همگانی شـــفـــتـــه | طرز تهیه انواع غذاها

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع سونی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

سونی

مدیر آزعلوم‌وفناوری+آز رادیو+شایعه‌نویس+آز تدوینگر
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
ناظر اثـر
ژورنالیست
رمان‌خـور
گوینده
مقام‌دار آزمایشی
نویسنده نوقلـم
نوشته‌ها
نوشته‌ها
3,279
پسندها
پسندها
19,600
امتیازها
امتیازها
813
سکه
6,851
سلاممممم به شما دوستان
با یه تایپیک خوشمزه اومدم پیشتون
خیلی دلم میخواد شما هم منو همراهی کنید
یکی از بزرگترین لذت‌های دنیا خوردنه🍕
پس بپز و بخور و خوش باش😉
•••
انوا؏ غذاهاے ایرانـے و فرنگـے 🍛
انوا؏ دسرها و نوشیدنـے ها 🍮
انوا؏ ڪیـڪ و شیرینـے 🍰
انوا؏ فست فود ها 🍕

منتظر چی هستی تو هم میتونی یه غذا بهمون یاد بدی😁
 
چیکن بریانی؛ طعمی وسوسه‌انگیز از هند 🍗
⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰
📌مواد لازم:
🍗تکه های مرغ ۵۰۰ گرم (تکه‌تکه‌شده)
🍶ماست پر چرب‌یک پیاله
🧂ادویه ها شامل:نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و فلفل قرمز و پودر سیر و ادویه مرغ و تخم گشنیز و زنجبیل و پودر کاری و پودر زیره سیاه
🧅پیاز خلالی‌شده‌ ۱ عدد
🧄سیر خورد شده ۱ قاشق غذاخوری
🌶فلفل سبز سه چهار عدد
🍅گوجه سه عدد
🍃گشنیز یک دسته
🧅پیاز داغ به دلخواه برای لابه لای برنج
🧈روغن یا کره برای تفت دادن
🥄عصاره مرغ الیت یک عدد

👩🏻‍🍳دستور پخت:
پیاز و خلالی میکنیم و تفت میدیم مرغ هارو هم کامل سرخ میکنیم بهش سیر و ادویه اضافه میکنیم عطرشون که آزاد شد گوجه و فلفل سبز و اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد ماست و گشنیز و اضافه میکنیم و با یک عصاره مرغ میذاریم که بپزه. برنج و زنده آبکش میکنیم و حالا یک لایه برنج میریزیم توی قابلمه مرغ و با موادی که باهاش پخته و گشنیز و پیاز داغ لای برنج میذاریم و بعدش باز برنج میریزیم روغن خورشت و هم میریزیم روی برنج و ۴۵ دقیقه دم میکنیم.
⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰
ᥫ᭡
 
سالاد اسفناج و انار🥙
⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰
📌مواد لازم:
🍃بیبی اسفناج ۲۰۰ گرم
🍷انار نصف پیمانه
🥜بادوم زمینی نصف پیمانه
🧀پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم ( یک بسته)

📌برای سس:
🍷سس انار ۳-۴ قاشق غذاخوری
🥜کره بادوم زمینی ۱ قاشق غذاخوری
🫒روغن ریتون ۳-۴ قاشق غذاخوری
🥃سرکه بالزامیک ۳-۴ قاشق غذاخوری
⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰
ᥫ᭡
 
دسر با کدوحلوایی 🎃
⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰
📌مواد لازم:
🥛شير ٢ ليوان
🥣شكر ١/٢ ايوان
🎃پوره كدو حلوايي ٤٠٠ گرم
🌽نشاسته ذرت ٢ قاشق غذاخوری
🥡آرد ٢ قاشق غذاخوری
🍶خامه صبحانه ٥٠ گرم
🧈كره ٥٠ گرم
🌸گلاب ١/٣ ليوان
🥄پودر هل نصف قاشق چایخوری
🍴پودر دارچين نصف قاشق چایخوری

👩🏻‍🍳دستور پخت:
كدو حلوايي رو پوست كنيد و با نصف ليوان اب بزاريد بپزه و بعد پوره كنيد نشاسته ذرت و آرد رو با شير سرد مخلوط كنيد تا ذره اي نمونه شكر رو به مخلوط شير و نشاسته اضافه كنيد و حل كنيد حالا پوره كدوحلوايي، خامه، گلاب، وانيل ،هل ،دارچين و زعفران رو به قابلمه اضافه كنيد و هم بزنيد قابلمه رو روي حرارت ملايم بزاريد هم بزنيد تا به غلظت برسه از روي حرارت برداريد و كره رو اضافه كنيد و در آخر چند ساعت توي يخچال بمونه
⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰
ᥫ᭡
 
⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰
📌مواد لازم:
🥩گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
🫓لواش ۲ عدد
🧂ادویه ها(پودر سیر،پودر پیاز،پاپریکا،زردچوبه،نمک و فلفل)
🔸دمای ۱۸۰درجه نیم ساعت تا چهل دقیقه

📌مواد لازم برای سس:
🍶ماست ۱/۵ پیمانه
🥄ارده ۲ قاشق غذاخوری
🧄سیر ۳ حبه
🧂یکم نمک

📌مواد لازم برای گردوهای جذابش:
🌰گردو نصف پیمانه
🫒روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
🌶یکم پاپریکا یا پول بیبر
🍃جعفری و‌ زرشکم واسه روی کار
⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰
ᥫ᭡
 
کوبیده مرغ خوش عطر و خوشمزه🍗
⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰
📌مواد لازم :
🍗مغر ران بدون استخوان ۴ عدد
🧅پیاز‌ ۱ عدد
🫑فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
🥖آرد سوخاری ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
☘️جعفری ۴ قاشق غذاخوری
🧈کره ۵۰ گرم
🫖زعفران به مقدار لازم
🧂 ادویه فلفل‌سیاه، زردچوبه، نمک و پودر سیر(اختیاری)

👩🏻‍🍳دستور پخت:
بعد از ترکیب مواد رو خوب ورز بدید و ۱ ساعت توی یخچال بذارید استراحت کنه، یک طرف کباب‌ها که سرخ شد اون ها رو برگردونید و زعفران و کره اضافه کنید و اجازه بدید طرف دیگه سرخ بشه. اگر خواستید سینه مرغ اضافه کنید ۵۰ درصد سینه مرغ و ۵۰ درصد ران مرغ باشه
⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰
ᥫ᭡
 
⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰
📌مواد لازم:
🥄کینوا خام‌۴۰ گرم
🍫شکلات تلخ یا نیمه‌تلخ ۱۰۰ گرم
🥥روغن نارگیل‌ ۱ قاشق مرباخوری
🥀گل‌سرخ خشک (اختیاری برای تزئین)

👩🏻‍🍳دستور پخت:
اولین کاری که می‌کنی شستن کینوا‌ باشه تا ساپونینش (ماده‌ی تلخ روی دونه‌هاش) پاک بشه پس ۲ تا سه دقیقه بگیرش زیر آب سرد، وقتی کاملا آب‌هاش رفت و تو یه تابه خشک، حدود ۵ تا ۸ دقیقه تفت بده تا سبک، طلایی و ترد بشه... وقتی صدای ترکیدن ریز شنیدی، آماده‌ست.
شکلات خردشده رو با روش بن‌ماری (روی بخار آب جوش) ذوب کن، روغن نارگیل رو اضافه کن تا براق و روان بشه. کینوا بوداده رو به شکلات اضافه کن و هم بزن.‌روی کاغذ روغنی پهن کن، صافش کن و با گل‌سرخ یا مغز دلخواه تزئین کن. بذار حداقل ۱ ساعت تو فریزر ببنده، بعد برش بزن و داخل یخچال نگه دار.
⊱⋅ ──── ❴ • ✿ • ❵ ──── ⋅⊰
ᥫ᭡
 
اکبرجوجه در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۴ نفر
جوجه با پوست ۱ عدد
رب انار ملس ۱/۳ پیمانه
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و کمی ادویه به مقدار لازم
روغن مایع سرخ کردنی به مقدار لازم
پیاز ۲ عدد
آبغوره به مقدار لازم
نعنا و گشنیز خرد شده (نصف پیمانه در صورت تمایل) به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- مرغ درسته و شکم خالی رو تمیز بشویین و بعد حدود دو ساعت در کمی آب نمک بذارین خیس بخوره . بعد کاملا آبکشی کنین .
۲- کمی روغن و چند قاشق رب انار و رب گوجه فرنگی رو با کمی نمک و ادویه و آبغوره توی یک پیاله کوچک بریزین و با یک قلم موی نرم مخصوص آشپزی به تمام پوست مرغ از جمله بالها و کنار و گوشه های اون بمالین .
۳- داخل شکم رو هم کمی از این مخلوط چرب کنین و بعد یک پیاز رو پوست کنده و همراه با گوجه فرنگی قاچ کرده داخل شکم اون بذارین .( از سیزیجات معطریی که خرد شده کمی – حدود دو قاشق - میتونین داخل شکمش جا بدین .
۴- مقداری از روغن سرخ کردنی در قابمله ای بزرگ و نچسب و گود بریزین ( که روغن به اطراف نرشح نکنه و در ضمن خیلی هم روغن مصرف نکنین چون بعدا باید دور بریزین ) داغ که شد ان مرغ رو که خوب رب و روغن مالی شده -توی روغن داغ بذارین .
۵- درب قابلمه رو بذارین و با شعله نسبتا زیاد سرخ کنین . یکطرف که سرخ شد ...شعله رو کم کنین و کمی صبر کنین تا روغن ترشح نکنه به اطراف و بعد طرف دیگر رو برگردونین . همه طرف مرغ که خوب سرخ شد .
۶- شعله رو خاموش کنین و کمی صبر کنین ( در اینصورت پوست مرغ به کف ظرف نمی چسبه ) و مرغ رو از توی اون در بیارین و چند قاشق از روغن رو نگهدارین و باقی روغن اضافی رو دور بریزین .
۷- مرغ رو توی یک قابلمه دیگه بذارین و از اون چند قاشق روغن توش بریزین و باقی رب انار و آبغوره و رب گوجه رو باهم مخلوط کنین و نمک و فلفل و تندی اون رو اندازه کنین و روی مرغ بریزین و یک چهارم پیمانه آب اضافه کنین .
۸- اگه سبزی معطر هم آماده کردین دو سه قاشق هم توی این قابلمه اضافه کنین و بذارین با شعله ملایم حدود یکساعت و اندی بپزه . هرچه مرغ ریز تر و به عبارتی جوجه تر باشه هم خوشمزه تره و هم زود میپزه .
۹- وقتی جوجه پخته شد توی ظرف مناسب بکشین و تزیین کنین و سس مخصوص رو هم توی سس خوری بریزین که هرکسی برای خودش روی غذاش بریزه ... اگه هم دوست داشتین میتونین با پلو سرو کنین و یا فقط با نون نوش جون کنین .
 
  • rose
واکنش‌ها[ی پسندها]: سونی
عقب
بالا پایین