طنز گپ‌خانه متاهل‌ها؛ از خنده تا غرغر

وای وای من یه هم اتاقی دارم ظاهرا یه لکه رو گاز بوده رفته دیگ‌ پخته منو از تو یخچال دراورده انالیز کرده ببینه مال منه یانه خخ حالا گفتی واقعا چنین افرادی هست

یک چیز دیگه؛
تقسیم وظایف بین زن و مرد براساس توانایی هاشون.
خانم ها توانایی تمرکز چندگانه دارند، می‌تونن چندکارو هم‌زمان انجام بدن. هم غذا درست کنن، هم به بچه برسن، هم خونه و مرتب کنن، هم با گوشی صحبت کنن و..
اما اغلب آقایون فقط می‌تونن روی یک موضوع تمرکز کنن. مثلا تلویزیون نگاه می‌کنه دیگه گوشش نمی‌شنوه.
خلقتشونه خب!
بعد فکر می‌کنین کار خونه با آقا بود چی می‌شد؟ یا غذا می‌سوخت، یا بچه خونه و به فنا می‌داد یا ...
و اینکه آقایون کلا این که تهیه گاه باشن و دوست دارن و توان جسمیشون بالاست و ... به خاطر کلی توانایی و ویژگی مخصوص خودشون، کار بیرون بیشتر مناسبشونه.
پس عادلانه است این تقسیم مسئولیت Tea
احسنتتت به این نگرشتt-icon12
یه زندگی موفق و ایده ال نیاز به همین نگرش ها داره
به این میگن سیاست های زنانه
ذهن و تمرکز زن خیلی میتونه شرایط زندگی رو به سمت ایده آل برسونه

ان‌شاءالله که خوووشبخت بشی مادررر
الهی اون کیس ِمورد نظر هم به زودی زوووود پیدا کنه من نمیدونم این آقایون چیکار میکنن دختر به این خوبی باید رو هوا زده بشههه mad2\{}|"

• fire
واکنش‌ها[ی پسندها]: Z A H R A
دردهاشونم متفاوت
خانم در دهه سی زندگیش: کمر درد، پا درد، گردن درد، دست درد، فشار، قلب ، اعصاب...
مرد در دهه هشتاد زندگیش اینا رو پیدا می‌کنه
مامانای قدیم و الان یک طورین که همش کار می‌کنن، لی لی به لالای بچه می‌زارن و خلاصه سخت میگیرن به خودشون. به بچه هاشون کار بدن و تا حدودی به خودشون هم برسن حله. بعدهم نصفش عوارض بارداری و زایمانه

دردهاشونم متفاوت
خانم در دهه سی زندگیش: کمر درد، پا درد، گردن درد، دست درد، فشار، قلب ، اعصاب...
مرد در دهه هشتاد زندگیش اینا رو پیدا می‌کنه
همه این دردها بخاطر اینکه خودش رو فراموش میکنه و این واقعا اشتباهه!
و بیشتر از ظرفیتش از خودش کار میکشه

مامانای قدیم و الان یک طورین که همش کار می‌کنن، لی لی به لالای بچه می‌زارن و خلاصه سخت میگیرن به خودشون. به بچه هاشون کار بدن و تا حدودی به خودشون هم برسن حله. بعدهم نصفش عوارض بارداری و زایمانه
عروس من میشی؟ Tea

• fire
واکنش‌ها[ی پسندها]: Z A H R A
بعدشم اجر و ثوابش هست، شما بدون چشم‌داشت و با عشق برای بچتون زحمت نمی‌کشیدید؟ اینم به وقتش جواب داده میشه. اونجا که بچتون قد بکشه و باعث افتخارشون بشه می‌گید ارزششو داشت.
راستی می‌دونستید شما فقط باید رضایت همسر و به دست بیارید اما آقا به جز رضایت همسر، رضایت مادر و بعضی دیگر هم باید به دست بیاره؟ اینم کار سخت‌تر آقایون.

ولی گاز رو دیگه تمییز کنین چون از نشونه های اصلی تمییز و مرتب بودن یک زن تمییز بودن گاز هست
پس در نتیجه پرشین زنه
نشونه اصلی ، تمیز بودن پشت یخچال هست و‌لاغیر😄
فقط بالای یخچال، کابینتا، بالای تابلو عکس، بالای تلویزیون و همچنین پشتش، کابینتی که توش آب چکون هستش، پشتش اگهههه تمیز بود همه اینا، یعنی طرف تمیزه15cb28_25512

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 74)
عقب
بالا پایین