انگیزشی براى تویی که امروز زیاد رو مود نیستی!

اينو مينويسم براى تویی که امروز زیاد رو مود نیستی! برای تویی که انرژیت افت کرده!💙

روزا میگذرن، خوب یا بد، خوشحال یا ناراحت! هیچی موندنی نیست، اگر الان بی‌حوصله یا ناراحتی، اینم میگذره!
فردا، شایدم پس‌فردا یادت میره دلتنگی امروزو!
ولی بیا کارامونو انجام بدیم، برنامه‌مونو تیک بزنیم و جای عذاب وجدان انجام ندادن کارمون، حس مفید بودنو به لحظه‌مون اضافه کنیم!
من همینجا، همین لحظه بهت قول میدم، سختیا میگذرن و تویی که جا نزدی و تا آخرش رفتی، یه روز به خودت افتخار میکنی🌔💪🏻
مطمئن باش!

نمی‌دونم امروز دقیقاً چی باعث شده انرژیت بریزه پایین. شاید یه اتفاق کوچیک بود، شاید یه فکر تکراری، شاید هم اصلاً بی‌دلیل. ولی اینو خوب می‌دونم که همیشه قرار نیست قوی باشی. اشکالی نداره اگه امروز فقط نفس بکشی و کاری نکنی. اما اگه می‌تونی فقط یه قدم کوچیک از اون کاری که باید انجام بدی بردار، بعدش می‌بینی که چقدر خودت از خودت راضی‌تر می‌شی. اون حس مفید بودن، قشنگ‌تر از هر استراحتی می‌تونه انرژیت رو برگردونه. من به تو ایمان دارم. نه برای اونروزایی که عالی هستی، برای امروز که سخته.

ببین عزیزم، روزا می‌آن و می‌رن. بعضیاشون یه قاب عکس قشنگ می‌شن برای خاطره، بعضیاشونم فقط یه خط ساده توی تقویم که رد میشی از روش. امروز اگه برات سخت می‌گذره، به این معنی نیست که هیچی خوب نیست. یعنی هوا ابریه، نه اینکه خورشید رفته برای همیشه. یه کار کن با هم. بیا از الان تا شب، فقط دو سه تا از اون کارایی که توی لیستت هست رو انجام بدیم. نه با اجبار، نه با عذاب وجدان. فقط برای اینکه شب وقتی سرتو می‌ذاری رو بالشت، بدون که امروز رو بی‌فایده نذاشتی. تو می‌تونی. همیشه تونستی.

می‌دونم حرف زدن از «فردا بهتر می‌شه» وقتی امروز برامون سختِ گاهی مسخره‌ست. ولی حقیقت اینه که آدمایی مثل تو که حساس هستن، که عمیق حس می‌کنن، گاهی بیشتر از بقیه خسته می‌شن. نه به خاطر اینکه ضعیف‌ن، به خاطر اینکه انرژی بیشتری صرف بودن با احساساتشون می‌کنن. اجازه بده امروز فقط در حد یه نفس عمیق باهات همراه بشم. بعدش اگه دوست داری، بریم سراغ اولین کار کوچیکی که می‌تونه شروعی باشه برای اینکه حس مفید بودن جایگزین اون سنگینی بشه. من قول می‌دم سخت‌ترین روزها تموم می‌شن و تو اون روز، وقتی به عقب نگاه می‌کنی، به خاطر میاری که رها نکردی. موندی. و همون موندن کافیه برای افتخار کردن.

بهت قول می‌دم که اون حسی که الان داری، موندنی نیست. نه این بی‌حوصلگی، نه اون دلتنگی بی‌دلیل، نه حتی خستگی عمیقی که نمی‌دونی از کجا اومده. ولی چیزی که می‌مونه انتخاب توئه: اینکه امروز رو بسپاری به روزهای سخت یا یه کم ازش بگیری برای خودت. لازم نیست همه کارهات رو انجام بدی. لازم نیست عالی باشی. فقط یه کار کوچیک. یه تماس، یه صفحه نوشتن، یه قدم برای اون کاری که دوست داری تمومش کنی. بعدش ببین چه حسی داری. شرط می‌بندم که حتی یه ذره سبک‌تر می‌شی. من کنارتم. نه واسه اینکه بهت بگم قوی باش، واسه اینکه بهت بگم اگه نباشی، بازم دوست دارم. ولی از ته دلم می‌خوام طعم اون افتخار کردن به خودت رو روزی بچشی. می‌چشی، مطمئن باش.

عقب
بالا پایین