وای وای من یه هم اتاقی دارم ظاهرا یه لکه رو گاز بوده رفته دیگ پخته منو از تو یخچال دراورده انالیز کرده ببینه مال منه یانه خخ حالا گفتی واقعا چنین افرادی هست@PerS!aN و امثالهم![]()
وای وای من یه هم اتاقی دارم ظاهرا یه لکه رو گاز بوده رفته دیگ پخته منو از تو یخچال دراورده انالیز کرده ببینه مال منه یانه خخ حالا گفتی واقعا چنین افرادی هست@PerS!aN و امثالهم![]()
احسنتتت به این نگرشتیک چیز دیگه؛
تقسیم وظایف بین زن و مرد براساس توانایی هاشون.
خانم ها توانایی تمرکز چندگانه دارند، میتونن چندکارو همزمان انجام بدن. هم غذا درست کنن، هم به بچه برسن، هم خونه و مرتب کنن، هم با گوشی صحبت کنن و..
اما اغلب آقایون فقط میتونن روی یک موضوع تمرکز کنن. مثلا تلویزیون نگاه میکنه دیگه گوشش نمیشنوه.
خلقتشونه خب!
بعد فکر میکنین کار خونه با آقا بود چی میشد؟ یا غذا میسوخت، یا بچه خونه و به فنا میداد یا ...
و اینکه آقایون کلا این که تهیه گاه باشن و دوست دارن و توان جسمیشون بالاست و ... به خاطر کلی توانایی و ویژگی مخصوص خودشون، کار بیرون بیشتر مناسبشونه.
پس عادلانه است این تقسیم مسئولیت![]()

مامانای قدیم و الان یک طورین که همش کار میکنن، لی لی به لالای بچه میزارن و خلاصه سخت میگیرن به خودشون. به بچه هاشون کار بدن و تا حدودی به خودشون هم برسن حله. بعدهم نصفش عوارض بارداری و زایمانهدردهاشونم متفاوت
خانم در دهه سی زندگیش: کمر درد، پا درد، گردن درد، دست درد، فشار، قلب ، اعصاب...
مرد در دهه هشتاد زندگیش اینا رو پیدا میکنه
اونم آقایون باید زحمت جا به جاییش رو بکشننشونه اصلی ، تمیز بودن پشت یخچال هست ولاغیر😄

همه این دردها بخاطر اینکه خودش رو فراموش میکنه و این واقعا اشتباهه!دردهاشونم متفاوت
خانم در دهه سی زندگیش: کمر درد، پا درد، گردن درد، دست درد، فشار، قلب ، اعصاب...
مرد در دهه هشتاد زندگیش اینا رو پیدا میکنه
عروس من میشی؟مامانای قدیم و الان یک طورین که همش کار میکنن، لی لی به لالای بچه میزارن و خلاصه سخت میگیرن به خودشون. به بچه هاشون کار بدن و تا حدودی به خودشون هم برسن حله. بعدهم نصفش عوارض بارداری و زایمانه

بعدشم اجر و ثوابش هست، شما بدون چشمداشت و با عشق برای بچتون زحمت نمیکشیدید؟ اینم به وقتش جواب داده میشه. اونجا که بچتون قد بکشه و باعث افتخارشون بشه میگید ارزششو داشت.مامانای قدیم و الان یک طورین که همش کار میکنن، لی لی به لالای بچه میزارن و خلاصه سخت میگیرن به خودشون. به بچه هاشون کار بدن و تا حدودی به خودشون هم برسن حله. بعدهم نصفش عوارض بارداری و زایمانه
پس در نتیجه پرشین زنهولی گاز رو دیگه تمییز کنین چون از نشونه های اصلی تمییز و مرتب بودن یک زن تمییز بودن گاز هست
فقط بالای یخچال، کابینتا، بالای تابلو عکس، بالای تلویزیون و همچنین پشتش، کابینتی که توش آب چکون هستش، پشتش اگهههه تمیز بود همه اینا، یعنی طرف تمیزهنشونه اصلی ، تمیز بودن پشت یخچال هست ولاغیر😄