طنز گپ‌خانه متاهل‌ها؛ از خنده تا غرغر

مگه معامله داریم میکنیم تو زندگی؟ که بگیم این وظیفه منه اون نیست؟
اگر مردی تو کارهای خونه کمک مکینه جزو وظایفش نیست ولی انجام میده مشکلی پیش میاد ؟ من تو خونه دست به سیاه و سفید نمیزنم آیا مرد بدی هستم؟ دست نمیزنم هیچوقتم از زنم نخواستم کار کنه

ای بابا من نمیخواستم تو این تاپیک حرف بزنم از بس شماها یواشکی آدم رو میندازین تو هچل آدم یادش میره چه قولی به خودش داده biggrin_" biggrin_" 15cb28_25512
هر جور نگاه کنیم میرسیم به اینکه ازدواج یه سرمایه گزاری ِ
و مهر و عاطفه برای هر دو
مرد باید قدر دان زحمت های همسرش باشه و اون رو درک کن
واقعا خانوم ها هیچی جز محبت و حس امنیت و درک شدن از مردها نمی‌خوان

ازدواج معامله نیست حاصل ِهمون عشقی هست که @مرهممرهم عضو تأیید شده است. بهش اشاره کرد ..

هر جور نگاه کنیم میرسیم به اینکه ازدواج یه سرمایه گزاری ِ
و مهر و عاطفه برای هر دو
مرد باید قدر دان زحمت های همسرش باشه و اون رو درک کن
واقعا خانوم ها هیچی جز محبت و حس امنیت و درک شدن از مردها نمی‌خوان

ازدواج معامله نیست حاصل ِهمون عشقی هست که @مرهممرهم عضو تأیید شده است. بهش اشاره کرد ..
دقیقا همینطوره

مرد و زن چیزی جز آرامش در زندگی مشترک نمیخوان اونم کنار کسی که دوسش دارن و احتمالا به سختی بدستش آوردن

@سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است.

ببین گلم من بخش دوم لقبم رو نگفتم!!!
یوزارسیف هَول !!!

خیلی ریز و سوسکی دارم تاپیک رو چک میکنم ببینم سوژه خوب میبینم برم مخشو بزنم!!! biggrin_" 😈

ضمنا من با بقیه آقایون کاری ندارم ولی خودم اگر 20 سال پیش عقل الان رو داشتم اگر یک خانم تو کل دنیا و تو کل کهکشان و تو کل عالم هستی هم بود بازم تنها میموندم و مجرد واسه اینکه تنها بودم خیلی بیشتر شانس زنده موندن داشتم !!! Lagh Lagh Lagh biggrin_" biggrin_" 15cb28_25512 15cb28_25512
در اینصورت الان دو تا دسته گل نداشتین
Teaعی عی عی
حیف غذاهایی که بانو برادون میپزه

پس مردها هم هیچ وظیفه‌ای ندارن کار کنن خرجی خونه رو بیارن ؟!!!
این چه حرف غیر منطقیه می‌زنید آخه ؟ اگر شوخی می‌کنید که هیچ ولی اگر جدی میگید باید بگم در زندگی مشترک هر کدوم یکسری وظایفی دارن که نانوشته است مثلا کار کردن مرد بایدیه یا پخت و پز و نظافت منزل برای زن بایدیه اینا که بگیم هیچ وظیفه‌ای نداریم بابت این موارد خیلی کم لطفیه و نگاه درستی نیست

کاری که مرد می‌کنه:
پول بخور و نمیر حالا یکم زیاد یکم کم
صبح می‌ره عصر هم میاد استراحت

کاری که زن می‌کنه:
به علاوه پول بخور و نمیر
کار آشپز
کار نظافتکار
کار پرستار
کار تربیت بچه
کار معلم
کار روانشناس
کار تراپیست
شیفت صبح و شب نداره
...
حق ندارد کم بیاره چون کسی نیست کارهاش رو انجام بده

بیاین فرض کنیم که زن کار بیرون ندارن که پول در بیاره، میخواد بره ارایشگاه، میخواد لباس نو بخره، میخواد لوازم آشپزخونه بخره و...

شما مردها وقتی پول کم میارین روزتون میاد از کسی مطالبه کنین ولی در مورد زن چی فکر میکنیم وقتی هم بهش میگیم ندارم در صورتی که دارین ولی نمیخواین بدین

الان یه پست دادن
در ادامه، به غذا مواد اضافه کردم و همزمان پسرچی در حال باز کردن قفسه و یخچال.. غذا خوردن باید دنبالش بدوم، یه بار تا حالا کتابش رو آورده براش بخونم، دو بار پوشکشو عوض شده پاشو شستم

حالا حاج آقای کبیر کجان؟ بعد از ساعت ده که با از بیدار شدن صبحانه خوردن رفتن روی پشت بام ساعت ۱۱،۳۰ اومدن دراز جلو تلویزیون به فیلم دیدن
حالا دوباره خوابیدن

پوف

یک چیز دیگر هم هست؛ زن یک سری وظایف معنوی داره که مرد نداره.
مثلا فقط باید متعلق به مرد باشه اما مرد اگه بتونه می‌تونه ۲، ۳ تا زن بگیره
یا اینکه(هست ولی انجام نمیشه زیاد)زن باید برای بیرون رفتن و.. از شوهر اذن بگیره و...

در اینصورت الان دو تا دسته گل نداشتین

کاری که مرد می‌کنه:
پول بخور و نمیر حالا یکم زیاد یکم کم
صبح می‌ره عصر هم میاد استراحت

کاری که زن می‌کنه:
به علاوه پول بخور و نمیر
کار آشپز
کار نظافتکار
کار پرستار
کار تربیت بچه
کار معلم
کار روانشناس
کار تراپیست
شیفت صبح و شب نداره
...
حق ندارد کم بیاره چون کسی نیست کارهاش رو انجام بده

بیاین فرض کنیم که زن کار بیرون ندارن که پول در بیاره، میخواد بره ارایشگاه، میخواد لباس نو بخره، میخواد لوازم آشپزخونه بخره و...

شما مردها وقتی پول کم میارین روزتون میاد از کسی مطالبه کنین ولی در مورد زن چی فکر میکنیم وقتی هم بهش میگیم ندارم در صورتی که دارین ولی نمیخواین بدین
گلم، سلطان، مدیر تالار !!!
تو دلت پره و شوهر محترمت ممکنه این رفتارهایی که میگی داره من اینجوری نیستم
صبح دفترخونه کار میکنم عصری کار طراحی سایت میکنم و تو انجمن حمالی میکنم !!!
تو کار فروش اسکناس کلکسیونی و سنگهای کلکسیونی هم هستم

اگه این تاپیک رو تمام مجردای ایران ببینن هیچوقت ازدواج نمیکنن(2shy)

الان یه پست دادن
در ادامه، به غذا مواد اضافه کردم و همزمان پسرچی در حال باز کردن قفسه و یخچال.. غذا خوردن باید دنبالش بدوم، یه بار تا حالا کتابش رو آورده براش بخونم، دو بار پوشکشو عوض شده پاشو شستم

حالا حاج آقای کبیر کجان؟ بعد از ساعت ده که با از بیدار شدن صبحانه خوردن رفتن روی پشت بام ساعت ۱۱،۳۰ اومدن دراز جلو تلویزیون به فیلم دیدن
حالا دوباره خوابیدن

پوف
مردا هم گناه دارن خب
درسته مرد تو خودش میریزه و حرف نمی‌زنه. اما با این اوضاع اقتصادی جامعه، میدونید چقدر فشار روشه برای درآوردن نون حلال؟ گاهی مجبورن چندتا کار و باهم انجام بدن. مسئولیت نون و چیزهایی که خانواده لازم داره بر عهدشونه. خب برای یک مردی با اون غرور مردونه که چشم زن و بچش به اونه خیلی تو این اوضاع سخته

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 74)
عقب
بالا پایین