(SINA) مدیر رسمی تالار شعرکده پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار منتقد ادبی مشاور تیمتعیینسطح نویسنده رسمی رمان vip فعال رتبه سوم مسابقات مسئولیت پذیر با پشتکار عالی نویسنده رسمی مدیر رسمی آقای نمونه رتبه دوم مسابقات پشتکار خیلی خوب پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 1,620 پسندها پسندها 9,046 امتیازها امتیازها 503 سکه 2,574 5/31/26 #331 میدونی اگه نیوتون رو برعکس کنی چی میشه؟ سیب میره تو اونجاش
Evil girl مترجم آزمایشی+خونآشام مقامدار آزمایشی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,511 پسندها پسندها 15,444 امتیازها امتیازها 598 سکه 195 5/31/26 #332 میدونی چرا کاغذا بهم جوک نمیگن؟ چون از خنده پاره میشن:/
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت کاربر برتر فصل منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,554 پسندها پسندها 24,394 امتیازها امتیازها 813 سکه 2,885 6/29/26 #333 داروسازی خیلی خوبه یه قرص میسازن با ۴۰ تا عوارض جانبی که برای درمان اونا باید ۵۰ تا قرص دیگه بخوری! و این چرخه تا نابود شدن بیمار ادامه داره
داروسازی خیلی خوبه یه قرص میسازن با ۴۰ تا عوارض جانبی که برای درمان اونا باید ۵۰ تا قرص دیگه بخوری! و این چرخه تا نابود شدن بیمار ادامه داره
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت کاربر برتر فصل منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,554 پسندها پسندها 24,394 امتیازها امتیازها 813 سکه 2,885 6/29/26 #334 تصمیم گرفتم از هر چیزی که باعث چاق شدنم میشه دوری کنم دوربین، آینه، ترازو...☺️🤣
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت کاربر برتر فصل منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,554 پسندها پسندها 24,394 امتیازها امتیازها 813 سکه 2,885 6/29/26 #335 رفتم املاکیپرسیدم خونه مجردی دارین؟ گفت آره اما به مجرد نمیدیم، شرمنده😐😂
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت کاربر برتر فصل منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,554 پسندها پسندها 24,394 امتیازها امتیازها 813 سکه 2,885 6/29/26 #336 گدای توجه فقط پیاز داغ ... یه ربع همش میزنی هیچ تغییری نمیکنه. یه لحظه روتو میکنی اون ور میای میبینی سووووخخخت.😂😂
گدای توجه فقط پیاز داغ ... یه ربع همش میزنی هیچ تغییری نمیکنه. یه لحظه روتو میکنی اون ور میای میبینی سووووخخخت.😂😂
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت کاربر برتر فصل منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,554 پسندها پسندها 24,394 امتیازها امتیازها 813 سکه 2,885 6/29/26 #337 به جز بیبی فیس بودن، یه چیز دیگه هم داریم به اسم بیبی ویس بودن. اینجوریه که با 27 سال سن تلفنو برمیداری، طرف میگه گوشی رو بده به بزرگترت🙂😂
به جز بیبی فیس بودن، یه چیز دیگه هم داریم به اسم بیبی ویس بودن. اینجوریه که با 27 سال سن تلفنو برمیداری، طرف میگه گوشی رو بده به بزرگترت🙂😂
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت کاربر برتر فصل منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,554 پسندها پسندها 24,394 امتیازها امتیازها 813 سکه 2,885 6/29/26 #338 راز موفقیت تو ایران پسانداز نکردنه! یه پیتزا بیشتر بخوری برد کردی، ممکنه فردا همونم گیرت نیاد.🤣🤣
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت کاربر برتر فصل منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,554 پسندها پسندها 24,394 امتیازها امتیازها 813 سکه 2,885 6/29/26 #339 رفتم مونوپاد خریدم البته نه واسه سلفی گرفتن فقط بخاطر اینکه شبا چراغو باهاش خاموش کنم😂😂😂 شبا عجیب حال ندارم از جام بلندشم
رفتم مونوپاد خریدم البته نه واسه سلفی گرفتن فقط بخاطر اینکه شبا چراغو باهاش خاموش کنم😂😂😂 شبا عجیب حال ندارم از جام بلندشم