پناه. داور آکادمی داور آکادمی نوشتهها نوشتهها 333 پسندها پسندها 3,023 امتیازها امتیازها 238 سکه 2,171 شنبه ساعت 19:35 #21 Alirix گفت: تیم داوران آکادمی نوبل عضو میپذیرد. جهت عضویت اعلام آمادگی کنید کلیک کنید تا گسترش یابد... اعلام آمادگی
Alirix گفت: تیم داوران آکادمی نوبل عضو میپذیرد. جهت عضویت اعلام آمادگی کنید کلیک کنید تا گسترش یابد... اعلام آمادگی
روناک ویراستار ویراستار تیمتعیینسطح داور آکادمی رمانخـور رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 43 پسندها پسندها 605 امتیازها امتیازها 83 سکه 855 شنبه ساعت 23:35 #22 اعلام آمادگی
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,238 پسندها پسندها 8,823 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,634 یکشنبه ساعت 11:24 #23 پناه. گفت: اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... درود لطفا یه گفتگو با من بزنید. عنوان: مصاحبه آکادمی | نام کاربری
پناه. گفت: اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... درود لطفا یه گفتگو با من بزنید. عنوان: مصاحبه آکادمی | نام کاربری
AlirixAlirix عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش کتاب پرسنل مدیریت مدیر ارشد طراحی و گرافیست فعال ارزشمند برتر سال داوری بررسی مدیریتی از تالار vip برتر فصل آقای نمونه با پشتکار عالی خلاقیت مسئولیت پذیر پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,238 پسندها پسندها 8,823 امتیازها امتیازها 453 سکه 13,634 یکشنبه ساعت 11:24 #24 روناک گفت: اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... درود لطفا یه گفتگو با من بزنید. عنوان: مصاحبه آکادمی | نام کاربری
روناک گفت: اعلام آمادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... درود لطفا یه گفتگو با من بزنید. عنوان: مصاحبه آکادمی | نام کاربری