اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,880 پسندها پسندها 42,953 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 1/31/26 #21 منم نباید مثل تو خیلی جدی میگرفتم.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,880 پسندها پسندها 42,953 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 1/31/26 #22 یه جا نوشته بود: من افتادم تو یه چاه ده متری.. تو واسم یه طنابه سه متری انداختی بگم نیستی دروغ گفتم بگم هستی کافی نیست..
یه جا نوشته بود: من افتادم تو یه چاه ده متری.. تو واسم یه طنابه سه متری انداختی بگم نیستی دروغ گفتم بگم هستی کافی نیست..
yasi.sh کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 133 پسندها پسندها 1,571 امتیازها امتیازها 183 سکه 1,240 1/31/26 #23 واقعا همیشه روز های جمعه دلم میگیره همیشه روز های جمعه زود میگذره
Z A H R A خونآشام تیمتعیینسطح با پشتکار عالی خانم نمونه رتبه دوم مسابقات vip ویژه پشتکار خیلی خوب حرفه ای فعال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 6,067 پسندها پسندها 26,924 امتیازها امتیازها 958 سکه 245 1/31/26 #24 چی میشد یکجایی بود میشد بدون اینکه کسی صداتو بشنوه ساعت ها فقط داد بزنی، تا صدات درنیاد دیگه.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,880 پسندها پسندها 42,953 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 1/31/26 #25 و امشب ماه از من پرسید: کجاست آدمی که مرا با او قیاس میکردی؟ (وجود خارجی نداره هنوز😂)
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,880 پسندها پسندها 42,953 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 1/31/26 #26 خدایا میدونم خیلی بی معرفتم در مقابل تموم خوبیات.. هی دارم عهدی که بستم باهات رو میشکنم ولی من به جز تو کسیو ندارما.. تنهام نزار لطفاً.. دوستتت داااارم❤️
خدایا میدونم خیلی بی معرفتم در مقابل تموم خوبیات.. هی دارم عهدی که بستم باهات رو میشکنم ولی من به جز تو کسیو ندارما.. تنهام نزار لطفاً.. دوستتت داااارم❤️
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,880 پسندها پسندها 42,953 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 1/31/26 #27 اولین بار که تو را دیدم زخمی داشتی که از دیگری بود من تو را با زخمهایت دوست داشتم. #جمال_ثریا عشق واقعی به نظرم این متنه..
اولین بار که تو را دیدم زخمی داشتی که از دیگری بود من تو را با زخمهایت دوست داشتم. #جمال_ثریا عشق واقعی به نظرم این متنه..
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,880 پسندها پسندها 42,953 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 1/31/26 #28 دلم به حال پروانهها میسوزد، وقتی چراغ را خاموش میکنم! و به حال خفاشها، وقتی چراغ را روشن میکنم! نمیشود قدمی برداشت، بدون آن که کسی نرنجد.
دلم به حال پروانهها میسوزد، وقتی چراغ را خاموش میکنم! و به حال خفاشها، وقتی چراغ را روشن میکنم! نمیشود قدمی برداشت، بدون آن که کسی نرنجد.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,880 پسندها پسندها 42,953 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 1/31/26 #29 مگه چقدر زندهایم؟ لحظاتی قبل از هر کثافت کاری...😂
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,880 پسندها پسندها 42,953 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 1/31/26 #30 یکی میگفت افغان ها به همراه مریض میگن نگران.. خیلی قشنگه، مثلا از مریض بپرسن کسی نگرانت هست،نگرانت کجاست؟
یکی میگفت افغان ها به همراه مریض میگن نگران.. خیلی قشنگه، مثلا از مریض بپرسن کسی نگرانت هست،نگرانت کجاست؟