:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,969 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 5/15/26 #311 رفتم تو یه فروشگاهی بعد فروشنده گفت: «چجوری میتونم بهتون کمک کنم؟» منم بش گفتم «توروخدا نذار چیزی بخرم»😭 ولی بی انصاف کمکم نکرد
رفتم تو یه فروشگاهی بعد فروشنده گفت: «چجوری میتونم بهتون کمک کنم؟» منم بش گفتم «توروخدا نذار چیزی بخرم»😭 ولی بی انصاف کمکم نکرد
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,969 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 5/15/26 #312 یکی از هموطنان عزیز آبادانی توی سایت ناسا کامنت گذاشته: کاکا سفینه ی دست دوم مدل 88، 89 تمیز سراغ نداری...؟! بدون رنگ...؟! 😂😂😂😂
یکی از هموطنان عزیز آبادانی توی سایت ناسا کامنت گذاشته: کاکا سفینه ی دست دوم مدل 88، 89 تمیز سراغ نداری...؟! بدون رنگ...؟! 😂😂😂😂
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,969 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 5/15/26 #313 یعنی بین حدود یه میلیارد کاربر واتس اپ توی جهان یه نفر نیست که بزنه روی شونه ی مدیرعاملش و بگه داداش! با خودت چی فکر کردی که امکان حذف پیام رو ایجاد کنی ولی اثرش رو باقی بذاری؟😂😂
یعنی بین حدود یه میلیارد کاربر واتس اپ توی جهان یه نفر نیست که بزنه روی شونه ی مدیرعاملش و بگه داداش! با خودت چی فکر کردی که امکان حذف پیام رو ایجاد کنی ولی اثرش رو باقی بذاری؟😂😂
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,969 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 5/15/26 #314 تنها کسی که وقتی یه جمله رو اشتباه تایپ کردم به روم نیاورد گوگل بود نه تنها مسخرم نکرد بلکه جملم رو اصلاح کرد و گفت داداش با همین جمله خودت یه سری چیزا پیدا کردم ولی گفتم شاید منظورت اینه😂😂
تنها کسی که وقتی یه جمله رو اشتباه تایپ کردم به روم نیاورد گوگل بود نه تنها مسخرم نکرد بلکه جملم رو اصلاح کرد و گفت داداش با همین جمله خودت یه سری چیزا پیدا کردم ولی گفتم شاید منظورت اینه😂😂
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,969 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 5/15/26 #315 شما تاحالا پولدار و خوشبخت بامزه دیدین؟ پولدارا همه بی نمکن ما بدبختا مجبوریم از بدبختی طنز بسازیم که دووم بیاریم😔😂
شما تاحالا پولدار و خوشبخت بامزه دیدین؟ پولدارا همه بی نمکن ما بدبختا مجبوریم از بدبختی طنز بسازیم که دووم بیاریم😔😂
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,969 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 5/15/26 #316 رژیم گرفتن بعضی از خانمها مثل کارهای شهرداریه. فقط نقشه رو میکشن ولی انجامش نمیدن 😂😂 مثل خودم
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,969 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 5/15/26 #317 یک شباهت اساسی بین مهندس های کامپیوتر و دکترها هست و اونم اینه که از هر چی سر در نمیارن می گن ویروسه !☕️😂
یک شباهت اساسی بین مهندس های کامپیوتر و دکترها هست و اونم اینه که از هر چی سر در نمیارن می گن ویروسه !☕️😂
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,969 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 5/15/26 #318 -همه چی اوکیه انشالله؟ - بله مرسی مکالمه دو ایرانی به چهار زبان فارسی، انگلیسی، عربی و فرانسوی 😂😂
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,969 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 5/15/26 #319 دغدغه های بی معنا دختره توییت کرده ۱۹ سالمه بابام هنوز نمیدونه من چه نوع ماستی دوست دارم، من هنوز که هنوز بابام سن مو نمیدونه دونبال چی هستین شما 😂😭😂
دغدغه های بی معنا دختره توییت کرده ۱۹ سالمه بابام هنوز نمیدونه من چه نوع ماستی دوست دارم، من هنوز که هنوز بابام سن مو نمیدونه دونبال چی هستین شما 😂😭😂
:)MAHAK گرگینه منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,130 پسندها پسندها 20,969 امتیازها امتیازها 813 سکه 3,985 5/15/26 #320 هر وقت دیدی اعصابت خرابه یه دهن آواز بخون 2 دقیقه نگذشته خنده ات میگیره چون متوجه میشی صدات از اعصابت خرابتره😂
هر وقت دیدی اعصابت خرابه یه دهن آواز بخون 2 دقیقه نگذشته خنده ات میگیره چون متوجه میشی صدات از اعصابت خرابتره😂