مشاوره‌ پایان‌یافته مشاور رمان | Z A H R A

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع -Taraneh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

-Taraneh

مدیر تالار مشاوره +مدیر آزمایشی تالار کافوارتز
پرسنل مدیریت
مدیر رسـمی تالار
مدیر آزمایـشی تالار
منتقد
مشاور
1,236
پسندها
پسندها
9,743
امتیازها
امتیازها
453
سکه
1,112
نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند اما مشاورین، پیمانکاران رمان، داستان و آثار مهم می باشند!

- نویسنده عزیز لطفا با مشاور خود نهایت همکاری را داشته باشید.

- در صورتی که با مشاور همکاری نکنید و مشاور گزارش دهد، رمان شما تا زمان ارتقا، قفل خواهد شد.

درخواست کننده: @آرکا.ر
مشاور: @Z A H R A

درود و نور
لطفا لینک اثرتون (درصورت داشتن تایید مدیران)
و موضوع نیازمند به مشاوره رو بیان کنید

سلام راستش توی ساخت شخصیت اصلی و شخصیت منفی داستانم توی ویژگی هاشون احساس میکنم دارم افراطی عمل میکنم

من به شخصیت ویژگی های مثبت زیادی دادم ولی در کنارش ویژگی های منفی هم دادم توی روند رمان یکی یکی معلوم میشه

سلام سلامممممم بر جنابِ آرکا!
خب خببببب امیدوارم حالتون خوووب و رو به راه باشه.
خدمت شما عرض شود کههههههه
اگه امکانش هست میشه یکم کامل تر بگین و بیانش کنین؟ این شخصیت هایی که میگین رو یکم بیشتر بشکافین برامون؟
و بعددددددد بگید ک چرا حس می‌کنین افراطیه؟ اون چیزی ک توی ذهنتون و لطفا بگین برامون Tea
من به شخصیت ویژگی های مثبت زیادی دادم ولی در کنارش ویژگی های منفی هم دادم توی روند رمان یکی یکی معلوم میشه
خب اینکه طبیعیه! و واقعا همینطوره.
اینطوری شخصیت طبیعی‌تر به نظر میاد، همه اولش یک سری خصوصیات خوووب دارن و اینکه کم کم ویژگی های منفی اش آشکار بشه به جذاب شدن داستانتون کمک می‌کنه.

خب شخصیت من یک بدن خستگی ناپذیری و ذهن فوق العاده داره و جزو نوابغ کمیاب هست که می‌تونه چندکاره رو همزمان انجام بده البته این ویژگی هم چندان مثبت نیست چون شخصیت من یه آدم دو شخصیتی هست و نمیتونه فقط یه کار انجام بده و بخاطر همین دو شخصیتی بودش بسیار کم می‌خوابه و بیشتر کار میکنه اون بسیار جدی و سرد هست و بخاطر یه سری دلایل نمیتونه احساساتشو توی چهره‌اش نشون بده هرچند از درون یه آدم نسبتا طنز و شادیه اون تمام کلاس های رزمی و ورزش های ذهنی رو توش استاده و یه شرکت داره که دارای چند شعبه داخل و خارج از کشور داره همراه با یه سازمان که مخصوص موجودات فراطبیعی و فراانسانی هست در کنار اینها یه هکر فوق العاده معروف و پنهانه که هیچ کس اونو نمیشناسه

البته ویژگی ها و کارای زیادی داره که فوق العاده زیاد هستش البته به این هم اشاره کنم اون انسان یه انسان کامل نیست

خب شخصیت من یک بدن خستگی ناپذیری و ذهن فوق العاده داره و جزو نوابغ کمیاب هست که می‌تونه چندکاره رو همزمان انجام بده البته این ویژگی هم چندان مثبت نیست چون شخصیت من یه آدم دو شخصیتی هست و نمیتونه فقط یه کار انجام بده و بخاطر همین دو شخصیتی بودش بسیار کم می‌خوابه و بیشتر کار میکنه اون بسیار جدی و سرد هست و بخاطر یه سری دلایل نمیتونه احساساتشو توی چهره‌اش نشون بده هرچند از درون یه آدم نسبتا طنز و شادیه اون تمام کلاس های رزمی و ورزش های ذهنی رو توش استاده و یه شرکت داره که دارای چند شعبه داخل و خارج از کشور داره همراه با یه سازمان که مخصوص موجودات فراطبیعی و فراانسانی هست در کنار اینها یه هکر فوق العاده معروف و پنهانه که هیچ کس اونو نمیشناسه
واییییی پسررررر!
این واقعا عالیه. پس شخصیت داستانمون دو قطبیه!
تو شخصیت پردازیش خوووب عمل کردین
و ویژگی هایی ک یک دوقطبی داره و کامل بیان کردین.
نابغه؛ بیش فعال؛ کم خواب؛ تمرکز فوق العاده؛ باهوش؛ جدی و سرد؛ چون با احساساتشون مشکل دارن؛
میدونین... اینجور آدمایی که چنین شخصیتی دارن معمولا توی خودشون گمن؛ معمولا عصبی هم هستن و یکهو ممکنه تغییر فاز بدن و تصمیم های خیلییییییی یکهویی و آنی بگیرن؛ ضمن اینکه به خاطر این بیش فعالی و ذهنی که دارن، معمولا آدمای تنها تری هستن چون زیاد درک نمیشن و شاید حتی دچار افسردگی.
خیلی موفق اند و زیادی فعال!
و برای چنین شخصیتی ک تعریفش کردی کاملا طبیعیه و فضا سازی خوبی براش داشتی؛
به خاطر ذهن فوق العادشون معمولا هکر های موفقی هستن معمولا چند جا کار میکنن معمولا مدیرن و کارهای بزرگ انجام میدن، و چون جدی عصبی و سرد هستند معمولا علاقه به رزمی دارن و میتونن خودشون و اینجوری کمی خالی کنن و...
شخصیتتتون و شخصیت سازیتون واقعا فوق العاده و کامل انجام شده و تمام چیزهایی که نیازه گفته شده.
اما بحثِ خودمون.
با این حال چرا شما فکر میکنین که کمی در شخصیت سازی افراطی عمل کردین؟ یعنی با کدوم ویژگی های شخصیت مشکل دارین؟

البته ویژگی ها و کارای زیادی داره که فوق العاده زیاد هستش البته به این هم اشاره کنم اون انسان یه انسان کامل نیست
بله چون شخصیتتون یک شخصیتِ عادی نیست و داریم از یک انسان با توانایی های منحصر به فرد تر حرف میزنیم.
دقیقا! خب... یک انسان هیچوقت کامل نیست؛ و
همه ی این ویژگی ها ک گفتین.
مثل یک شمشیر دو لبه میمونه؛ یک لبه ی خوب داره و یک لبه بد.
و این در شخصیت و زندگیش نمود پیدا میکنه.
اما شخصیت سازیتون واقعا عالی بوددددد :)

حس میکنم ویژگی یا اخلاقیاتی هست که من توش کم گذاشتم میخوام اونا رو بفهمم تا در گذر رمان اونا رو هم بهش اضافه کنم
هرچند شخصیت من یه رفیق صمیمی و شاد و به قول خودش دلقکی داره که خیلی هم بامعرفت و باحال هست و توی زندگی ارکا پابه‌پای اون میاد
ارکا هم تمام تلاشمو می‌کنه تا اگه سینا رفیقش مشکلی داشت با تمام بی حسیش به رفیقش کمک کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
عقب
بالا پایین