سلاممممم به همه مادر پدرای گلللل

همه‌ی ما تو بچگیمون کلی نقاشی کشیدیم و به بقیه نشون دادیم مخصوصا مامان بابا هامون
حالا می‌خوام درمورد
#علم.تفسیر.نقاشی توضیح بدم🌱
تا بدونین چیه و چرا انقدر برای کودکان کاربرد داره👌

برای همین من از یه روانشناس قابل در مورد این موضوع صحبت کردم و راهنماییم کرده و برای شما هم به اشتراک میزارم
امیدوارم به کارتون بیاد..

همه‌ی شما بارها شاهد این صحنه بودید که کودکتون نقاشی🎨 کشیده و اونو بهتون نشون میده...

مامان باباها خیلی وقت‌ها یه نگاه میندازن 👀و یه تعریف کوچیک هم میکنن و تمام🤦‍♀️

در حالی که فرزندتون با نقاشی‌هایی که کشیده احساسات، نیازها، وابستگی‌ها، ترس‌ها و هیجاناتش و داره بهمون نشون میده.

#علم.تفسیر.نقاشی، فقط یک سرگرمی نیست؛ بلکه ابزاری علمی و قدرتمند💪 برای شناخت احساسات، افکار و نیازهای پنهان روانی کودک است.

فرد متخصص میتونه با تفسیر نقاشی به ظاهر ساده‌ی کودک شما بهتون کمک کنه تا با احساسات و هیجانات و ترس‌های فرزندتون آشنا بشید.

🔍 کودکان اغلب نمی‌توانند احساسات خود را با کلمات بیان کنند؛
اما با نقاشی، ترس‌ها، شادی‌ها، رویاها و حتی مشکلاتشان را به تصویر می‌کشند.

🎨 هر رنگ، هر شکل و هر نماد در نقاشی کودک می‌تواند نشانه‌ای از دنیای پیچیده ذهنی او باشد.

با تحلیل نقاشی کودک:

١- می‌توان به نشانه‌های اولیه اضطراب، افسردگی یا مشکلات رفتاری پی برد، چون این علم مثل زنگ هشداره و بهتون هشدار میده که در چه مواردی بیشتر حواستون کودکتون باشه.

٢- والدین و مربیان می‌توانند ارتباط عمیق‌تری با کودک برقرار کنند.

٣- روانشناسان می‌توانند تشخیص دقیق‌تر و مداخلات مؤثرتری ارائه دهند.

📕شرایط لازم برای تفسیر تخصصی نقاشی کودک

+برای اینکه تحلیل نقاشی کودک دقیق و بدون خطا انجام شود، رعایت چند شرط ضروری است...

📍کودک باید سه نقاشی با موضوعات مشخص بکشد:
- خانواده
- طبیعت
- موضوع دلخواه

📍ابزارهای رنگ‌آمیزی در اختیار کودک قرار گیرد:
- مدادهای سیاه، سبز، آبی، زرد، قرمز و قهوه‌ای
- در صورت امکان، رنگ‌های صورتی، نارنجی و بنفش نیز اضافه شوند تا تنوع بیشتری ایجاد شود.
• پاک‌کن‌
• تراش
• خط‌کش

🟡 برای کودکان با سن ۳سال تا ۱۲سال نقاشی قابل تفسیر می باشد.

اگه دوست داری بدونی پشت نقاشی فرزندت👧 چه دنیایی پنهانه...

اگه نقاشی فرزندت برات سوال‌برانگیزه😳 یا نگرانت کرده

می‌تونی همین الان اینجا نقاشی فرزندت رو بفرستی تا من برای روانشناس کودک بفرستم..

عقب
بالا پایین