Anitak کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 52 پسندها پسندها 78 امتیازها امتیازها 18 سکه 41 5/15/26 #21 ~راوـــی~ گفت: دلی سربلند و سری سربهزیر از این دست عمری به سر بردهایم کلیک کنید تا گسترش یابد... من از عهد آدم تو را دوست دارم از آغاز عالم تو را دوست دارم چه شبها من و آسمان تا دم صبح سرودیم نمنم: تو را دوست دارم
~راوـــی~ گفت: دلی سربلند و سری سربهزیر از این دست عمری به سر بردهایم کلیک کنید تا گسترش یابد... من از عهد آدم تو را دوست دارم از آغاز عالم تو را دوست دارم چه شبها من و آسمان تا دم صبح سرودیم نمنم: تو را دوست دارم
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,434 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,594 5/15/26 #22 Anitak گفت: من از عهد آدم تو را دوست دارم از آغاز عالم تو را دوست دارم چه شبها من و آسمان تا دم صبح سرودیم نمنم: تو را دوست دارم کلیک کنید تا گسترش یابد... میتوان آیا به دریا حکم کرد که دلت را یادی از ساحل مباد؟
Anitak گفت: من از عهد آدم تو را دوست دارم از آغاز عالم تو را دوست دارم چه شبها من و آسمان تا دم صبح سرودیم نمنم: تو را دوست دارم کلیک کنید تا گسترش یابد... میتوان آیا به دریا حکم کرد که دلت را یادی از ساحل مباد؟
Delaram* کاربر خودمانی کاربر انجمن حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 438 پسندها پسندها 2,518 امتیازها امتیازها 203 سکه 487 5/15/26 #23 من که دریا دریا غرق کف دستم بود حالیا حسرت یک قطره که خشکید چرا؟
شکوفـہ بـھـاری جادوگر سپید گرافیست تیمتعیینسطح گوینده حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,301 پسندها پسندها 2,434 امتیازها امتیازها 273 سکه 2,594 5/15/26 #24 setareh* گفت: من که دریا دریا غرق کف دستم بود حالیا حسرت یک قطره که خشکید چرا؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... اگر داغ دل بود، ما دیدهایم اگر خون دل بود، ما خوردهایم
setareh* گفت: من که دریا دریا غرق کف دستم بود حالیا حسرت یک قطره که خشکید چرا؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... اگر داغ دل بود، ما دیدهایم اگر خون دل بود، ما خوردهایم