الهامم. کیستی رو شاید باید جزئیتر میپرسیدیکیستی اصن اسم و قامیلت چیست؟
۲۵ سال دارمسنت چه مقدار؟
از ده به خودم ۸ میدم. والا دردی نیست که تجربه نکرده باشم _فکر میکنی درک کافی از وقایع داری یا نیاز به تجربه بیشتری داری؟
آمممممم. راستش پارسال یکی دو نفر از دوستای صمیمیم اومدن اینجا منم از طریق اونها با این انجمن آشنا شدم. اونها الان نیستن دیگه ولی خب فعلا هستم تا رمانمو بنویسماینجا رمان مینویسی یا کارای دیگم هستی توش یا بخاطر دوستام آمده ای دور هم خوش بگذرونین
سحرخیزی. لامصب یه نشاط عجیبی به آدم میده. ذهنم برای نوشتن بازتره و... من اکثرا بعد از نماز صبح بیدارم.سحرخیزی رو دوست داری یا شب زنده داری؟ و چرا؟
نه زیاد. قبول دارم کم و بیشاصن محتوای توسعه فردی دنبال میکنی یا نه کلا قبول نداری.
جونم برات بگه کهههههه... کتاب میخونم و مینویسم و... همینا سرگرمی دیگهای ندارمدر قحطی اینترنت چگونه زندگی میکنی؟
نچفمینیستی؟
فکر میکنم فرق میکنهبنظرت برابری با عدالت یکیه یا فرق میکنه معناشون؟

والا بنظرم نمیاد از برابری چیز خوبی از اب در بیاد تو این زمینه ^^بعد با توجه به سوال بالا بنظرت زن و مرد باید برابر باشن یا عدالت بینشون برقرار شه؟
مجازی یا؟ تو واقعیت فقط یکی. مجازی خیلی زیادن و با همه هم در ارتباطم. همین الانم زیادن بابا. آمممممممممم... دوسشون دارم خب :) اصلا نمیخوام مجبور باشمممممممچند تا رفیق داری؟ چندتا دوست داشتی میداشتی؟ تا چند تا میتونی کاهششون بدی اگر مجبور بودی؟
رشته خوبی نیست نپرسرشتت چیه؟

انقدی که جنبهم بکشه _دوست داری تا آخر عمرت چطوری پول در بیاری؟
من پولکی نیستمسلام به روی ماهتسلام عزیزم چطوری ؟
قربونت، خوبم شکر خدا. تو چطوری؟ وقتی فهمیدم منم اگه بخوام میتونم بنویسمبهترین اتفاق زندگیت؟
وای. سریال مورد علاقهم بازی تاج و تخت تا یک قرن بعددددددددد. سینمایی هم... سری فیلمهای کمپانی مارول رو هم دوست دارم. فیلم زیاد دیدم. خیلی یادم نیست فعلا همینافیلم یا سریال مورد علاقه ؟
پاپ. ولی در کل هرچی که به گوشم و دلم خوش بشینه گوش میدم.بیشتر چه سبک موزیکی گوش میدی؟
این سوال خییییییلی کلیه جانم. بستگی به خیلی چیزا داره. ولی درکل نه :)بچه دار شدن بنظرت اشتباهه یا نه ؟
بنفش، یاسی، سفید، قرمزرنگ مورد علاقه ات؟
آمممممممممم... نمیدونم! یادم نیستآخرین تصویر قشنگی که دیدی چی بود؟
قشنگه ولی ارزشش رو ندارهزندگی رو چطور می بینی ؟
چی بگم والا... بنظر من بعضی جاها لازمهنظر در رابطه با تبعیض جنسیتی چیه؟
سلام به روی ماهت خانوم گلسلام خوشگلهههههه
حالت چطور مطورههعههه؟
خب خبببببب بریم یکم سوال بپرسیم از شما...
آممممممممم... یه کتاب هست، خیلی پر باره. برای کسی که اهل تامل و تفکر باشه عالیه. کسی که بخواد خودشناسی کنه و... کهکشان نیستی :) یعنی عاشقشم. داستانی هم میتونم سوگ آذر، شیطان، همزاد، همسایهها و رویای نیمه شب که طی هفتههای اخیر خوندم بهت معرفی کنم. سمفونی مردگان و گناه سرگردان هم عالیان.کتاب یا رمان مورد علاقه و خفنی ک به ما هم توصیه کنی؟
اگه قبلا اینو ازم میپرسیدی کلی اسم برات میآوردم؛ ولی الان نه دیگه. دورانش گذشتهخواننده و بازیگرِ مورد علاقت؟
دیگه نه خواننده مورد علاقه دارم نه بازیگر. قبلا جزو مرود علاقهام مهدی جهانی، رضا بهرام یاس و... بودنغذا چلو گوشت پاستیل و شکلات و نسکافههههههههههغذااااا، دسرررر، هله هولههههه ی مورد علاقت؟
میل چندانی بهشون ندارم دوغ بیشتر پسندمه _نوشابه یا دلستر؟ چ رنگی؟
من اصلا اهل ترکیبی زدن نیستمترکیب سمی خوراکی که به ظاهر بده ولی واقعا خوشمزست؟
بنظر خودم معمولی. کاملا معمولی. ولی قیمههام... اصن ببین، اوووووووووووفدست پختت چطوره؟
من عاشق بنفش و طیفهای ملایمش هستم. سفید قرمز آبیهای ملایم مثل آسمونی.رنگ و میوه ی مورد علاقت؟
بستگی داره طرف کی باشه جانمچ هدیه ای دوست داری بدی؟
چ بگم آخه؟ صلح دوست و... حقیقتا گفتن از خودم سخته! ولی تنهایی رو الان ترجیح میدم. دیگه دوست ندارم برم تو جمع خیلی بگردم و...خودت و توصیف کن؟
وقتایی که حال همه خوبه. اون روزها میشن قشنگ ترین روزهای زندگیمقشنگ ترین خاطرت؟
اصلا مهربون نباشمهم ترین درسی ک از زندگی گرفتی؟
همیشه به حس درونیت اعتماد کنیک نصیحت که نه... تجربه یا دوستانه بهمون بکن؟
آخرین باری که تست زدم، ENTJ اگه اشتباه نگفته باشم. یا همون فرماندهتیپ شخصیتایت چیه؟
به عنوان دوست؟ خودش باشه برام فیلم نیاد. حرف تو دلش نگه نداره. حسود نباشه که اصلا حالشو ندارم خداییفرد ایده آلت چ شکلیه؟ ظاهری و باطنی؟
من ساده میپوشم. ولی استایل دراماتیک رو خیلی دوست دارم. موقر و خانومانهچ استایلی داری و چ استایلی دوست داری؟
هرررررررر کاری جز خلافپایه ی چ کارهایی هستی؟
تو بگو امشب جمع کن بریم فلان جا. هستم باهات وای آره. یه بار تو جمع خانواده که بودیم، پسرا جدا شدن و برای خودشون بساط بازی و چای و قلیون چیدن. دخترا هم یکی سه تار میزد و... منم حوصلهم سر رفته بود دلمم ببخشید بداموزی نداشته باشه قلیون میخواست. پسرا رد نمیکردن سمت دخترا. بعد یکی از اینا رفت آشپزخونه ذغال بذاره. من پشت سرش رفتم گاز رو خاموش کردم. چند بار تکرار شد تا اینکه طرف گفت نمیدونم بابامه هی گاز رو خاموش میکنه کیه این. منم برای اینکه لو نرم دیگه گرفتم خوابیدم. تا صبح که بهش گفتمتا حالا دیوونه بازی کردی؟ یک نمونشو تعریف کن!

آره. همینکه تا اینجا صبوری کردم و دووم آوردمتا حالا شده به خودت بگی دمت گرم! کی و کجا؟
تو یه دختر پرانرژی، با معرفت و شاید یکم زودرنجی.به نظرت من چ جور آدمی و تصورت ازم چ جوریه؟
نمیتونم بگمآرزوهای قشنگت چی اند؟
خیلی دلم میخواد اسب سواری کنمتفریح های مورد علاقت چین؟
همه رو پرسیدی نازنازدوست داری چ سوالی ازت بپرسم ک نپرسیدم؟
یک جمله به خودت بگو؟

آمممممممم... همه حرفات ضبط شده. نگران هیچی نباش!حرفی ک دوست داری همین الان بشنوی؟
معمایی، جنایی، اجتماعی "از این تاریکا"ژانر مورد علاقت؟
دوست داشتی الان کجا باشی؟
تو چ چیزایی استعداد داری؟
دوست داری چ کار و هنری یاد بگیری؟
دورت بگردم خانوم گل ♡دخترِ دوستداشتنی؛ مراقبِ خودت و خوبیات باش.
سلام به روی ماهتر خودت خانوم گلسلام به روی ماهت
یه موسیقی بیکلامهزیباترین اهنگی که الان خاطرت داری، چیه؟
بنظرم نه. به شخصه وقتی تظاهر میکنم حالم بدتر میشه.به نظرت ادم وقتی تظاهر کنه حالش خوبه، خوب میشه یا نه؟
رضایت پدر مادرش، دیدن لبخندِ عزیزانش، حس کردن شادی از عمق قلبش، دوست داشتن واقعی خودش، پیدا کردن عشق واقعی تو زندگی شخصیش و... یکی دوتا نیست که نازیبزرگترین دست اورد یه انسان چی میتونه باشه؟
در سطحی نیستم که بخوام نصیحت کنم :)اگه یه نصیحت بخوای بکنی؟
آمممممممم... بنظرم سمفونی مردگان. از اونجایی که سلیقهت رو نمیشناسم. بنظرم محاله از سمفونی خوشت نیادیه کتاب معرفی می کنی؟
عزیزم... آرزو میکنم خواسته دلت با خواست و مصلحت خدا یکی باشن ♡و در اخر...
یه دعای خوب برام میکنی؟