نقدانه سری ۶۲ | دالان ِبهشت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است.

مدیر رسمی تالار سرگرمی+ آزمایشی اخبار
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
تیم‌تعیین‌سطح
رمان‌خـور
نویسنده افتخاری
4,272
پسندها
پسندها
16,471
امتیازها
امتیازها
728
سکه
11,000

تا حالا شده از برخورد کاربران انجمن نسبت به خودتون ناراحت بشید؟

انتقاد کنید و یا مشکلی رو بهشون گوشزد کنید و برخورد خوبی باهاتون نداشته باشند؟

کاری رو بهشون بسپرید و یادشون بره و مسئولیت کاری که بر عهده دارن رو پذیرا نباشن؟

اینجا؛
نقدانه‌ست! @دالان ِبهشت

شما از
مدیرکل، معاونت، مدیران،ارشدها
طراح‌ها
ناظران
و تمامی ِ کاربران
در را*بطه با طرز برخورد، اخلاق، حس مسئولیت‌پذیری شخص و یا فعالیت‌هاشون در انجمن برای پیشرفت و تصحیح کردن اخلاقشون نظر میدین و نقد می‌کنید.
توجه:
بی‌احترامی، توهین، تیکه و هرگونه حرفی که باعث رنجش شخص شود، ممنوع!
نقد‌های خود را در کمال آرامش و احترام بیان کنید، در غیر اینصورت برخورد خواهد شد.

• مدت زمان باز بودن تاپیک، ۵ روز خواهد بود.

آخرین ویرایش:
اولشو خودم میگم
اخلاق درجه یک، صبر درجه یک، پایه بود امتیاز ۱۰۰، فعال بودن درجه یک
بهش نمیاد بچه داشته باشه همیشه انلاینه
نقد گمنام بودن اسم سن و شهر و عکس و اینا

نقد دارم کاش زن خودم می‌شد Tea .
ولی در کل ۱۰۰ از ۱۰۰، خانوم، پایه، فعال، خون‌گرم، بامحبت و........

مهربون، پایه، با جنبه، پر انرژی، بارش سیگنال مثبتتت، خاله‌ی منه دیگه چه نقدی میشه کرد UTP33f

آها یه نقد می‌تونم بکنم. این شلوغ کاریا و شورشا یکمی سیگنال منفی داشت 😂

خوب من متاسفانه از اون دسته ام که میام پست میذارم و دقت نمیکنم به دیگران برا همین شناختم تقریبا محدوده از آدم ها ولی چیزی که در ایشون برام جذاب بود شور و انرژی و مثبت اندیشی شون و همچنین خوش رفتارند وباهمه محترمانه رفتار می کنند..پایدار باشی t-icon12

ایشونو از سال 91 میشناسم تو یه انجمن دیگه .. با ظرفیت ، مهربون ، مودب ، دلسوز ... همیشه با روی خوش و محترمانه صحبت میکنه و برای دوستانش چیزی کم نمیذاره ، براش بهترین هارو آرزو میکنم ...

اگه بگن از کی تو انجمن بیشترین وایب مثبت و اون حس صمیمیته رو میگیری قطعا دلانه جونه:)

از اونا که میدونی اگه چیزی اذیتت میکنه میتونی باهاش راجبش صحبت کنی

همیشه بهترین مسیر‌هارو نشونت میده و وقتی احساس میکنی گم شدی و سردرگمی، بهترین گذینه برا مشورت گرفتنه

احساس می‌کنم یه آرامشی درونشه که خیلی وقته دنبالشم و نتونستم داشته باشمش. میدونه از خودش و زندگیش چی میخواد

آخرین ویرایش:
تحلیله یا نقد؟
خب عنوان تاپیکُ بکنید تحلیلای ما*چ ماچی‌ و خلاصDandoon

”خاله ریزه سال هاست یوزراشُ در فروما میبینم و‌ کاربری میشناسم،گاهی باهاش هم پست شدم اما مراوده زیادی نداشتم پراکنده و همین پست بازی اینا بوده،اینجا مفتخر بودم مراودات بیشتری داشتم باهاش و واقعا فلفل نبین چه ریزه ایه که فقط خودم میدونمpesar_{"
"حالا که همه تحلیل کردن ی کوچولو اضافه کنم که زیادی ما*چ ماچیه از اینا که نزدیکت باشه هی بخوای ماچش کنی لهش کنی "
و خب دیگه...بقیه اش از نقدِ مذکور خارجه d5961758_

اوایل که باهاش آشنا شدم، فکر میکردم خیلی واسه آدم کلاس میذاره ... ولی با گذشت زمان متوجه شدم نه تنها باحاله، بلکه خاکی و خودمونی هست
همیشه منطقی رفتار میکنه و هیجانی نیس ( بغیر از شورش اخیر biggrin_") و خیالت راحته که ناراحتی پیش نمیاد.
راستگو و از همه مهم‌تر بامعرفت هست
نحوه بیان عقایدش رو دوس دارم و میدونم با مطالعه حرف میزنه.
هر کی هم برخلافش صحبت کنه، وقتی ببینه نرود میخ آهنین در سنگ، یه مزاحی می‌کنه و تموم میشه.

دمت گرم @دالان ِبهشت جانم ❤️

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا پایین