(SINA) مدیر رسمی تالار شعرکده پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی مشاور تیمتعیینسطح نویسنده رسمی رمان رتبه اول مسابقات vip فعال رتبه سوم مسابقات مسئولیت پذیر با پشتکار عالی نویسنده رسمی مدیر رسمی آقای نمونه رتبه دوم مسابقات پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 1,662 پسندها پسندها 9,447 امتیازها امتیازها 503 سکه 2,748 3/4/26 #291 میدونین چرا روی شورتهای زنونه گل میزارن؟ به یاد عزیزانی که در اون راه از دست رفتن
روباه سفید مترجم آزمایشی+خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,577 پسندها پسندها 15,797 امتیازها امتیازها 598 سکه 211 3/6/26 #292 میدونین صدفی که مروارید نداره چیه؟ سنگ
روباه سفید مترجم آزمایشی+خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,577 پسندها پسندها 15,797 امتیازها امتیازها 598 سکه 211 3/6/26 #293 دل به دل راه داره مگه تونله؟
روباه سفید مترجم آزمایشی+خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,577 پسندها پسندها 15,797 امتیازها امتیازها 598 سکه 211 3/6/26 #294 داداش میدونی ماهی ها غذاشونو تو چی سرخ میکنن؟ نه داداش، تو چی سرخ میکنن داداش معلومه دیگه، توی آدم تابه
داداش میدونی ماهی ها غذاشونو تو چی سرخ میکنن؟ نه داداش، تو چی سرخ میکنن داداش معلومه دیگه، توی آدم تابه
روباه سفید مترجم آزمایشی+خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,577 پسندها پسندها 15,797 امتیازها امتیازها 598 سکه 211 3/6/26 #295 میدونی تو پودر نارگیل چیه نارگیل تو پودر نشاسته چیه نشاسته آفرین تو پودر بچه چیه بچه! عا خب نیستش، من بچه میخواستم ولی تو پودرش نیست.
میدونی تو پودر نارگیل چیه نارگیل تو پودر نشاسته چیه نشاسته آفرین تو پودر بچه چیه بچه! عا خب نیستش، من بچه میخواستم ولی تو پودرش نیست.
روباه سفید مترجم آزمایشی+خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,577 پسندها پسندها 15,797 امتیازها امتیازها 598 سکه 211 3/6/26 #296 به خدا من داشتم تو مدرسه درسمو میخوندم که یهو ناظم بهم گفت که از فردا با ولیت بیا منم گفتم نمیشه با اما بیام؟ هیچی دیگه اخراجم کرد!!
به خدا من داشتم تو مدرسه درسمو میخوندم که یهو ناظم بهم گفت که از فردا با ولیت بیا منم گفتم نمیشه با اما بیام؟ هیچی دیگه اخراجم کرد!!
HIIIS مدیر تالار علوم+مدیرآز ادبیات+مترجم آز+جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مدیر آزمایـشی تالار ژورنالیست مشاور مقامدار آزمایشی نویسنده نوقلـم خانم نمونه داوری برتر فصل مدیر رسمی داوری حرفه ای فعال محبوب vip نوشتهها نوشتهها 3,864 پسندها پسندها 18,585 امتیازها امتیازها 728 سکه 4,807 3/7/26 #297 یک مرده میخوره به نرده ولی برنمیگرده.
روباه سفید مترجم آزمایشی+خونآشام مقامدار آزمایشی فعال حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,577 پسندها پسندها 15,797 امتیازها امتیازها 598 سکه 211 3/7/26 #298 میدونین چرا کاغذ ها برای هم جوک نمیگن؟ ◇ چون از خنده پاره میشن
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,780 پسندها پسندها 25,583 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,116 4/28/26 #299 آقا نمردم ﻭ ﺑﻼﺧﺮﻩ ﺩﯾﺪﻢ 2 ﻧﻔﺮ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻦ با ﺍﻭﻧﺎ ﺑﺎﺷﻢ با هم ﺩﻋﻮﺍ کردن البته ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺗﺎﮐﺴﯽ ﺑﻮﺩنا ولی بازم واسه شروع خوبه😭😂😂
آقا نمردم ﻭ ﺑﻼﺧﺮﻩ ﺩﯾﺪﻢ 2 ﻧﻔﺮ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻦ با ﺍﻭﻧﺎ ﺑﺎﺷﻢ با هم ﺩﻋﻮﺍ کردن البته ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺗﺎﮐﺴﯽ ﺑﻮﺩنا ولی بازم واسه شروع خوبه😭😂😂
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ناظر همراه ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,780 پسندها پسندها 25,583 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,116 4/28/26 #300 اعتراف میکنم کلاس اول دبستان بودم با خوشحالی دست تو نمره ام بردم و ۹ رو کردم ۱۹ بردمش پیش بابام گفتم ۱۹ شدم جایزه می خوام! اونم گوشم رو گرفت و گفت حالا برا ۹۱ که گرفتی چی میخوای؟!😂😂😂😂 اون موقع تازه فهمیدم هوشم به کی رفته
اعتراف میکنم کلاس اول دبستان بودم با خوشحالی دست تو نمره ام بردم و ۹ رو کردم ۱۹ بردمش پیش بابام گفتم ۱۹ شدم جایزه می خوام! اونم گوشم رو گرفت و گفت حالا برا ۹۱ که گرفتی چی میخوای؟!😂😂😂😂 اون موقع تازه فهمیدم هوشم به کی رفته