PerS!aN کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 2,244 پسندها پسندها 9,023 امتیازها امتیازها 370 سکه 3,582 دیروز ساعت 12:14 #111 Tiam.R گفت: الان خودت جواب اون سوالات رو میدونی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... تو این تاپیک لطفا اسپم ندین
Tiam.R گفت: الان خودت جواب اون سوالات رو میدونی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... تو این تاپیک لطفا اسپم ندین
Tiam.RTiam.R عضو تأیید شده است. مدیر ارشد پرسنل مدیریت مدیر ارشد حضور در فعالیت گروهی برتر سال داوری ویژه مسئولیت پذیر vip مدیر ارشد اقدام شاخص پشتکار خیلی خوب رتبه سوم مسابقات خانم نمونه بررسی مدیریتی از تالار مدیر رسمی حرفه ای فعال پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 5,836 پسندها پسندها 25,987 امتیازها امتیازها 958 سکه 954 دیروز ساعت 12:27 #112 PerS!aN گفت: تو این تاپیک لطفا اسپم ندین کلیک کنید تا گسترش یابد... ارشدم صلاح دیدم اسپم بدم حرفی داری
PerS!aN گفت: تو این تاپیک لطفا اسپم ندین کلیک کنید تا گسترش یابد... ارشدم صلاح دیدم اسپم بدم حرفی داری
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,889 پسندها پسندها 43,029 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,429 دیروز ساعت 12:57 #113 PerS!aN گفت: میزان سوادشون ادم رو یاد @ZiziZizi عضو تأیید شده است. و @اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. و @Tiam.RTiam.R عضو تأیید شده است. میندازه کلیک کنید تا گسترش یابد... میدونم دوست نداری چشمون کنن میدونم خیلی مردی خبر دارم مرد فقط خودت
PerS!aN گفت: میزان سوادشون ادم رو یاد @ZiziZizi عضو تأیید شده است. و @اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. و @Tiam.RTiam.R عضو تأیید شده است. میندازه کلیک کنید تا گسترش یابد... میدونم دوست نداری چشمون کنن میدونم خیلی مردی خبر دارم مرد فقط خودت
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,173 پسندها پسندها 21,165 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,028 دیروز ساعت 17:42 #114 TAAHA گفت: یک لحظه اول غیر قابل تشخیص بود... با خودم گفتم این مرده یا زن؟ بعد ویدیو رو عقب زدم اولش رو خوندم زده بود زن، فهمیدم زنه. بعد «تو رستم تهمتنی، بزن ک خوب میزنی» خدایی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... به صداش می خورد مرد باشه من هنوزم نمی تونم تشخیص بدم
TAAHA گفت: یک لحظه اول غیر قابل تشخیص بود... با خودم گفتم این مرده یا زن؟ بعد ویدیو رو عقب زدم اولش رو خوندم زده بود زن، فهمیدم زنه. بعد «تو رستم تهمتنی، بزن ک خوب میزنی» خدایی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... به صداش می خورد مرد باشه من هنوزم نمی تونم تشخیص بدم
TAAHA مترجم آزمایشی+جادوگر سپید ژورنالیست ویراستار رمانخـور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم نوشتهها نوشتهها 147 پسندها پسندها 641 امتیازها امتیازها 93 سکه 329 دیروز ساعت 18:10 #115 :)MAHAK گفت: به صداش می خورد مرد باشه من هنوزم نمی تونم تشخیص بدم کلیک کنید تا گسترش یابد... واقعااا فقط به صداش می خورد؟ مطمئنی؟ این خانم حتی ابهت یک مرد رو هم داشت!
:)MAHAK گفت: به صداش می خورد مرد باشه من هنوزم نمی تونم تشخیص بدم کلیک کنید تا گسترش یابد... واقعااا فقط به صداش می خورد؟ مطمئنی؟ این خانم حتی ابهت یک مرد رو هم داشت!