فداسرت جانم فقط من پارت اولت دیالوگ هاتو از خط تیره به گیومه تغییر دادم طبق شیوه نامه جدید برای دیالوگ باید از گیومه استفاده کنیم عزیزدلم اونارم ویر بزنهمش از بیحواسیه![]()
فداسرت جانم فقط من پارت اولت دیالوگ هاتو از خط تیره به گیومه تغییر دادم طبق شیوه نامه جدید برای دیالوگ باید از گیومه استفاده کنیم عزیزدلم اونارم ویر بزنهمش از بیحواسیه![]()
تشدید و این چیزا مگه نیازه؟پارت دوم:
میاورد ❌ → میآورد ✓
این بار ❌ → اینبار ✓
آشکار تر ❌ → آشکارتر ✓
سنگسنی ❌ → سنگینی ✓
نامفهوم مانند چیزهایی ❌ → نامفهوم، مانند چیزهایی ✓
ازجا جهید ❌ → از جا جهید ✓ (درست است؛ فقط اگر «ازجا» نوشته شود غلط است)
«هین» مانند ❌ → «هین»، مانند ✓
آهسته آهسته ❌ → آهستهآهسته ✓
ملحفهی تخت ❌ → ملحفهٔ تخت ✓
دستبندی فلزی ❌ → دستبند فلزی ✓
آرام آرام ❌ → آرامآرام ✓
خش خفیفی ❌ → خشّ خفیفی ✓ (افزودن تشدیدِ صحیح روی «خشّ»)
سفید رنگ ❌ → سفیدرنگ ✓
پردهی نیمه کشیدهای ❌ → پردهی نیمهکشیدهای ✓
بهخاطر ❌ → به خاطر ✓ (در این کاربرد، بینیاز از نیمفاصله)
در هم ریختهاش ❌ → درهمریختهاش ✓
توی خوابم، ❌ → توی خوابم ✓ (ویرگول لازم نیست)
چیزی از آن خواب هنوز ❌ → هنوز چیزی از آن خواب ✓ (برای روانتر شدن جمله)
تناسب جملهها و انسجام متن
انسجام متن بسیار خوب است.
احساسات شخصیت، کنشهای کوچک (برگشت نگاه، لمس شانه، نفس آرام)، و فضای اطراف همه ستونهای یک فضای یکپارچه را تشکیل میدهند.
تناسب جملهها کاملاً رعایت شده چون:
هر جمله یک قطعه از حالت روانی مروارید را منتقل میکند
جملهها همدیگر را پشتیبانی میکنند؛ هیچ جمله خارج از ریتم یا بیربط نیست
حرکت از کابوس → آرام شدن → تلاش برای بهخاطرآوردن → بیان مشکل (صداها) کاملاً منطقی است
تنش درونی به شکل تدریجی فروکش میکند، نه ناگهانی
این یعنی جریان معنایی داستان ممتاز است.
متن تو از نظر نگارشی، ساختاری و تناسب جملهها بسیار قوی و حرفهای است.
فقط در حد چند ریزهکاری فاصله و نیمفاصله و تکرار کوچک، که همه اصلاحشدنی و جزئی هستند.
این نیمفاصلههایی که گفتید هم ویرایش شدن؟ یا چک کنم؟فداسرت جانم فقط من پارت اولت دیالوگ هاتو از خط تیره به گیومه تغییر دادم طبق شیوه نامه جدید برای دیالوگ باید از گیومه استفاده کنیم عزیزدلم اونارم ویر بزن
هردوش درسته جانم هم ی هم اونی ک من گفتم باید من تو نظارت یادآوری کنم جانم چون ازاین به بعد وقتی تگ میدن نظارتم چک میکنن کلا اصولات باید بگیم اما تو لازم نیست تغییرش بدیتشدید و این چیزا مگه نیازه؟
و ه هکسره تا جایی که پرسیدم گفته بودن توی رمان نویسی استفاده نمیشه استفاده از «ی به جا تره»
اره متاسفانه از گیومه باید استفاده کنی عزیزدلماین نیمفاصلههایی که گفتید هم ویرایش شدن؟ یا چک کنم؟
گفتن قسمتهایی که قبل از دیالوگ از کلمات« گفت، پاسخ داد، پرسید و...» از گیومه استفاده کنید
الان دیگه کلا برای دیالوگها باید گیومه باشه؟
فهمیدم پس، ممنونم ملورین جان خسته نباشیاره متاسفانه از گیومه باید استفاده کنی عزیزدلم
نه خط تیره کلا حذف شده ولی متاسفانه زیاد پارت دارم نقره جان برای نظارت وگرنه خودم همشو اصلاح میکردم
فدات شم قشنگم لطف داریاما درکل خیلی عالیه قلمت به نسبت واقعا باید بگم کیف میکنم

شماهم خسته نباشی عزیزم قلمت مانافهمیدم پس، ممنونم ملورین جان خسته نباشی![]()