:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,190 پسندها پسندها 21,268 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,099 4/6/26 #561 حماقت یک "عارضه" است؛ "نفهمی" یک انتخاب. - ویلی میلر
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,190 پسندها پسندها 21,268 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,099 4/6/26 #562 حماقت یک "عارضه" است؛ "نفهمی" یک انتخاب. - ویلی میلر
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,190 پسندها پسندها 21,268 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,099 4/7/26 #563 این دردها را نمیتوان به کسی اظهار کرد، چون عموما عادت دارند که این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیشآمدهای نادر و عجیب بشمارند. بوف کور - صادق هدایت
این دردها را نمیتوان به کسی اظهار کرد، چون عموما عادت دارند که این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیشآمدهای نادر و عجیب بشمارند. بوف کور - صادق هدایت
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,190 پسندها پسندها 21,268 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,099 4/7/26 #564 مثل سکوت میان کلام های محبت عریانم... - فروغ فرخزاد
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,190 پسندها پسندها 21,268 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,099 4/7/26 #565 در موردِ چیزهایی که نمیخوای بدانی، هر قدر کمتر بدانی، همان قدر کمتر دلت به درد میآید، همان قدر کمتر عذاب میکشی، این طوری که به قضیه نگاه کنی، نادانی آن قدرها هم بد نیست. 📚 کتاب : ملت_عشق
در موردِ چیزهایی که نمیخوای بدانی، هر قدر کمتر بدانی، همان قدر کمتر دلت به درد میآید، همان قدر کمتر عذاب میکشی، این طوری که به قضیه نگاه کنی، نادانی آن قدرها هم بد نیست. 📚 کتاب : ملت_عشق
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,190 پسندها پسندها 21,268 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,099 4/7/26 #566 تمام هنر برای ابر بود، اما همه برای باران شعر گفتند. چه مثال کوتاهی برای کسانی که تلاششان دزدیده میشود. ✍️ : گاردیوم
تمام هنر برای ابر بود، اما همه برای باران شعر گفتند. چه مثال کوتاهی برای کسانی که تلاششان دزدیده میشود. ✍️ : گاردیوم
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,190 پسندها پسندها 21,268 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,099 4/7/26 #567 شطرنج، یک جنگ بی دلیل است،بی دلیل و غیر منطقی. آدم هیچ وقت مثل اسب و فیل حمله نمیکند. آدم نه پرنده است نه خرچنگ. و یک گوشه هم نمی نِشیند که دیگران از او دفاع کند. فقط آدمهایی که در زندگی واقعی شان جنگی وجود ندارد به شطرنج پناه می برند.
شطرنج، یک جنگ بی دلیل است،بی دلیل و غیر منطقی. آدم هیچ وقت مثل اسب و فیل حمله نمیکند. آدم نه پرنده است نه خرچنگ. و یک گوشه هم نمی نِشیند که دیگران از او دفاع کند. فقط آدمهایی که در زندگی واقعی شان جنگی وجود ندارد به شطرنج پناه می برند.
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,190 پسندها پسندها 21,268 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,099 4/7/26 #568 هر که از ستیزِ با کلاغها_حتی بیهوده ترین ستیز _ سر باز زَنَد ، بیهودهترین مرگ در انتظارِ اوست.
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,190 پسندها پسندها 21,268 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,099 4/7/26 #569 برای یک گرگ، فروتنی، چقدر ابلهانه است. من هرگز نمی بایستی تنها برای زنده ماندن، سگ سان دم تکان می دادم. یاغی ها اگر تسلیم شوند،به مرگ نزدیک ترند. نادر_ابراهیمی
برای یک گرگ، فروتنی، چقدر ابلهانه است. من هرگز نمی بایستی تنها برای زنده ماندن، سگ سان دم تکان می دادم. یاغی ها اگر تسلیم شوند،به مرگ نزدیک ترند. نادر_ابراهیمی
:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,190 پسندها پسندها 21,268 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,099 4/7/26 #570 کیستی که من، این گونه به جد در دیار رؤیاهای خویش با تو درنگ میکنم؟ کیستی که من جز او نمی بینم و نمی یابم! احمد_شاملو
کیستی که من، این گونه به جد در دیار رؤیاهای خویش با تو درنگ میکنم؟ کیستی که من جز او نمی بینم و نمی یابم! احمد_شاملو