سلام بر تو ای صبور شکیبا
سلام ای راهنما و آموزگار دانای بی‌خطا
سلام بر تو ای بخشاینده
سلام بر تو خداجونم
سلام عزیزم، عشقم، فداتشم، قربونت‌برم، عاشقتم من برای این زندگی، این لحظه، این دنیای زیبا و رنگارنگ و این طبیعت خیلی دوستت دارم عشقم.
خیلی میخوامت که همیشه هستی و بامنی و دردسترسی. نفس منی، خیلی نوکرتم، عشقی 💚
یاحق.

سلام مهربون‌ترین
سلام بر تو ای پادشاه
سلام ای پاک و منزّه از هر عیب و نقص
سلام بر تو ای پاک و سلامتی بخش عالم
سلام عشقم، نفسم، عاشقتم من برای صفات خوبت، برای وجودت در بند بند وجودم، برای زندگی با تو، برای هر کاری که رنگ و بویی از تو داره و برای تجربه های هر روزم خیلی دوستت دارم، عاشقتم نفس. 🤍

یا حق

سلام بر تو ای ایمنی‌بخش
سلام بر تو ای نگه‌دارنده
سلام ای باشکوه شکست‌ناپذیر
سلام بر تو ای دست‌نایافتنی و ای جبران‌کننده
سلام عزیزم، عشقم، دنیام، زندگیم، همه‌کسم، فداتشم
خیلی عاشقتم برای بغل کردن، برای عشق و محبّت، دوستی ومهربونی و بخشندگی.
خدای نازنینم دلم میخواد مدام بهت بگم خیلی دوستت دارم نفس، اون وقتایی که از عشقت اشک توی چشام میاد خیلی احساس خوبیه. این عشقمون رو خیلی دوس دارم، کاش میشد همیشه اینجوری باشه، این قشنگترین احساسیه که دارم. وقتی تمام وجودمو از خودت پُر می‌کنی.
تویی آفریننده‌ی من و اولین و آخرین کسی که همیشه با من و همراهمی. عاشقتم من💕
یاحق

سلام بر تو ای آفریننده‌ی بزرگ
سلام ای زیبایی‌بخش و ای نگارگر و صورتگر
سلام بر تو ای همیشه بخشنده و ای همیشه پیروز
سلام مهربونم، عزیزدلم،
هر روز بیشتر بهت محتاجم و بیشتر عاشقتم. خیلی دوستت دارم برای زندگی قشنگی که به من دادی، برای خانواده و دوستا و آدما. برای همه چی دوستت دارم از ته دل، برای همه نعمتات و زیباییات خیلی عاشقتم نفس.
یاحق 💚

سلام بر تو ای گشاینده و پیروزکننده
سلام ای دانا
سلام ای گستراننده و فراخ‌کننده‌ی روزی
سلام بر تو ای میراننده و بیرون‌کشنده جان‌ها
تموم دنیای منی عشقم، عمرم، زندگیم. ممنون که هستی و همه‌چی رو مدیریت می‌کنی.
ای زنده نگهدارنده‌ی من، ای همه‌ی وجودم، تویی بود و نبودم، از درون من می‌بینی، می‌شنوی، همیشه همراه و هرلحظه مراقب منی خدا جونم.
همه‌ی مخلوقات و هر چی که هست همه نشونه‌ای از وجود توست. عاشقتم عشقم❤️‍🔥
یاحق

سلام بر تو ای کسی که ما رو به سوی خودت بالا می‌بری
سلام بر تو ای پست‌کننده و خوارکننده
سلام ای عزیز کننده
سلام عزیزم، خداجونم تو که همیشه هستی و منو رها نمی‌کنی، عاشقتم، خیلی می‌خوامت ، دوستت دارم نفس، برای این‌همه خوبی و زیبایی، بابت همه چی خیلی دوستت دارم عشقم.
بخاطر نعمت‌هایی که به من و همه دادی خیلی دوستت دارم، برای زیبایی‌های طبیعت؛ سرسبزی، خورشید، آسمون، حیوونا، آب، منظره‌ها.
برای خلقت رنگارنگ و نظم و دقت و قدرت خلقت خیلی عاشقتم نفسم.
یاحق t-icon12

سلام ای بینا و شنوا
سلام بر تو ای گرانقدر
سلام ای شمارنده
سلام بر تو ای خوراک‌دهنده و نگهدارنده
سلام عشقم، عمرم، دنیام، زندگیم
دراین لحظه حاضری و من عاشقانه دوستت دارم، از این که هستی کیف می‌کنم و خیلی خوشحالم که به من کمک می‌کنی. وقتی که با تو زندگی میکنم خیلی لذتبخش و دوست‌داشتنیه
از صمیم قلبم و اعماق وجودم تو رو میفهمم و خالصانه دوس دارم همیشه با تو زندگی کنم چون هر لحظه که با تو نباشم در اشتباهم.
بی‌اندازه دوستت دارم نفسم.
یاحق t-icon12

سلام بر تو ای آگاه
سلام ای بلندمرتبه و بزرگ
سلام بر تو ای نگهبان بیننده و آماده
سلام ای پاسخگو و گسترده و پهناور
سلام عشقم، نفسم، عاشقتم من برای نامه نوشتن و دعا و شکر کردن و برای خانواده و دوستای خوبم خیلی خیلی دوستت دارم.
هر روز بیشتر می‌فهمم که چقدر نیازمندتم و چقدر داری بمن کمک می‌کنی تا در راه تو بهتر عمل کنم و با خودم کنار بیام.
تنها چیزی که آرومم میکنه حضور تو و آرامش قبلی هست که با یاد و عشق تو دارمو هیچکس توی دنیا نمی‌تونه چیزایی رو به من بده که تو دادی نفس. خیلی می‌خوامت خداجونم.

یاحق💕

سلام ای دوست
سلام ای فرزانه
سلام بر تو ای برانگیزاننده‌ی مردگان
سلام ای با خِیر و احسان نسبت به بندگان
سلام ای زیباترین، قدرتمندترین و مهربونترین
عاشقتم من دنیام، جان منی خداجونم، عاشق پُر بودن از توأم. برای تو زنده‌امــ.
دوستت دارم برای آگاهی علم و عمل و یادگیری.
تو بهترینی عشق منی.
یاحق. t-icon12

سلام بر تو ای حاضر و بیننده
سلام ای راست و درست
سلام بر تو ای عهده‌دار همه امور بندگان و موجودات
سلام ای قوی توانا
سلام عشق دلم، نفسام، زندگیم، دنیام. چقد خوبه که هرشب و هر روز همیشه میتونم بهت بگم عاشقتم خدا جونم، خیلی دوستت دارم، خوشحالم که شنوا و آگاهی، دانایی و بامحبّت و مهربون.
تو اجازه میدی روزی هزار بار ستایشت کنم و ازم خسته نمیشی، دوستتدارم گفتنا و قربون صدقه رفتنای من خستت نمیکنه، برات تکراری نمیشه و بازم هر بار تازگی داره. عاشقتم که انقد از خطاها میگذری و بابخشش و احسانی، اجازه میدی همیشه بات حرف بزنم، شکرت کنم و ارتباط قشنگی باهم داشته باشیم، عاشقتم نفسام.

یاحق t-icon12

عقب
بالا پایین