جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,163 پسندها پسندها 28,161 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,503 2/20/26 #261 مامانم بعد کلی صدا دادن ظرفا، روشن کردن جاروبرقی و صحبت کردن تلفن: عه بیداری؟ چرا بیدار شدی؟🤣🤣
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,163 پسندها پسندها 28,161 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,503 2/20/26 #262 هی میگن خودتونو از نظر ذهنی اماده کنین، چیکار کنم؟ تمرین کنم که با قدرت ذهنم موشک رو منحرف کنم؟😒😂😂
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,163 پسندها پسندها 28,161 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,503 2/20/26 #263 قبل از جنگ 12 روزه امریکا فقط یه B-2 اورد الان اینقدر تنوع جنگنده و هواپیما زیاده که آدم نمیدونه کدوم رو بررسی کنه جزوه های اینسری خیلی سنگینه😔😂
قبل از جنگ 12 روزه امریکا فقط یه B-2 اورد الان اینقدر تنوع جنگنده و هواپیما زیاده که آدم نمیدونه کدوم رو بررسی کنه جزوه های اینسری خیلی سنگینه😔😂
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,163 پسندها پسندها 28,161 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,503 2/26/26 #264 پسره ﭘﯿﺎﻡ ﺩﺍﺩ ﭼﺮﺍ ﻣﻨﻮ فالوم ﮐﺮﺩﯼ؟ ﮔﻔﺘﻢ ﻗﯿﺎﻓﺖ ﺷﺒﯿﻪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯﺑﺎﺯﯾﮕﺮﺍﯼ ﻣﺤﺒﻮﺑﻢ ﺑﻮﺩ! ﺑﺎ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﻧﻮﺷﺖ ﮐـﻲ؟!! ﮔﻔﺘﻢ خر شرک بلاکم ﮐﺮﺩ !! ﺧﺐ خر شرک و ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﻡ !! ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺑﯿﺎﻥ ﻣﮕﻪ ﺟﺮﻣﻪ؟؟ مردم چقد عقده ای هستند!!😕😮
پسره ﭘﯿﺎﻡ ﺩﺍﺩ ﭼﺮﺍ ﻣﻨﻮ فالوم ﮐﺮﺩﯼ؟ ﮔﻔﺘﻢ ﻗﯿﺎﻓﺖ ﺷﺒﯿﻪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯﺑﺎﺯﯾﮕﺮﺍﯼ ﻣﺤﺒﻮﺑﻢ ﺑﻮﺩ! ﺑﺎ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﻧﻮﺷﺖ ﮐـﻲ؟!! ﮔﻔﺘﻢ خر شرک بلاکم ﮐﺮﺩ !! ﺧﺐ خر شرک و ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﻡ !! ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺑﯿﺎﻥ ﻣﮕﻪ ﺟﺮﻣﻪ؟؟ مردم چقد عقده ای هستند!!😕😮
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,163 پسندها پسندها 28,161 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,503 2/26/26 #265 خواستم بگم هیکلاتون تا عید اصلا رو فرم نمیاد الکی باشگاه هارو شلوغ نکنید بزارید ما قدیمیا ورزشمون رو انجام بدیم😂
خواستم بگم هیکلاتون تا عید اصلا رو فرم نمیاد الکی باشگاه هارو شلوغ نکنید بزارید ما قدیمیا ورزشمون رو انجام بدیم😂
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,163 پسندها پسندها 28,161 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,503 2/26/26 #266 از تمهیدات جنگ فقط نصف یه باکس آب معدنی و دو تا تن ماهی دارم و دوش گرفتم. میزان آمادگیم ده از ده☺️😂😂
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,163 پسندها پسندها 28,161 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,503 2/26/26 #267 دیشب با یه نفر تلفنی دعوا کردم، پدرم قبل از خواب اومد گفت تا الان دغدغم آیندهت بود از الان به بعد ادبت هم اضافه شد .
دیشب با یه نفر تلفنی دعوا کردم، پدرم قبل از خواب اومد گفت تا الان دغدغم آیندهت بود از الان به بعد ادبت هم اضافه شد .
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,163 پسندها پسندها 28,161 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,503 2/26/26 #268 تهش معلوم میشه ترامپ یه دوست دختر ایرانی داشته که بهش گفته: چمیدونم، مثلا کل ارتش آمریکا رو بیار اینجا بگو واسه تو کردم😔😂😂
تهش معلوم میشه ترامپ یه دوست دختر ایرانی داشته که بهش گفته: چمیدونم، مثلا کل ارتش آمریکا رو بیار اینجا بگو واسه تو کردم😔😂😂
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,163 پسندها پسندها 28,161 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,503 2/27/26 #269 چند روز پیش یکی از پسرهای کلاس اولی گفت: خانم چقدر ناخنتون قشنگه. خواستید طرحشو عوض کنید به من بگید مامانم ناخنکاره. امروز یکی از پسرهای کلاس پنجم میگه خانم چرا رژ گونهتون رو خوب فید نکردید. :))
چند روز پیش یکی از پسرهای کلاس اولی گفت: خانم چقدر ناخنتون قشنگه. خواستید طرحشو عوض کنید به من بگید مامانم ناخنکاره. امروز یکی از پسرهای کلاس پنجم میگه خانم چرا رژ گونهتون رو خوب فید نکردید. :))
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,163 پسندها پسندها 28,161 امتیازها امتیازها 998 سکه 3,503 2/27/26 #270 بهعنوان ملتی که توو بازی ایران-آلمان سلام نظامی دادهن زیادی راست و چپ میکنید😏😂😂