قفسه کتاب [ قفسه کتاب اختصاصی HIIIS ]

بیشتر چیزها در عمل سخت‌تر از نظر هستند؛ گاهی اوقات به این دلیل که ما بیش‌ازحد اعتمادبه‌نفس داریم اما بیشتر اوقات به این دلیل که در تشخیص بهای موفقیت خوب نیستیم و همین امر باعث می‌شود نتوانیم آن را بپردازیم.

روانشناسی پول​

موفقیت در پافشاری بر امور نهان نشده است. موفقیت در انتخاب درست، اصرارورزی بر آن و رهاکردن دیگر امور است.

رها کن​

اگرچه من انسانی عادی هستم، عشقم به تو اندازهٔ عشق پادشاهان بزرگ به سرزمینشان است؛ مانندِ عشق یک کشیش به شاگردش، خدا به مخلوقاتش، هوا به آسمان، باد به کوه، زمین به خاکش، رودخانه به ساحلش: عشق من در هر شکلی از طبیعت وجود دارد و قلبم تو را می‌خواهد.

هزارنامه عاشقانه​

به یاد داشته باشید اشک نشانه شدت احساس است، نه ضعف. چه از سر عصبانیت گریه کنید، چه از سر خوشحالی، چه از سر غم، اشک‌هایتان بازتاب عمق احساس یا شاید حساسیتی است که به موضوعی خاص دارید.

افسردگی نهفته​

دقیقاً انسان‌ها همه‌شون فکر می‌کنن که دنیا حول محور اون‌ها می‌چرخه؛ فکر می‌کنین رودخونه‌ها مال شمان؛ آسمون، دریا مال شمان. شماها فقط یه بخش کوچیکی از دنیای بی‌نهایت هستین و اگه نظر من رو بخوای، بخشی هستین که تمام بخش‌های دیگه رو به تباهی می‌کشونه.

دختری که به اعماق دریا افتاد​

مشکل‌ها نباید مانع ما بشن. روش طبیعت اینه که با مشکل‌ها به ما می‌فهمونه باید یه مسیر دیگه رو امتحان کنیم.

سفر پاندای بزرگ و اژدهای کوچک​

وقتی با فردی براساس شخصیتی که دارد رفتار می‌کنیم، باعث می‌شویم او از آنچه هست بدتر شود. ولی اگر با او مطابق جایگاهی رفتار کنیم که گویی ظرفیتش را دارد به آن برسد، ما او را به فردی که باید باشد تبدیل می‌کنیم.

ذهنیت برنده​

این‌که نمی‌توانید به برنامه آرمانی‌تان پایبند باشید، دلیل نمی‌شود که آن را کلاً کنار بگذارید. عادت‌های خوب به‌مرور ایجاد می‌شوند. به‌آرامی شروع کنید، زندگی کنید و در طول مسیر بهتر شوید. پیشرفت شامل طیف است، نه یک نقطه مشخص.

ذهنیت برنده​

حقیقت این است که هیچ‌کدام از ما نمی‌توانیم آینده را پیش‌بینی کنیم. اما قطعاً می‌توان اهدافی را که قصد داریم به‌سویشان گام برداریم یا آسیب‌پذیری‌های احتمالی‌ای را که می‌خواهیم از آن‌ها اجتناب کنیم شناسایی کنیم.

بازی بلند مدت​

به یاد داشته باشید که کامل‌نبودن، اشتباه‌کردن و شکست‌خوردن بخشی از انسان‌بودن است. پذیرش جایزالخطا بودن انسان یعنی پس از شکست احساس بی‌ارزشی نکنید. می‌توانید از هر تجربه به نفع خود بهره بگیرید و از آن درسی بیاموزید.

چرا تا به حال کسی این‌ها را به من نگفته بود؟​

عقب
بالا پایین