:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,201 پسندها پسندها 21,298 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,118 1/31/26 #181 دانستنِ زیادی واقعا بیماری است، یک مرض حقیقی و تمام عیار.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 2/1/26 #182 بلند شی ببینی همش خواب بوده و تو پاییز ۱۳۹۳ وسط مشق نوشتن خوابت برده..
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,201 پسندها پسندها 21,298 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,118 2/1/26 #183 واژگان در شرح سکوت آدمها چهقدر اندک و چه مایه بیبضاعتی هستند.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 2/1/26 #184 آدم ها با فاصله خوبند. درست چند قدمی که نزدیکشان بشوی به خودت و قدمهایی که برداشتهای لعنت میفرستی...
آدم ها با فاصله خوبند. درست چند قدمی که نزدیکشان بشوی به خودت و قدمهایی که برداشتهای لعنت میفرستی...
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 2/1/26 #185 آدم ها با فاصله خوبند. درست چند قدمی که نزدیکشان بشوی به خودت و قدمهایی که برداشتهای لعنت میفرستی...
آدم ها با فاصله خوبند. درست چند قدمی که نزدیکشان بشوی به خودت و قدمهایی که برداشتهای لعنت میفرستی...
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,201 پسندها پسندها 21,298 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,118 2/1/26 #186 ادبیات برای آنان که به آنچه دارند خرسندند، برای آنان که از زندگی بدان گونه که هست راضی هستند، چیزی ندارد که بگوید.
ادبیات برای آنان که به آنچه دارند خرسندند، برای آنان که از زندگی بدان گونه که هست راضی هستند، چیزی ندارد که بگوید.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 2/1/26 #187 به هر کی گفتم ببین من فقط تو رو دارم، خیلی زود خدا بهم نشون داد که نه عزیزم تو فقط منو داری... فقط من :)
به هر کی گفتم ببین من فقط تو رو دارم، خیلی زود خدا بهم نشون داد که نه عزیزم تو فقط منو داری... فقط من :)
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,201 پسندها پسندها 21,298 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,118 2/1/26 #188 باور نمیکردم که او بهدوست قدیمی خودش نارو بزند. خب دیگر، سیاست یعنی همین، آدم روی جنازه دیگران جلو میرود.
باور نمیکردم که او بهدوست قدیمی خودش نارو بزند. خب دیگر، سیاست یعنی همین، آدم روی جنازه دیگران جلو میرود.
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,898 پسندها پسندها 43,075 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,467 2/1/26 #189 اما بدترین حس دنیا دل زدگیست.. دلزدگی از یک خواستنِ عمیق میآید !
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,201 پسندها پسندها 21,298 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,118 2/1/26 #190 رابطهای که پای عواطف فردی را به میان بکشد آدم را در معرض خطر قرار میدهد و هرچه اجازه دهم آدمهای بیشتری نزدیکم شوند بر تعداد راههایی که میشود به من آسیب رساند افزوده میشود.
رابطهای که پای عواطف فردی را به میان بکشد آدم را در معرض خطر قرار میدهد و هرچه اجازه دهم آدمهای بیشتری نزدیکم شوند بر تعداد راههایی که میشود به من آسیب رساند افزوده میشود.