جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,076 پسندها پسندها 27,571 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 4/1/26 #291 من به بهانه رسیدن به زندگی، همیشه زندگی را کشته ام محموددولتآبادی
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,076 پسندها پسندها 27,571 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 4/1/26 #292 مرا همین جا جا بگذارید بگذارید به حالِ خودم، بروید...! دور شدن از یکدیگر امتحانِ دشوار آدمیست! مرا همین جا دنج بیدلیلِ همین دوزخ باز بگذارید بروید...! سیدعلی_صالحی
مرا همین جا جا بگذارید بگذارید به حالِ خودم، بروید...! دور شدن از یکدیگر امتحانِ دشوار آدمیست! مرا همین جا دنج بیدلیلِ همین دوزخ باز بگذارید بروید...! سیدعلی_صالحی
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,076 پسندها پسندها 27,571 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 4/1/26 #293 من خسته نمی شوم من همچنان تا آخر دنیا با تو خواهم آمد. من همان پیاده پیشگویی هستم که از ادامه آرام عشق هرگز توبه نخواهم کرد. سیدعلیصالحی
من خسته نمی شوم من همچنان تا آخر دنیا با تو خواهم آمد. من همان پیاده پیشگویی هستم که از ادامه آرام عشق هرگز توبه نخواهم کرد. سیدعلیصالحی
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,076 پسندها پسندها 27,571 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 4/1/26 #294 و اعتراف میکنم که آب مُرده است و رودخانه دارد جنازهاش را به دریا میبَرد. گروس_عبدالملکیان
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,076 پسندها پسندها 27,571 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 4/1/26 #295 سرودمت به همان باوری که در من بود.. و شعر... حنجره ام شد که خوش صدا باشم.. و خواندمت! که قشنگ ست روز و شب از تو بخوانم و نگران نخواندهها باشم... محمدعلی_بهمنی
سرودمت به همان باوری که در من بود.. و شعر... حنجره ام شد که خوش صدا باشم.. و خواندمت! که قشنگ ست روز و شب از تو بخوانم و نگران نخواندهها باشم... محمدعلی_بهمنی
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,076 پسندها پسندها 27,571 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 4/1/26 #296 ای سایه صبر کن که بر اید به کام دل آن آرزو که در دل امید وار توست!...
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,076 پسندها پسندها 27,571 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 4/1/26 #297 به سر و صورتم دست مىكشم و چيزى نمى بينم مىترسم چون ظرفى كه ناگهان در آب فرو مىرود هيچگاه اين قدر نيازمند رويا نبودهام داغ تو مىتواند يک اسب را خاكستر كند. غلامرضا_بروسان
به سر و صورتم دست مىكشم و چيزى نمى بينم مىترسم چون ظرفى كه ناگهان در آب فرو مىرود هيچگاه اين قدر نيازمند رويا نبودهام داغ تو مىتواند يک اسب را خاكستر كند. غلامرضا_بروسان
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,076 پسندها پسندها 27,571 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 4/1/26 #298 درونِ ما تفاوت هاست تو مبتلا به درمانی ، و من دچارِ بیماری... حسین_صفا
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,076 پسندها پسندها 27,571 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 4/1/26 #299 اندوه را بهسان پرندهای سنجاق شده بر صفحهیِ آسمان دیدم نه به دور دست بال میزد و نه سقوط میکرد... احمد_سعداوی
اندوه را بهسان پرندهای سنجاق شده بر صفحهیِ آسمان دیدم نه به دور دست بال میزد و نه سقوط میکرد... احمد_سعداوی
جهنم گرگینه ناظر همراه مدیر بازنشسته محبوب رتبه دوم مسابقات برتر فصل خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 4,076 پسندها پسندها 27,571 امتیازها امتیازها 903 سکه 3,481 4/1/26 #300 یه تیکه از کتاب «کنار درخت زیتون» نوشته سیامک تقی زاده هست که باعث میشه در لحظه بغضم بترکه؛ میگه: "خوبم اما اگر فکر کنم، گریهام خواهد گرفت."
یه تیکه از کتاب «کنار درخت زیتون» نوشته سیامک تقی زاده هست که باعث میشه در لحظه بغضم بترکه؛ میگه: "خوبم اما اگر فکر کنم، گریهام خواهد گرفت."