اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,877 پسندها پسندها 42,790 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,347 11/15/25 #1 اکثر زنان بدون در نظر گرفتن محیطی که در آن بزرگ می شوند، یاد میگیرند که برای یک زن خوب بودن باید به چشم بقیه خوب به نظر برسند. مشکل ماجرا اینجاست که با این کار اجازه میدهید دیگران ارزش شما را تعیین کنند.
اکثر زنان بدون در نظر گرفتن محیطی که در آن بزرگ می شوند، یاد میگیرند که برای یک زن خوب بودن باید به چشم بقیه خوب به نظر برسند. مشکل ماجرا اینجاست که با این کار اجازه میدهید دیگران ارزش شما را تعیین کنند.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,877 پسندها پسندها 42,790 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,347 11/15/25 #2 تعجبی ندارد که نصف زنانی که من میشناسم از اضطراب و افسردگی رنج میبرند. آنها زیر فشار موج انتظارات و نظرات دیگران غرق شدهاند. به ما یاد دادهاند که اگر دیگران از ما راضی نباشند هیچ ارزشی نداریم، اما من مخالفم. 📘شرمنده نباش دختر 📝ریچل هالیس
تعجبی ندارد که نصف زنانی که من میشناسم از اضطراب و افسردگی رنج میبرند. آنها زیر فشار موج انتظارات و نظرات دیگران غرق شدهاند. به ما یاد دادهاند که اگر دیگران از ما راضی نباشند هیچ ارزشی نداریم، اما من مخالفم. 📘شرمنده نباش دختر 📝ریچل هالیس