قفسه کتاب [ قفسه کتاب اختصاصی علی یزدانی ]

2,184
پسندها
پسندها
19,409
امتیازها
امتیازها
763
سکه
32,632
"هو المحبوب"

قفسه‌کتاب جایی است برای کتاب‌هایی که ردّی عمیق در قلبمان بر جا گذاشته‌اند.

❇❇❇

915

❇❇❇

در این بخش می‌توانید تصویری از کتاب محبوبتان، یا فایل صوتی کوتاهی از بخشی از آن را به اشتراک بگذارید و احساسات و تجربه‌تان را درباره‌اش بیان کنید.
اگر دوست دارید، می‌توانید یک معرفی کوتاه نیز برای دیگران بنویسید تا بیشتر با دنیای آن کتاب آشنا شوند.

لطفا قوانین این بخش را رعایت کنید. (
کلیک کنید)

این تاپیک قفسه کتاب اختصاصی @علی یزدانی می‌باشد، باقی کاربران اجازه‌ی ارسال مطلب در این تاپیک را ندارند.

••مدیریت تـــالار گــــ🎭ـــالری زنـــدگـــی••

آخرین ویرایش:
img_c5403793_1776616783.jpg

معرفی کتاب نامه‌های خدا به من
نامه‌ها گاهی رسانه‌ای برای انتقال اخبار بوده‌اند، اما گاهی هم دست‌آویزی برای آنکه احساساتمان را در قالب نوشتار از نو بیافرینیم. کتاب نامه‌های خدا به من اثر علی یزدانی مجموعه‌ای از نامه‌هایی است که نویسنده با اتکا به فرامین پروردگار در کتب دینی و دریافت‌ها و اندیشه‌های عارفان و بزرگان دین، از زبان خداوند اسراری را برای بندگان مشتاق بازگو می‌کند.
درباره‌ی کتاب نامه‌های خدا به من
خیلی وقت‌ها دلمان می‌خواسته وارد اتاقکی شویم که خدا روی یک صندلی چوبی پشت یک میز کوچک نشسته و برایمان فنجانی چای می‌ریزد و از ما دعوت می‌کند تا برای چند دقیقه گفت‌وگو کنارش بنشینم. آن‌وقت می‌توانیم پاسخ بزرگ‌ترین پرسش‌ها و ابهام‌های زندگی‌مان را از خودش بخواهیم. علی یزدانی در کتاب نامه‌های خدا به من کوشیده پاسخ‌های خداوند را از دل متون دینی و عرفانی استخراج و آن‌ها را در قالب بیست‌وهشت نامه در گوش مخاطب زمزمه کند.
نویسنده در هرکدام از این نامه‎‌ها به مباحث بنیادین، هستی‌شناسانه و مسائل انسانی پرداخته است. در یکی از نامه‌ها از ماهیت انسان بودن سخن می‌گوید و این نگرش خداوند را به مخاطب انتقال می‌دهد که انسان منحصر به روح و بدن یا افکار و احساسات نیست، بلکه انسان خودِ آگاهی است.
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب کتاب نامه‌های خدا به من
نویسنده @علی یزدانی
ناشر چاپی انتشارات ادب امروز @سارا مرتضویسارا مرتضوی عضو تأیید شده است.
سال انتشار ۱۴۰۱
فرمت کتاب EPUB
تعداد صفحات 96
زبان فارسی
شابک 978-600-6147-37-6
موضوع کتاب کتاب‌های خداشناسی
قیمت نسخه الکترونیک
۵۸,۰۰۰ ت
لینک دانلود از کتابراه https://ketabrah.com/book/70994-کتاب-نامه-های-خدا-به-من

دانلود کتاب صوتی نامه‌های خدا به من

'کتاب "چهار مرحله‌ی رسیدن به خواسته‌ها" | علی یزدانی'

img_3d23011b_1776700083.jpg

در این بخش از ویترین آثار نویسندگان انجمن، کتاب"پژواک قلبی" را برای شما عزیزان آماده کرده‌ایم. برای دانلود این اثر به قلم علی یزدانی با ما همراه باشید.
خلاصه:
این کتاب حاصلِ تجربیاتی است که در زندگیم با خداوند داشته‌ام.
وقتی آن را می‌خوانید،...

معرفی 'کتابِ کنترل زندگی | علی یزدانی'

آخرین ویرایش:
کتاب 'نامه‌های خدا به من | علی یزدانی'

عقب
بالا پایین