روزنامـه روزنامه آذرماه 1404| شماره 1

1,499
پسندها
پسندها
12,607
امتیازها
امتیازها
523
سکه
735
سلام به همگی-4-+=_ 💙

ما با کمی فاصله دوباره با روزنامه‌ای تازه از اخبار کافه برگشتیم.
این شماره از روزنامه‌ رو می‌خوام تقدیم کنم به
هر کسی‌که قصد داره همین الآن ژورنالیست بشه.
به خاطر کمبود نیرو یک اتفاقی که قرار بود وقت گلِ نِی بیوفته افتاد،
و سردبیر روزنامه که من باشم هم مجبور شدم در عین ناتوانی و از زیر کار در رو بودن خبر بنویسم 3in_sisi3

خلاصه که پاشید بیاید ژورنالیست بشید من از جیب خودم حقوق اضافی میدم
همین دیگه از روزنامه آذرماه لذت ببرید Book

💅🏻مجرد تاپیک نمی‌خواد؛ گوشی برای شنیدن غر‌غر‌هایش می‌خواهد.
(قالَ‌: @NAHIT )
بشنوید از خبر داغ امروز کافه ژورنال، از قشر مظلوم، خودکفا و همواره در معرض نصیحتِ مجردین، که به شکل کاملا محرمانه و با لباس مبدل (این شکلی: 7np5_laie_100) توسط خبرنگار ما تهیه شده است. این شما و این:

«گپ خانه مجردها 25fwiy-»
جمعی که نه از مکر مادرشوهر می‌نالید و نه حیله های خواهر‌شوهر و نه حتی بی مهری همسر. این خلوت مثال زدنی و سراسر سکوت و آرامش هر از گاهی با کامنت های حاکی از رضایت کاربران می‌شکست. کاربرانی که با فنجانی قهوه و لبخندی از سر رضایت می‌نوشتند: «حس می‌کنم هیچ‌وقت از مجردی خسته نمیشم (@zhinazhina عضو تأیید شده است.) »

آن‌ها خود را «آزادگان دنیای روابط» می‌نامیدند و شعارشان ساده بود: «در سینگلیت بسی امید است/پایان شب سیه سپید است» تاثیرگذار بود؛ نبود؟-2-35--

آخـــی! طفلکی ها! خبر نداشتند که متأهل‌ها، بسان شکارچیانی تیزبین، در کمین برای شکار کوچک‌ترین لحظه‌ی غفلت هستند که حتی شده یک جوان فلک زده‌ی دیگر را هم به باتلا... چیزه-2-35-... ببخشید؛ به بهشت تاهل بکشانند.

سردسته‌شان، @دالان‌ِبهشت، با وعده‌های اغواگرانه مثل «خونه‌ی شوهر خوبه!» و «گاگالیلی هم هست!» در یک اقدام متبحرانه به داخل تاپیک ورود کرد و کنترل تاپیک را به دست گرفت تا کلاس های فوت و فن ازدواجش را پرزنت کند. (
مثلا ما زبان خارجی بلدیم-2-31- )

متاسفانه از تبعات این اقدام تروریستی و تعداد مجروحان هیچ آمار دقیقی در دسترس نیست اما بیاید یک دقیقه برای معاون اجرایی از دست رفته انجمن @DyvaDyva عضو تأیید شده است. سکوت کنیم. اولین شخصی که قربانی حیله دلانه جان شد!dead-thread-smiley_13iv

از آنجایی که دلانه جان نقش عمیقی در سوق دادن جوانان به ازدواج داشت سر صحبت را با سوال: «هدفتان از ازدواج چیست؟» گشود.
این بحث قرار بود کاملا فلسفی و عمیق باشد اما متاسفانه با جواب تامل انگیز @FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. جان استارت نخورده پایان یافت :
جهت امتحان کردن دستپختم رو پسر مردم !
منم همینطور فرزانه جان! منم همینطور)Smoke

در این میان، فرصت خوبی پیش آمد که دوستانی که نیاز به مشورت داشتند بتوانند با کسانی که خود یک‌بار این مسیر را طی کرده.اند مشورت کنند. البته جهت حفظ اسرار افراد به هیچ عنوان قصد ندارم اشاره کنم منظورم کیست. ( @Nargess86 جان اگه عروس شدی شیرینی بچه های انجمن محفوظه ها!252927_25228من هم به عنوان خبرنگار شخصا حضور پیدا می‌کنم که خبرشو تهیه کنم.smilies)

بله دوستان! چی فکر کردین؟ هیچ تحرکی از چشمان تیزبین من در امان نیست و نخواهد بود1355+=_. مثلا اینکه @MelicaMelica عضو تأیید شده است. هم در تاپیک مجردان حرکات مشکوکی داشت ولی فعلا چیزی برای ارائه به شما ندارم. اندکی صبر کنید چند صباحی تعقیبش کنم؛ متعاقبا خبرهای تکمیلی را به گوشتان خواهم رساند.

خلاصه که حال میکنید ۱۴ صفحه تاپیک دنباله دار رو به خاطرتون خوانده و خلاصه کردم؟ قدرمو نمیدونید کهTea. تا همینجا پرحرفی بسه.تا درودی دیگر بدرود!

ژورنالیست: عروسِ سردبیر @وانیـلྉ

آخرین ویرایش:
عقب
بالا پایین