱ پیمانه آرد
۱/۲ پیمانه ماست یونانی
۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر
۱ تخم مرغ کوچک﹙اختیاری﹚

👩🏻‍🍳دستور پخت:
بچه ها این نون کوچولوها یا pretzel bites واقعا ساده ترین چیزیه که میتونید درست کنید از مواد اولیش قشنگ مشخصه. آردو بیکینگ پودرو باهم قاطی کنین، بعد ماستو بریزید توش و تا جایی که دیگه اصلا به دستتون نچسبید ورز بدین. فقط حتما سطحی که روش ورز میدین و دستتون رو آردی کنید. بعد از اینکه یه خمیر‌ گوگولی شد هر مدلی که خودتون میخواین برشش بزنین، من اول درازش کردم مثل نون باگت بعد تیکه تیکه‌اش کردم که اینطوری شد که توی عکس میبینید. اقا خلاصه بچینین روی سینی فر، کاغذ روغنی یادتون نره که نچسبه به جایی. بعد تخم‌مرغو هم بزنینو با فرچه روشون بمالید که اختیاریه فقط برا براق‌ شدنو خوش رنگ شدنه. دمای فر هم بزارید روی ۱۸۰ بعدش یه ربع از پایین حرارت بدین ۵ دقیقه بعدشو گریل بالا بزارید که قشنگ طلایی شن. راستی طبقه‌ وسط نزارید یکم بالاتر بزارید که زیرشون نسوزه. کل تایم پخت باید ۲۰ دقیقه باشه و تمامممم حاضره. دیدین چقدر راحت بود؟
حالا با همه چی میتونین بخورینشون میتونین روشون شکرو دارچینو کره بزنین یا با غذاها یا سس های مختلف بخورین دیگه هر بلایی بخواین میتونین سرشون بیارین چون یه نون خوشمزه دارین بدون دردسر.

نــوش جــان

دیگچه مشهدی در سرآشپز پاپیون

مواد لازم برای۸ نفر
زعفران و خلال پسته برای تزیین به مقدار لازم
شیر ۳ لیتر
شکر ۵۰۰ گرم
هل ساییده شده ۳۰ گرم
برنج نیم دانه ۵۰۰ گرم

طرز تهیه
۱- برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش می‌ریزیم تا آب نداشته باشد.
۲- سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید و مدام هم می‌زنیم.
۳- زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد.
۴- در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین می‌کنیم.

منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌

عقب
بالا پایین